- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.941
Kızlar bence k1den pek satılmıcak çok cazip teklifler yok
Araştırdım netten öğrendim kajal isveççe bir kelime anlamı da göz kalemi demekmiş.Size sorulursa bilginiz olsun.
yokkk o kadar da değil bence 1.katalog daha uygun bile denebilir yılbaşı kataloğuna göre ...üçlü parfümler vardı yeni katalogda 10 tl parfüm var ...10 tl olan sayfalar çok...daha uygun bence..inşallah satışımız bol olur.. ben başladım bile siparişleri almaya..
14 .kampanyadan da 2. bi sipariş daha vericem haftaya....
Bende şöyle bir soruyla karşılaşmıştım k14te sayfa 120 de iki taraflı göz kalemleri varya üzerinde KAJALSTICK yazıyor ,işte bu ürünün bimde kajal adıyla satılan kalemler olduğunu sordular.Avon ve kajal aynı marka mı dediler.
Bilgisi olan ?
bahsettiğin kalemden ben bu ay aldım arkadaşım bir tarafı mor olandan aldım ve hoşumada gitti sürümü güzel. almak isteyen olursa önerebilirsinBende şöyle bir soruyla karşılaşmıştım k14te sayfa 120 de iki taraflı göz kalemleri varya üzerinde KAJALSTICK yazıyor ,işte bu ürünün bimde kajal adıyla satılan kalemler olduğunu sordular.Avon ve kajal aynı marka mı dediler.
Bilgisi olan ?
Kızlar bence k1den pek satılmıcak çok cazip teklifler yok
kusura bakmayın ama avonu hiç beğenmiyorum nerde uyduruk bişey varsa avonda iki kere ruj bi kere rimel aldım aldığım gibi kullanamadan attım
kıslar bende avona uye olmak ıstıyorum nasıl yapıcam sartlar ne ne kadarlık satıs yapmak lazım kazancı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?