temsilcilik yapan arkadaşlar, sizi TEB'ten aradılar mı hiç ? beni 2 gün önce aradılar, Avon'dan adıma kart çıkmış, avon ödemelerimi bu kartla yapınca %10 bonus kazanıcakmışım, adresimi falan istediler, kart 1 haftaya gelicekmiş. birisi işletiyo diye düşündüm ama numara TEB'in müşteri hizmetleri numarası. daha önce böyle bir kart duymadım ama araştırdım TEB She Card diye bişey varmış bayanlara özel. başka aranan var mı böyle merak ettim :44:
paşabahçe kahvaltı setini yakalayan oldu mu?
kızlar bn k2 yerine k1 katalogu siprş etmşim değişim de mi olma z ya her yer aynı katalog oldu satş yapamıycm elimde yok hiç
benim de kolim geliyor :))elime ulaşınca yüklerim,face hesabımdan da temsilcilerim için yüklüyorum zaten :))
bende ayni hatayi yapmisim arkadasim simdi baktim bide 10 tane verdim ya az once bolge sorumlumu aradim oda bilmiyor degisim olup olmayacagini ogrenip haber verecek bana haber gelince sanads yazarim
değişimi bilemiycem ama katalok iadesi yapılıyo ben yapmıştım ilk başladığım zaman aynen sizin gbi yanlş katalok getirtmişim sonra iade etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?