Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Bende şöyle bir soruyla karşılaşmıştım k14te sayfa 120 de iki taraflı göz kalemleri varya üzerinde KAJALSTICK yazıyor ,işte bu ürünün bimde kajal adıyla satılan kalemler olduğunu sordular.Avon ve kajal aynı marka mı dediler.
Bilgisi olan ?

Kızlar bence k1den pek satılmıcak çok cazip teklifler yok

kesinlikle katılıyorum,fiyatlar uçmuş,yeni bişey yok,kimse de almıo haliyle 130 u gçemedim daha,herşey iyice dandikleşti bu avonda,ürünlerinin çoğundan memnun kalmadı kimse zaten,bende aynen öle..:umursamaz: oriflame e bakıyoum evet onlarında fiyatları yüksek ama çeşitlilik çok fazla özellikle makyaj ürünlerinnde,çok hoşuma giden şeyler oldu,stick allık gözüme güzel göründü..alkisalkisalkis

Araştırdım netten öğrendim kajal isveççe bir kelime anlamı da göz kalemi demekmiş.Size sorulursa bilginiz olsun.

yokkk o kadar da değil bence 1.katalog daha uygun bile denebilir yılbaşı kataloğuna göre ...üçlü parfümler vardı yeni katalogda 10 tl parfüm var ...10 tl olan sayfalar çok...daha uygun bence..inşallah satışımız bol olur.. ben başladım bile siparişleri almaya..
14 .kampanyadan da 2. bi sipariş daha vericem haftaya....

Ay inşallah olur canım,bi tek sen olumlu bakmışsın ben de perşembe gününde ulaşacağım kataloğuma.Şiparişleri buraya yazarken temsilci fiyatıyla mı diyorlar 280 yaptım yoksa kataloktaki müşteri fiyatıyla mı?İşte burayı merak ediyorum :kedi:

Canım KAJAL göz kalemi,hint sürmesi demek o yüzden firmalar bu ismi kullanıyolar,kajal adında bir kozmetik firması da var,avon daki o kalemlerle dışardakilerin de hiçbir alakası yok,ben o çift taraflı kalemlerden çok sattım bir şikayet almadım ama tabi başka tecrübesi olan varsa paylaşsın.

Ya kızlar okadar karamsar olmayın bencede katolog daha güzel olmalıydı ama berbatta değil bence makyaj malzemelerine ağırlık verilmiş ve fiyatlar çok uygun özellikle paketler daha hesaplı,ben bu katolgdan kullandığım ve menmun olduğum ürünlerden birkaçını yazayım almak isteyenlere yardımcı olur belki;
Perfect wear eyeliner,menmunum kendim sürebiliyorum akmıyor bulaşmıyor çok pratik.say.92
Pata krem fondöten,krem ve pudra bir arada hafif doğal bir kapatıcılığı var.say.85
uzun süre kalıcı ruju, ben kullanmadım ama sattım kullananlar menmunmuş.sayf.91
Kapaktaki rujlar daha önce dudak şeklinde çıkmıştı onlardan çok sattım,hiç şikayet almadım bende kullandım hem ucuz hem renkleri hem kendi güzel çok yoğun ve kalıcı değil günlük kullanılabilir.
Wish of love bence avonun en güzel parfümlerinden,çıktığından beri hem fiyatlar çok uygun hem kalıcı her yaşa uygun en çok sattığım ürün dür kendileri.
ındirimdeki,16-17 say.duj jellerinin ikisinide kullandım kokularını çok beğeniyorum ama pudrayı kullanmadım far away bana biraz ağır geliyo ama fanatiği çok fazla.
Köpüklerden zambak ve lavantayı çok beğeniyorum ama meyveli kokular sevenler için diğerleride güzel.
Orta sayfadaki rolet ler fiyatına değermi bilmem minnacık birşey bana şu kıvrımlı maskara ile gelmişti kullanmadım kullanan varsa yazarsa sevinirim.
Özel temizlik için temizleme jeli,say 62 kullanıyorum menmunum jel göründüğü kadar ufak değil.
Planet spa nın saç bakım maskesini kullanmadım ama bir arkadaşım kullanmış,azıcık bir parçasının saçlarını ipek gibi yaptığını söyledi,yine kullananlardan yorum bekliyorum.say.100
Skin so soft,un bronz nemlendiricisini kullanıyorum bacaklarıma menmunum hafif bir pırıltı ve bronzluk veriyor ama eşit dercede sürmeniz ve iyce yedirmeniz çok önemli.
Nemlendirici vücut spreyini kullanmadım ama arkadaşımın favori ürünü çok seviyo çok güzelmiş...
benden bukadar diğer arkadaşlardanda bekliyorum.

cnm üye yapabilirim şartları ilk üye olurken 7.5 tl üyelik ücreti ödüyorsun 75 tllik ürün satman lazım kargo ücreti ödememen için ilk siparişini takım öncüne veriyorsun özel msj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım cnm

kusura bakmayın ama avonu hiç beğenmiyorum nerde uyduruk bişey varsa avonda iki kere ruj bi kere rimel aldım aldığım gibi kullanamadan attım

bahsettiğin kalemden ben bu ay aldım arkadaşım bir tarafı mor olandan aldım ve hoşumada gitti sürümü güzel. almak isteyen olursa önerebilirsin
Kızlar bence k1den pek satılmıcak çok cazip teklifler yok

haklısın k14 göre daha az cazip ama ben şimdiden baya sipariş aldım özellikle ı'mperfect( erkek parfumunden ) çokça siparişim oldu daha önceki aylarda eşim için almıştım çok hoş bir kokusu var ama malum parfüm kokuları çok göreceli.

