• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar avona yeni siparışler verdim önceden badem yagı ve avakadolu Naturals markalı balsamını almıştım çok memnun kaldım şimdide saç kremi ile şampuanını şipariş ettirdim kızlar sizce nasıll??? kullanan varsa nasıl bi etki aldınız söylermisinizzz

kuru saçlar için çok güzel bir şampuan

illa ürün hasarlı diye iade yapmak zorunda değilsin. herhangi bir hatalı kodlama veya müşterin memnun kalmadıysa iade yapabiliyorsun. ama illa o deodorantı istiyorsa yeni sipariş vermelisin sanırım. kurallar değişmediyse öyleydi. yeni siparişin geldiğinde elindekinide faturasını doldurarak kargoya geri vereceksin.

iade ettiğim ürünün parasını ödeyecek miyim peki?

temsilci girisinden girdigim halde goremiyirum ben sen nerden baktinki?

kızlar paketlerin üstünü tıklayınca çıkıyor.. bugün için 3 ürün var.. ben akşam sipariş verdimm... 500ml duş jeli 3.5 tl ruj vardı 5.90 a bide erkek vücut şamp. vardı.. ben duş jelinden 20 tane yazdım...:1:

kızlar k1 ile gelen fırsat broşüründeki ürünleri ya da bu %75 lik indirimleri falan sipariş verirken kargo parasında yine 85 tl sınırı var mı? çünkü ürünler çok ucuz fiyat artmıyor :26:

annem adına temsilcilik yapıyorum bende dün ürünleri girdim ama son anda değişiklik yapmam gerekti (sipariişi verdikten sonra) iptal ettim olan siparişi (iptal edilebilir yazıyordu) yeni siparişleri girdim gönderdim. daha önceki faturayı ödeyecek miyim

kızlar nasıl alışveriş yapıyorsunuz ben bu duruma baya uzağım anlata bilirmisiniz
online alışverişmi ödemeler nasıl oluyor ben aslında hiç netten alışveriş yapmadım kredikartı korkusundan kapıda ödeme olsa

kızlar nasıl alışveriş yapıyorsunuz ben bu duruma baya uzağım anlata bilirmisiniz
online alışverişmi ödemeler nasıl oluyor ben aslında hiç netten alışveriş yapmadım kredikartı korkusundan kapıda ödeme olsa
satış temsilcilerinin sunduğu katologlar sayesinde ürün seçiyorsunuz,katolog bizim dükkanımız. ücretini temsilciye veriyorsunuz o hallediyor

bugün sipariş girdim sonra tekrar sipariş çıktı kızlar durum şu aşamada iptal şansım var mı siparişi

$Adsız.jpg

arkadaslar su dunki gelen mesajla ilgili bana yardim edebilecek kimse yokmu dunden beri siteye bakiyorum ama %75 indirimli urunleri bulamiyorum

Back