• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

değiştirebilisin faturanın suret olanına ilgili ürünü değişim olarak işaretleyip,sebep kodunu da akmış/hasarlı kodlayacaksın. bi sonraki siparişinnde gelen kargoyu teslim alırken de kargo görevlisini değişim olarak veriyorsun. böylece kargo ücreti de ödemezsin.
a
ma değişimi beklemek yerine bi sonraki siparişine o parfümü tekrar yazıp bunu sadece iade de edebilirsin. böylece değişim sürecini beklemezsin.

Cok tesekkur ederim benim son siparisimde faturam 86 tl idi simdi parfumu iade edersem kargo ucretini odicem sanirim peki degisime yollarsam yinede odermiyim?

değiştirebilisin faturanın suret olanına ilgili ürünü değişim olarak işaretleyip,sebep kodunu da akmış/hasarlı kodlayacaksın. bi sonraki siparişinnde gelen kargoyu teslim alırken de kargo görevlisini değişim olarak veriyorsun. böylece kargo ücreti de ödemezsin.
a
ma değişimi beklemek yerine bi sonraki siparişine o parfümü tekrar yazıp bunu sadece iade de edebilirsin. böylece değişim sürecini beklemezsin.

Cok tesekkur ederim benim son siparisimde faturam 86 tl idi simdi parfumu iade edersem kargo ucretini odicem sanirim peki degisime yollarsam yinede odermiyim?

kızlar avona yeni siparışler verdim önceden badem yagı ve avakadolu Naturals markalı balsamını almıştım çok memnun kaldım şimdide saç kremi ile şampuanını şipariş ettirdim kızlar sizce nasıll??? kullanan varsa nasıl bi etki aldınız söylermisinizzz

bu konuda bilgim yok maalesef. bence yarın sabahtan müsteri hizmetlerini bi arayıp soruver,daha sağlıklı olur..

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır temsilciyim ancak avonun erkekler için olan For Men bakım serisinden hiç sipariş vermedim.
Nişan bohçası hazırlamaya başlayacağım ama bu ürünler hakkında pek bi bilgim yok sizce nasıldır almalımıyım
Erkek arkadaşı, nişanlısı kullanan varsa mutlaka yorumlarınız bekliyorum

merhaba arkadaşlar.istanbul beylikdüzündeyim avondan celebre parfüm sipariş vermek istiyorum ancak yakınımda avon temsilcisi yok yardımcı olur musunuz?

kızlar siparişimi vercem.ilk siparişim olacak bu ama nasıl yapıcam bana anlatabilir mi yardımsever temsilciler belki güleceksiniz ama yanlş yapmakta istemem o yüzden sizden yardım bekliyorum...siperiş kodlarını grdim yeni katalog seçmek için 5tane isticem bunları hani aşamada yapıcam kızzzlar!!!

kızlar siparişimi vercem.ilk siparişim olacak bu ama nasıl yapıcam bana anlatabilir mi yardımsever temsilciler belki güleceksiniz ama yanlş yapmakta istemem o yüzden sizden yardım bekliyorum...siperiş kodlarını grdim yeni katalog seçmek için 5tane isticem bunları hani aşamada yapıcam kızzzlar!!!

takım öncün bilgilendirmiyormu canım seni???
sipariş girişi yazan kısma girip,ordan ürün kodlarını ve adetlerini yazacaksın....sonra da alt tarafta katalogların kodu var...devam diyeceksin bunları yaptıktan sonra...bütün temsilcilerime her aşamada anlatıyorum bunları,burdan da yardımcı olurum herkese :))

yaa kızlar,ankarada monec hotel,mydonose plaza,ve pembe köşkte düğün yapan var mı aranızda????düğün hazırlıkları kısmına yazdım ama düğününü yaptıktan sonra oraya pek girmio arkadaşlar....aramızda varsa bu yerlerin herhangi birisinde düğün yapan cevap yazarsa sevinirim :))nasıldı?nasıl geçti,ilgilenmeleri vs nasıl?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır temsilciyim ancak avonun erkekler için olan For Men bakım serisinden hiç sipariş vermedim.
nişan bohçası hazırlamaya başlayacağım ama bu ürünler hakkında pek bi bilgim yok sizce nasıldır almalımıyım
Erkek arkadaşı, nişanlısı kullanan varsa mutlaka yorumlarınız bekliyorum

kızlar yılbaşı katoloğunda 9.90 tl bir alana ikincisi 1 tl olan deodorantlardan sipariş etti arkadaşım. ismini yanlış deodorantın üzerine yazmış bende onu kodladım doğal olarak. ürünler dün geldi bugün verdim ben bunu istemedim değiştiremez misin diye bütün gün başımın etini yedi. ürün hasarlı değil değiştiremem diye biliyorum ama yanlış kodlama diye iade etsem para yanıyor mu? ya da yerine başka bir ürün isteyemiyor muyum? :(

kızlar yılbaşı katoloğunda 9.90 tl bir alana ikincisi 1 tl olan deodorantlardan sipariş etti arkadaşım. ismini yanlış deodorantın üzerine yazmış bende onu kodladım doğal olarak. ürünler dün geldi bugün verdim ben bunu istemedim değiştiremez misin diye bütün gün başımın etini yedi. ürün hasarlı değil değiştiremem diye biliyorum ama yanlış kodlama diye iade etsem para yanıyor mu? ya da yerine başka bir ürün isteyemiyor muyum? :(

illa ürün hasarlı diye iade yapmak zorunda değilsin. herhangi bir hatalı kodlama veya müşterin memnun kalmadıysa iade yapabiliyorsun. ama illa o deodorantı istiyorsa yeni sipariş vermelisin sanırım. kurallar değişmediyse öyleydi. yeni siparişin geldiğinde elindekinide faturasını doldurarak kargoya geri vereceksin.

Back