Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

biz eğer temsilciysek müşteri fiyatıyla-(katalog fiyatıyla)işimiz yok..benim bahsettiğim her durum temsilci olaraktır..herkes için (temsilciler) için de aynı şey geçerli olmalıkaydirigubbakcemile2

kızlar su avon full mıdnght varya bu katologdakı sımlımı ne kesınlıkle almayın tavsıye etmem kurumus gıbı sım fallanda yok zaten daha oncede kullandım rimellerını ilk kez bu kadar hosuma gıtmedılmaz:

bazen çok nadirde olsa kuru gibi çıkabildiğini duymuştum hatta bizzat şahit oldummm,ben tem. olmadan önce komşumdan alıyordum ve onun başına böyle bi sorun gelmişti kadın gösterdi resmen kupkuru yani..temsilcisine iade için gittiğinde öğrenmiş bazen -nadiren de olsa olabiliyormuş..bence bi kereyke karar verme..bana da hediye gelmişti 2 tane hiç şikayet almadım-simli mi bilmiyorum ama??*

Ben bir arkadaşımı üye olarak önermiştim. O da 2. siparişini verdi ve hatta siparişi de çoktan geldi. Ama henüz bana bir hediye gelmedi. Ben de avonu aradım bugün durumu anlattım. Üye için önerdiğim kişinin adı görünmüyor başka ama hiç tanımadığım biri görünüyor. Üye olarak önerdiğiniz kişinin araması lazım diye tutundular. Sizin hiç başınıza geldi mi böyle bişey nasıl olabiliyor ki sonuçta internetten önermiştim arkadaşı.

kıslar bende sipariş vermiştim o bahsettiğiniz dudak stığınden daha arayıp sorun var dıyen olmadı ama ıns da olmaz.ılk sıparişim olduğu için uyaramadım da kımseyi.

Arkadaşlar akne siyah noktalar için Clearskin serisinden hangilerini önerirsiniz?

Clearskin Mikro-Tanecikler İçeren Temizleyici,Clearskin Siyah Nokta Görünümünü Düzgünleştiren

Temizleyici - tonik ve maskeyle beraber hangilerini tavsiye edbilirim?

birde adres değişikliğini temsilci bilgilerimi güncelle diyor ya oradanmı yapacağız...

Dün saat 4te siparişlerimi takım öncüsüne verdim aynı anda avonun sitesine yazdı.Telefonuma ne zaman mesaj gelecek kullanıcı adım ve şifrem?Bana mesaj gelmemesi siparişlerimin sisteme girilmediği demek mi oluyor?

K14ten 2. kolimde yola çıkmış

Kızlar ilk siparişim 130 felandı, 2. ise 80 civarı Acaba faturam yine 1 ay erteler mi? (Otomatik ödeme talimatım var) Yoksa ayrı ayrı 2 kerede sipariş girdim diye bu ay her ikisinide mi öderim?

Daha önce 2 kere 150 yi geçtiğimden 1 ay zaman verdiler.ınşallah yine öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…