AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba kızlar! Ödeme ile ilgili birşey soracam.. Hani şu fatura ile beraber gelen ayrı bir sayfada yazı var "Bu faturanın bedelini 03.01.2103 tarihine kadar ... ödeme yağabilirsiniz". xxx tarihine kadar derken o tarih dahil mi oluyor acaba. Yoksa ben geç mi kaldım?:18:

Bu akşam beni de aradılar. İlgilenmiyorum diyence bana en son kaç paralık avon sipariş yaptığımı sordu bende hatırlamıyorum dedim.. kadın bir sinirlendi ki görme.. birşeyler hızlıca söyledi ve telefonu suratıma kapadı.

Son düzenleme:
benimde faturalanmıs ama göndermediler, mesaj attılar gönderemedik kusura bakmayın diye kusura bakarım gönderin

Bayanlar arkadasimin kolisi gitmis bu ay 340 lik satisa battaniye varmis;-) bide panaromasi gelen varsa yuklesin gorelim bakalim neler varmis;-) benim koli yarin gelir katalogu yuklerim zaten;-) heeeee bu arada bende aldim kahvalyi takimini bakalim nasil bisimisss;-)

kızlar bn k2 yerine k1 katalogu siprş etmşim değişim de mi olma z ya her yer aynı katalog oldu satş yapamıycm elimde yok hiç

selam herkese
yaa kızlar avonun likit sprey wax vardı..
nerden bulabilirim üretilmiyormu artık offff
yardımcı olursanız sevinirim 20 tane alacam

ben de aldım kahvaltı setini. dün akşam kargoya verilmiş, yarın elimde olur. kırılmadan kazasız belasız bi gelseydi :)

benimkiler hala daha kargoya verilmemiş yaa
herkesler de almışlar pasta setini,bi ben alamamışım.

red dress aldım onu da kimse alamamış.

güçlerimizi birleştirseydik iyiydi

yarın bi çoğumuzun elinde olcak zaten katalok Benimkiside kargoda şuanda yarın elimde olcak, kolisi gelenler paylaşsa iyi olur bi gun bi gundur Erken görelim

kızlar bn k2 yerine k1 katalogu siprş etmşim değişim de mi olma z ya her yer aynı katalog oldu satş yapamıycm elimde yok hiç

bende ayni hatayi yapmisim arkadasim simdi baktim bide 10 tane verdim ya az once bolge sorumlumu aradim oda bilmiyor degisim olup olmayacagini ogrenip haber verecek bana haber gelince sanads yazarim

ben de tam tersini yapıp katalog istemeyi unutmuşum tek katalogla idare edicem artık.

değişimi bilemiycem ama katalok iadesi yapılıyo ben yapmıştım ilk başladığım zaman aynen sizin gbi yanlş katalok getirtmişim sonra iade etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…