kusura bakmayın ama avonu hiç beğenmiyorum nerde uyduruk bişey varsa avonda iki kere ruj bi kere rimel aldım aldığım gibi kullanamadan attım

siz sanırım kendinize uygun ürünü bulamışsınız. hangi marka olursa olsun isterse dünyanın en kaliteli malı olsun teninize tenrenginize ve size uygun olacak ürünleri seçemiyorsanız bu hayal kırıklığını hep yaşarsınız. burada avonu hem satan hemde kullanan insanlar olarak hepimiz memnun kaldığımız yada hiç memnun kalmadığımız ürüleri altını çize çize söylüyoruz. yani bütün ürünler harikadır demiyoruz
kıslar bende avona uye olmak ıstıyorum nasıl yapıcam sartlar ne ne kadarlık satıs yapmak lazım kazancı ne

arkadaşım avonun sitesine girip temsilci olmak istiyorum dersen orda form var doldurusan sana en yakın bölge temsilcisi en kısa zamanda sana ulaşıyor .ve gerekli tüm açıklamalarıda yapar sana

Arkadaşlar çok yanlş düşünüosunuz kimse burda bi markayı karalamak amacnda deil,üstelik biz bunun temsilciliğini yapıyoruz,ama memnun kalmadığmız bi ürünü de söylememezlik etmemelyiz,üstelik bunun cilt tipiyle alakası falanda yok adi mal adidir bu kadar basit, önceki sayafalarda sölediğim gibi köpüren temizleyicisini aldım 5tl gibi bişeydi iki arkdaşıma daha sattım ikisinin yüzünü kızarttı benim yüzümü kağıt gibi yaptı sonuçta hepimizin cilt tipi farklı ve buna benzer bi çok üründe aynı sorunu yaşadım,pembe allığı indirime girdi hemen aldım çantama dahi koymadığm allık 1 hafta içinde paramparça oldu,satamadığı bütün ürünleri indirime girio parfümleri su gibi,indirime girdiği için esansı depğişio heralde koku denen bişe yok,bu adamlar bizim üzerimizden eşşek yüküyle para kazanıyo,hem paramız gidio hem cildimiz bozuluıyo,bırakın herkes istediğini sölesin,kimsede üstüne yorum yapmasın,babamızın oğlu deil bunlar,herkes çıkarı peşinde..herkes neyden memnun kalıp kalmadığını sölesinki boşuna para dökmeyelim bi işe yaramayan ürünlere..

allame arkadaşımın isteği üzerine bende kullandıklarım ve sattıklarımla ilgili yorum yapmak istiyorum

parfümlerden bahsetmiyorum bile belli kokuların her zaman alıcısı vardır.
sayfa 39 magicface perfector hem kendim kullandım hemde sattım çok hoş ipeksi bir doku oluşturuyor teninizde fondöten kullanmak istemeyen ancak kusurlarını gizlemek isteyenlere tavsiyem
sayfa 41 göz kalemi bundan daha öncede bu katalogdakilerdende sattım ve kullananlar çok memnun her indirme girdiğinde daha önce alanlar alıyor.
sayfa 43 te pproto go rujdan bi arkadaşım kullandı memnun kalmadı mekanizması boculabiliyor ve sorun çıkarıyor birde ruju çok yağlı çok çabuk bitiyor.
sayfa 45 fransız manikürünü tekrar sipariş verdim .
ancak bende bişey sorayım burda tırnak güçlemdiricleri nasıl memnunmusunuz arkadaşlar.
sayfa 52 anew in fondöteninden kullanalar çok memnun
sayfa 55 rujlar berbat renkleri güzel ama ambalajı ııı 2 tanesini iade ettim tavsiye etmem
takılar güzel oyuncak gibi gelmiyor benim en büyük korkum katologta göründüğü gibi olmamasıydı ama değil
soltions serisinden satmıştım henüz bir yorum gelmedi agelessresult da ben kullanmıştım ancak düzenli kullanmadığım için yorum yapamıyacağım
orta sayfadaki ekstra dolgunluk veren maskara çok güzel bayıldım resmen böyle hafifi bir parlaklığı var kendime yazmadığıma pişman oldum

orta sayfadaki anew rejuvenate ben kullanıyorum ve memnunum

sekizli göz farım hala gelmedi stokta kalmaış çok merak ediyorum
anew clinical her ürününü gözü kapalı önerebilirim özellikle göz kremi çok işe yarıyor.
clear skin yüz yıma jelini çok kullanmıştım halada en çok satan ürünlerdendir
sayfa 97 saç fırçası arkadaşıma getirtim ve çok kaliteli bir fırça saçlarınız uzun ve çoksa öneririm
skin so soft serisi herzaman beğenilmiştir hiç şikayet almadım bu grubunda hep alıcısı olmuştur.
formen ürünlerinide eşime almıştım bak ona hiç sormadım memnunmusun diye bu akşam bi sorayım :))))
sayfa 115 formunlu roletler çantanızda yer kaplamadan taşımak ve gün içinde kokunuzu tazelemek için birebir . kullanıyorum
işte bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…