Lütfen bana bir bilen yardım etsinn???
Ben 1ay önce üye oldum ve 30 kasımda 156 liralık ürün sipariş ettim 4Aralıkta da otomatik ödeme talimatı verdim.
150lira üzeri siparişlerin ödeme tarihi 1ay sonra oluyormuş vade tarihim 31aralık görünüyordu. Ancak şuan siteyi açtığımda gecikmiş borcunuz var diyor. Otomatik ödeme talimatı verdim ve hesabımda yeterli miktarda para var başka ne yapmam gerekiyor ki? neden borçlu görünüyorumm? yeni yıl tatil falan diye mi böle oldu acaba?
temsilcilik yapan arkadaşlar, sizi TEB'ten aradılar mı hiç ? beni 2 gün önce aradılar, Avon'dan adıma kart çıkmış, avon ödemelerimi bu kartla yapınca %10 bonus kazanıcakmışım, adresimi falan istediler, kart 1 haftaya gelicekmiş. birisi işletiyo diye düşündüm ama numara TEB'in müşteri hizmetleri numarası. daha önce böyle bir kart duymadım ama araştırdım TEB She Card diye bişey varmış bayanlara özel. başka aranan var mı böyle merak ettim :44:
muhtemelen araya tatil girdiği için öyledir. çünkü erken bir tarihte talimat vermişsin. yarın sistem açıldığında düzelir canım sıkma canını. müşteri hizmetleriyle görüşürsün olmazsa, düzeltirler.
ne gelmesi, ben ilk girenlerdenim sanırım hala sipariş yeni gözüküyor yani haftasonu tatildi zaten, e bugunde tatil herkese sadece dun kalıyor ondada yapılmamıskızlar siparişleriniz geldimi gelenler vardır mutlaka k2 yi yükleseler çok iyi olur aslında :))
ne gelmesi, ben ilk girenlerdenim sanırım hala sipariş yeni gözüküyor yani haftasonu tatildi zaten, e bugunde tatil herkese sadece dun kalıyor ondada yapılmamıs
evet yaaa tatil ve yılbaşı girdi araya:) daha bugün faturalanmış benimde ama hala kargoye verilmemişgelsin artıkın yaa
canım seninki en azından faturalanmış benimki hala yeni diye görünüyorilk dakikalarda sipariş girmeme rağmen.
evet yaaa tatil ve yılbaşı girdi araya:) daha bugün faturalanmış benimde ama hala kargoye verilmemişgelsin artıkın yaa
var bu işlerde bir iş, o dakikada girdik ürünlerde vardı eee ne oldu şimdi
ben ilk dakikada girdim ama hala yeni gözüküyor ,ürünlerimin basına iş gelmesinde
benimde daha yeni faturalandi gozukuyor ama faturayi goremiyorum sanirim eksik urunler var halbuki girdigimde hepsi vardi anlam veremedim
canım seninki en azından faturalanmış benimki hala yeni diye görünüyorilk dakikalarda sipariş girmeme rağmen.
benimki faturalandı ama hala yeni olarak görünüyor. bi de avon dan mesaj geldi. yoğunluk nedeniyle gecikme olmuş, özür dileriz diyorlar.
faturamı gördüm sonunda. kahvaltı setini aldım çok şükür :)
faturamı gördüm sonunda. kahvaltı setini aldım çok şükür :)
kızlar merhaba
dogru yeremi yazdım bilmiyorum :) avonun kırmızı keçe amerikan servisinden istiyorum geçen kampanyayı kacırdım yakın zamandakı kampanyalarda cıkarmı yıne alabılırmıyım sızce
tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?