- 16 Haziran 2011
- 15.091
- 64.337
- 798
cnm çok teşekkürler cvp verdiğin için ben bu arkadaşın mesajıyla karşılaşmıştım daha önce hatırlıyorum ancak onunkisi katalog ürünü yüzde yüz haklı yani aslında ben de haklıyım çünkü o sırada eklendi siparişimi verdiğimde de öyle görünüyodu ancak faturalandığında ürün gönderilmeyen ve gönderilmiycek ürünlerin arasında yerini almış oldu ve kargo eklemişler indirim borşüründen olduğu için öyle olduğunda genelde farklı renk bir şey gönderirlerdi mağdur etmemek için e madem öyle biz işimizi garantiye almak için fazladan katalog ürünü alıp satamayınca da iade mi edicez yani iyi bşy bi bu şimdi hiç hoş değil avon bunu mu istiyor anlamış değilim iade edince de üstler kızıp uyarıyor anlamıyorum artık bu sistemi
günaydın canım,
o esnada sistem ne gösteriyorsa ona göre sipariş giriyoruz haklısın. dolayısıyla bu aşamada müşteri hizmetleri sana da yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. kapıya geldiğinde almadan geri iade yollayabilirsin bunun dışında. ancak müşteri hizmetleri durumu düzeltir ve iade yapmana gerek kalmaz diye düşünüyorum canım.