• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

BEN de MEMNUN Kaldıklarımı YAZAYIM:

simply delicate temizleme jeli çok iyi.Uzuuuun bi süre gidiyor.

Sayfa 74-75 deki el kremleri güzel.Salatalık özlüsü yada pirinç yağlısı felan

Top allık süper ve indirimde sayfa 85 Ben de burdaki pata kremi merak ediyordum.ALLAME tavsiye etmiş,başka kullanan var mı? ıhtiyacım var.Likit almıştım uzun süre önce ama likit sevmedim ben.Avon değildi markası.

SuperCurlacious maskara güzel.kullanıyorum.Yalnız fırçayı çıkarırken takılıyor,kıvrımlı olduğundan.
Birde Avonun maskaraları çabuk tükeniyor.ıçinde ml. olarak az buluyorum.Onun dışında iyi.sayfa 89

91 deki perfect wear maskara da güzel.kalıcı isteyenler için tavsiye ederim

Sayfa 94 deki Ultra Colour Rich 25K gold lipstick ÇOKKK süper.Biz geçen ay indirimdeyken aldık.4 arkadaş.hepimizde memnun kaldık.Avonun her ruju güzel olmuyor.

Saç fırçaları güzel.

Kızlar ben parfümlerini beğenerek kullanıyorum.ama kalıcılık biraz az bazılarında.
En beğendiklerim ındancessense ve tomorrow oldu benim.

Erkek kokuları pek hoşuma gitmedi.Odunsu kokuları almıştım hep eşime sevmedim.
Bu sefer de Ungaro sipariş verdim ama bu hoşuma gitti.Arkadaş getirmişti kokusuna bakıp öyle sipariş verdim.Kullanınca eşim yine yazarım tecrübelerimi.

Roll-onlarından memnunun.

Şimdilik bu kadarrrrr

Dikkat ettim bende kampanyadaki kokularla diğer zamanlarda alınan kokular arasında esas farkı var gibi geldi bana da.

Hatta ben tomorrrow almıştım 50 ml. bayadır kullanıyorum ve hala içinde yarısı kadarı var.

Ama geçen eart of word aldım.Hızlı bi şekilde azalmaya başladı.

ılk Avondan pur blanca alırdım.O zamanda bu parfümde aynı olayı yaşamıştım.Parfüm aynı marka olduğu halde.Biri uzun süre gitti,diğeri çabucak tükendi.Aklınızda bulunsun bence bu da :)
[/B]

Dün saat 4te siparişlerimi takım öncüsüne verdim aynı anda avonun sitesine yazdı.Telefonuma ne zaman mesaj gelecek kullanıcı adım ve şifrem?Bana mesaj gelmemesi siparişlerimin sisteme girilmediği demek mi oluyor kızlar?

Dün saat 4te siparişlerimi takım öncüsüne verdim aynı anda avonun sitesine yazdı.Telefonuma ne zaman mesaj gelecek kullanıcı adım ve şifrem?Bana mesaj gelmemesi siparişlerimin sisteme girilmediği demek mi oluyor kızlar?

arkadaşım vallaha bana öyle mesaj falan gelmedi. ben ilk faturam geldiğinde fatura numarası ile sisteme girip şifremi aldım temsilci numarasıda faturanda yazacak zaten

Kızlar bende ilk siparişimi dün gece temsilcime verdim.Oda aynı anda verdi internetten.Saat 10 buçuk gibi.Ne zaman gelir acaba?

Arkadaşlar akne siyah noktalar için Clearskin serisinden hangilerini önerirsiniz?

Clearskin Mikro-Tanecikler İçeren Temizleyici,Clearskin Siyah Nokta Görünümünü Düzgünleştiren

Temizleyici - tonik ve maskeyle beraber hangilerini tavsiye edbilirim?

cevap verecek kimse yokmu:gitme:

Kızlar bende ilk siparişimi dün gece temsilcime verdim.Oda aynı anda verdi internetten.Saat 10 buçuk gibi.Ne zaman gelir acaba?
arkadaşım siparijın 2 en geç 3 gün içinde gelir eskişehirdesin sanırım gecikeceğini sanmıyorum ben nevşehirdeyim sipariş verdikten 2 gün sonra geliyor siparişim

ah arkadaşım bu bahsetttiğin ürünleri çok önce kızkardeşim kullanmıştı onun çok yağlı bir cildi vardır memnun kalmıştı.

darinlife arkadaşım pata kremi ben kullanıyorum çok hoş dokusu var böyle maske gibi durmuyor yüzünden ancak çok az ya :)
Teşekkürler canım tam istediğim gibi desene.
Maske gibi durmamasıda çok iyiymiş.Belli olmasın istiyorum ben yüzümdeyken.
teşekkürler canım.

