- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.981
BEN de MEMNUN Kaldıklarımı YAZAYIM:
simply delicate temizleme jeli çok iyi.Uzuuuun bi süre gidiyor.
Sayfa 74-75 deki el kremleri güzel.Salatalık özlüsü yada pirinç yağlısı felan
Top allık süper ve indirimde sayfa 85 Ben de burdaki pata kremi merak ediyordum.ALLAME tavsiye etmiş,başka kullanan var mı? ıhtiyacım var.Likit almıştım uzun süre önce ama likit sevmedim ben.Avon değildi markası.
SuperCurlacious maskara güzel.kullanıyorum.Yalnız fırçayı çıkarırken takılıyor,kıvrımlı olduğundan.
Birde Avonun maskaraları çabuk tükeniyor.ıçinde ml. olarak az buluyorum.Onun dışında iyi.sayfa 89
91 deki perfect wear maskara da güzel.kalıcı isteyenler için tavsiye ederim
Sayfa 94 deki Ultra Colour Rich 25K gold lipstick ÇOKKK süper.Biz geçen ay indirimdeyken aldık.4 arkadaş.hepimizde memnun kaldık.Avonun her ruju güzel olmuyor.
Saç fırçaları güzel.
Kızlar ben parfümlerini beğenerek kullanıyorum.ama kalıcılık biraz az bazılarında.
En beğendiklerim ındancessense ve tomorrow oldu benim.
Erkek kokuları pek hoşuma gitmedi.Odunsu kokuları almıştım hep eşime sevmedim.
Bu sefer de Ungaro sipariş verdim ama bu hoşuma gitti.Arkadaş getirmişti kokusuna bakıp öyle sipariş verdim.Kullanınca eşim yine yazarım tecrübelerimi.
Roll-onlarından memnunun.
Şimdilik bu kadarrrrr
simply delicate temizleme jeli çok iyi.Uzuuuun bi süre gidiyor.
Sayfa 74-75 deki el kremleri güzel.Salatalık özlüsü yada pirinç yağlısı felan
Top allık süper ve indirimde sayfa 85 Ben de burdaki pata kremi merak ediyordum.ALLAME tavsiye etmiş,başka kullanan var mı? ıhtiyacım var.Likit almıştım uzun süre önce ama likit sevmedim ben.Avon değildi markası.
SuperCurlacious maskara güzel.kullanıyorum.Yalnız fırçayı çıkarırken takılıyor,kıvrımlı olduğundan.
Birde Avonun maskaraları çabuk tükeniyor.ıçinde ml. olarak az buluyorum.Onun dışında iyi.sayfa 89
91 deki perfect wear maskara da güzel.kalıcı isteyenler için tavsiye ederim
Sayfa 94 deki Ultra Colour Rich 25K gold lipstick ÇOKKK süper.Biz geçen ay indirimdeyken aldık.4 arkadaş.hepimizde memnun kaldık.Avonun her ruju güzel olmuyor.
Saç fırçaları güzel.
Kızlar ben parfümlerini beğenerek kullanıyorum.ama kalıcılık biraz az bazılarında.
En beğendiklerim ındancessense ve tomorrow oldu benim.
Erkek kokuları pek hoşuma gitmedi.Odunsu kokuları almıştım hep eşime sevmedim.
Bu sefer de Ungaro sipariş verdim ama bu hoşuma gitti.Arkadaş getirmişti kokusuna bakıp öyle sipariş verdim.Kullanınca eşim yine yazarım tecrübelerimi.
Roll-onlarından memnunun.
Şimdilik bu kadarrrrr