• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

siteden derken daha önce danışman olduğum için zaten kayıtlısınız diyor. birde o da en yakın tk öncüsüne yönlendirecek .

arkadaşlr birsey sormak istiyorum ben yenı üye oldum sipariş vericemde bir kısma takıldım color trend in göz kalemleri va cift taraflı olanlar ondan sipariş verenler sececegı tek taraflı göz kalemi 1 tl dıyor siparısı gırıyorum ılk göz kalemı yanında 7.40 yazıyor dogru ama 1 lira olan kalemin yanında 8 lira yazıyor o nasıl olcak anlamadım :(

arkadaşlr birsey sormak istiyorum ben yenı üye oldum sipariş vericemde bir kısma takıldım color trend in göz kalemleri va cift taraflı olanlar ondan sipariş verenler sececegı tek taraflı göz kalemi 1 tl dıyor siparısı gırıyorum ılk göz kalemı yanında 7.40 yazıyor dogru ama 1 lira olan kalemin yanında 8 lira yazıyor o nasıl olcak anlamadım :(

onlardan ben de siparişime yazdım,son sayfadaki tahmini fatura tutarına tıklarsan görebilirsin indirimini.

toplamda 82 küsür tuttu tahmınıde 75 mi ne tuttu o gözüme çarptıda acaba temsılcı fıyatından hesapladığı için mi 75 oldu dıye düşündüm yanı 8 lira degılde 1 lira yazmasını bekledım ondan yanıldım snrm.birde 85 tl oluncamı 8.5 lira olan tutarı ödemiyrduk dimi?

toplamda 82 küsür tuttu tahmınıde 75 mi ne tuttu o gözüme çarptıda acaba temsılcı fıyatından hesapladığı için mi 75 oldu dıye düşündüm yanı 8 lira degılde 1 lira yazmasını bekledım ondan yanıldım snrm.birde 85 tl oluncamı 8.5 lira olan tutarı ödemiyrduk dimi?

evet 85 tl ve üstünde ödemioruz kargoyu.

canım senin için tekrar baktım. hediye kataloğu derken şu makyaj paletlerinin olduğu kataloğu demiyor musun ? o sanırım. onun üzerindeki fiyatlarla temsilci fiyatları farklı, emin olabilirsin:)[/QUOTE]

Canım bişey sormak istiyorum. Aralık ayı hediye katolağundan bir kaç bişey istedim ama bana geliş fiyatını varsa söyleyebilir misin diyecektim.. Sipariş verdiklerim ise Far away hediye seti ve avon glow hediye seti(bronzlaştırıcı inciler, dudak parlatıcısı ve allık fırcası) varsa bunların geliş fiyatlarını söylersen çok memnun olurum mesaj atamıyorum özel olarak

takım öncüsü olunca ne gidi görevlerimiz oluyor? ne gibi sorumlulukları var acaba? aramızda takım önculeri vardır muhakkak. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

takım öncüsü olunca ne gidi görevlerimiz oluyor? ne gibi sorumlulukları var acaba? aramızda takım önculeri vardır muhakkak. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

merhabalar 1 senedir takımöncüsüyüm.Takım Öncüsünün Enaz 5 Aktif üyesi +1 kendi olarak toplam 670TL satış yapmalı.
Üyelerinin katalog ihtiyaçlarını karşılamalı Sorunlarını dinleyip onlara yol Göstermeli ..

kızlar avon temsilciğini bırakmak istiyorum nasıl bırakılıyor yok mu bu konuda bilgisi olan lütfen.

Merhabalar 3 ay boyunca ücretsiz katalog yollamaya devam ederler 3 kampanya boyunca sipariş vermezsen üyeliğin düşer ..

merhabalar 1 senedir takımöncüsüyüm.Takım Öncüsünün Enaz 5 Aktif üyesi +1 kendi olarak toplam 670TL satış yapmalı.
Üyelerinin katalog ihtiyaçlarını karşılamalı Sorunlarını dinleyip onlara yol Göstermeli ..

Merhabalar 3 ay boyunca ücretsiz katalog yollamaya devam ederler 3 kampanya boyunca sipariş vermezsen üyeliğin düşer ..

sipariş vermezsen bile katalog yolluyorlar mı ? mesela diyelim aralıkta sipariş veremedim. ocak'ın kataloğunu yollarlar mı bana ?

kizlar cok acilll lutfen...
Siparis ettigim parfumlerden birisi akmis ve yariya inmis sise yag icinde onu yenisi ile degistirebiliyormuyum iade mi edebilirim sadece? Yardkmci olursaniz cok sevinirim

kizlar cok acilll lutfen...
Siparis ettigim parfumlerden birisi akmis ve yariya inmis sise yag icinde onu yenisi ile degistirebiliyormuyum iade mi edebilirim sadece? Yardkmci olursaniz cok sevinirim

değiştirebilisin faturanın suret olanına ilgili ürünü değişim olarak işaretleyip,sebep kodunu da akmış/hasarlı kodlayacaksın. bi sonraki siparişinnde gelen kargoyu teslim alırken de kargo görevlisini değişim olarak veriyorsun. böylece kargo ücreti de ödemezsin.
a
ma değişimi beklemek yerine bi sonraki siparişine o parfümü tekrar yazıp bunu sadece iade de edebilirsin. böylece değişim sürecini beklemezsin.

Back