Canım Mesajda faturayla hemen hemen aynı zamanda gelmişti bana.
Geç geliyo mesaj biraz.
Siparişlerin girilmiştir bekle biraz.

arkadaşım vallaha bana öyle mesaj falan gelmedi. ben ilk faturam geldiğinde fatura numarası ile sisteme girip şifremi aldım temsilci numarasıda faturanda yazacak zaten
O şekilde demişti banda temsilcim.Ama Faturamla hemen hemen aynı zamanda mesaj atmışlardı.

2-3 güne gelir.

Canım o konuda bi fikrim yok,ondan bişey yazmadım

EVEETTTT KULLANDIĞIMIZ ÜRÜNLERLE İLGİLİ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM-YA DA SATTIĞIMIZ-GÜZEL FİKİRalkisalkisalkis

hayır canım hiç birşey olmaz ama 2 kampanya daha vermezsen iptal olur.
MELıSESRA ,canım sen sormuştun galiba.

Son düzenleme:
K14ten 2. kolimde yola çıkmış

Kızlar ilk siparişim 130 felandı, 2. ise 80 civarı Acaba faturam yine 1 ay erteler mi? (Otomatik ödeme talimatım var) Yoksa ayrı ayrı 2 kerede sipariş girdim diye bu ay her ikisinide mi öderim?

Daha önce 2 kere 150 yi geçtiğimden 1 ay zaman verdiler.İnşallah yine öyle olur.

Hayır canım neyazıkki tek seferde 150 ve üstüne 1 ay erteleme yapıyolar ödersin bu ay.

BEN de MEMNUN Kaldıklarımı YAZAYIM:

simply delicate temizleme jeli çok iyi.Uzuuuun bi süre gidiyor.

Sayfa 74-75 deki el kremleri güzel.Salatalık özlüsü yada pirinç yağlısı felan

Top allık süper ve indirimde sayfa 85 Ben de burdaki pata kremi merak ediyordum.ALLAME tavsiye etmiş,başka kullanan var mı? İhtiyacım var.Likit almıştım uzun süre önce ama likit sevmedim ben.Avon değildi markası.

SuperCurlacious maskara güzel.kullanıyorum.Yalnız fırçayı çıkarırken takılıyor,kıvrımlı olduğundan.
Birde Avonun maskaraları çabuk tükeniyor.İçinde ml. olarak az buluyorum.Onun dışında iyi.sayfa 89

91 deki perfect wear maskara da güzel.kalıcı isteyenler için tavsiye ederim

Sayfa 94 deki Ultra Colour Rich 25K gold lipstick ÇOKKK süper.Biz geçen ay indirimdeyken aldık.4 arkadaş.hepimizde memnun kaldık.Avonun her ruju güzel olmuyor.

Saç fırçaları güzel.

Kızlar ben parfümlerini beğenerek kullanıyorum.ama kalıcılık biraz az bazılarında.
En beğendiklerim ındancessense ve tomorrow oldu benim.

Erkek kokuları pek hoşuma gitmedi.Odunsu kokuları almıştım hep eşime sevmedim.
Bu sefer de Ungaro sipariş verdim ama bu hoşuma gitti.Arkadaş getirmişti kokusuna bakıp öyle sipariş verdim.Kullanınca eşim yine yazarım tecrübelerimi.

Roll-onlarından memnunun.

Şimdilik bu kadarrrrr

aşkım bende o maskaraları merak ediyordum sağol,evet pata krem bence beğenirsin ama rengini iyi seç ben shell kullanıyorum beyaz tenliyim,mesala fondötende hep ten rengini bir koyusu nu al derler kesinlikle katılmıyorum tam ten rengin daha hoş ve doğal duruyor bence bu katolog da da uygun bende getirtcem komşuma çok hoşuna gitti.
Birde canım ben indirimdeki parfümlerden hep stok yaparım şimdiye kadar hiç problem yaşamadım,tomorrow ile o dediğn parfüm karşılaştırılamaz bence fiyatları bile bariz farklı tomorrow zaten edp, edp ler edt lere göre daha kalıcıdır,tomorrow serisini bende beğeniyorum hem güzel hem kalıcı.
Erkek parfümlerini bende beğenmiyorum sadece perceive çok beğeniyorum.
tecrübelerini paylaştığın için teşekürler diğer arkadaşlardanda bekliyorum sevgiler.

