Arkadaşlar çok yanlş düşünüosunuz kimse burda bi markayı karalamak amacnda deil,üstelik biz bunun temsilciliğini yapıyoruz,ama memnun kalmadığmız bi ürünü de söylememezlik etmemelyiz,üstelik bunun cilt tipiyle alakası falanda yok adi mal adidir bu kadar basit, önceki sayafalarda sölediğim gibi köpüren temizleyicisini aldım 5tl gibi bişeydi iki arkdaşıma daha sattım ikisinin yüzünü kızarttı benim yüzümü kağıt gibi yaptı sonuçta hepimizin cilt tipi farklı ve buna benzer bi çok üründe aynı sorunu yaşadım,pembe allığı indirime girdi hemen aldım çantama dahi koymadığm allık 1 hafta içinde paramparça oldu,satamadığı bütün ürünleri indirime girio parfümleri su gibi,indirime girdiği için esansı depğişio heralde koku denen bişe yok,bu adamlar bizim üzerimizden eşşek yüküyle para kazanıyo,hem paramız gidio hem cildimiz bozuluıyo,bırakın herkes istediğini sölesin,kimsede üstüne yorum yapmasın,babamızın oğlu deil bunlar,herkes çıkarı peşinde..herkes neyden memnun kalıp kalmadığını sölesinki boşuna para dökmeyelim bi işe yaramayan ürünlere..