Hayatım evet adres bilgilerinide ordan değiştirebilirsin.
o serini kil maskesini kullanmıştım okurken menmundum,ürünleri güzel bence soruna göre cilt tipine göre önermeni yap.

sağol canım.dün telefonda bir tanıdığımız oğlu için sordu.akne ve siyah noktalar için.

tam olarak hangilerini önereyim diye sordum.

Erkek parfümünde perceive bir harika.

eşime ikinci kez aldım.

birde parfümlerde sadece yanılmıyorsam perceive 100 ml.

* simply delicate genital temizleme jelini bende çok beğendim;kokusu çok yumuşak..ve çok uzun süre gidiyor(pompalı olmasının avantajı
*senses duş jellerinden pembesini çok beğendi eşim..hafif bi kokusu var..
*banyo köpükleri den zambak ençok sattığım ama bana ağır geliyor,ben manolyayı seviyorum,şeker kokulu deniyoruz bu aralar şişeyi koklarsan iyi ama kullanırsan dağılıp gidiyo...manolya kalıcı ama..
*oğluma hepavon kids yaban mersini kokulu banyo köpüğü alıyorum kokusunu çok seviyor
*naturals şampuanlarının üzerine tanımam;kuru saç şamp.-kremini-balsamını kullanıyorum hem parlak hem yumuşacık yapıyor illaki girdiğim ortamlarda saçıma ne kullandığımı soruyorlar,hem çook ucuz hem çok etkili,ama aynı şeyi advence t.serisi için söyleyemiycem
*kremleinden nemlendirici türlerinden rich moisture ler güzel klasik nemlendirici ama cildiniz benim gibi kuruysa s.o.s pirinç yağlı olan el kremi ve vücut kremi süper yağlı ama yapış yapış değil...
*kremlerden yenilendikten sonra denediğim skin so soft 'un ultra nemlendirici vücut kremine bayıldım,kokusu da güzel %149 nemlendirme özelliğine sahip kuru ciltler için yani..
*advence t.in saç şekilendiricilerini denedim spreyi diğer spreyler gibi yapışkan ve sertdeğil ve yumuşacık ve asla dağılmıyor kullandığında şekillendirici vaks idare eder...ama şekillendirici kremi süper jöle gibi asla sert yapmıyor.özellikle dalgalı saçlar için...
*parfümler;en çok beğendiğim ıncandessence sonra far away-little black dress-wish of love-chic sexy deodorant kadar sattığım bi ürün daha yoktur herhalde kesinlikle denemelisiniz hem kalıcı hem çok güzel bi koku....alanlar 3'er 3'er alıyo
*erkek parfümlerinde ise;signature ;erkeksi-perceive; klasik-surrender sıra dışı hoş bi koku-s.e.crips forest;güzelll ama ağaç kokulu-essence hoooşşşş...
*roll-onlar güzel ama sanki azıcık var içlerinde hemen bitiyo
* maskara 1 numara ben 3 aşamalı olan çok satılıyooo-ben de beğendim
*asansörlü göz kalemleri hiç akmıyo süper saatlerce kalıcı
*stik kapatıcı beni hayal kırıklığına uğratan nadir ürünlerden hem yayılmıyor,hem çok belli oluyor
*çantaları bu güne kadar hiç biri beklediğim gibi gelmedi çok basit..
*takılarda görmeden tavsiye etmeyin genelde oyuncaktgibi şeyler ben sipariş verene bi gelsin gör diyorum genelde beğenilmiyor aide ediyorum
ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR UMARIM FAYDALANIRSINIZ.....kaydirigubbakcemile3

kusura bakmayın ama avonu hiç beğenmiyorum nerde uyduruk bişey varsa avonda iki kere ruj bi kere rimel aldım aldığım gibi kullanamadan attım

Sana ve fikirlerine saygı duyuyorum,tabiki herkes aynı şeyi beğencek diye bişey yok,ama sende burdakilere ve beğenenlere saygı gösterip daha düzgün cümleler kurabilirsin bence,yıllardır içindeyim atılacak hiçbirşeyini görmedim inanmıyorum.

Back
X