- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.921
merhaba ya ben avona yenı katıldım bı abla bana katologları felan getırdı.benım 115 tllık bır siparıs lıstem oldu onları ona yazdrdım benım kazancım 100 tlde 33 lıra mı ınternette öyle okumustum cunku yoksa 100 tl de 25 lıra mı?
her ay katolog adresımemı gelıcek acıkcası işleyısı hakkında pek bı bılgım yok ben sıparıslerımı hep o ablayamı yazdrıcam. sımdıden tesekkur ederım cvplarnz ıcın
merhaba ya ben avona yenı katıldım bı abla bana katologları felan getırdı.benım 115 tllık bır siparıs lıstem oldu onları ona yazdrdım benım kazancım 100 tlde 33 lıra mı ınternette öyle okumustum cunku yoksa 100 tl de 25 lıra mı?
her ay katolog adresımemı gelıcek acıkcası işleyısı hakkında pek bı bılgım yok ben sıparıslerımı hep o ablayamı yazdrıcam. sımdıden tesekkur ederım cvplarnz ıcın
bende dün gece sipariş verdim normalde bugün çıkardı ama faturalandırılmamış bile valla hiçbişey eskisi gibi değil ya bakalım nezaman gelcek siparişler.
canım anlatmadımı sana bişey?Evet karın %33 yavaş yavaş öğrenirsin,her ay sipariş verirken katologda sipariş ediyosun oda ücretli yani,sen şifreni falan öğren kendin ver siparişlerini netten hemen öğrenirsin hem herşeyden haberin olur,siparişinide takip edersin hayırlı olsun.
bugün kolim geldi.bende kampanya 1 hiç beğenmedim.
yılbaşı kataloğu ilgi yoğun diye hoş görmeye çalışıyorum ama inşallah bundan sonra da devam etmez...ben ilk gün ilk saatte verdim siparişlerimi 4 aralık cumaydı,taaaa bir hafta sonra perşembe geldi düşün ve 320 tl lik siparişimin 68 tl.lik kısmı stoksuzluk sebebiyle gelmedi......sabır.......
kızlar slm ; k1 dekı cantalar ındırımde ve uygun fıyatlarda acaba kullanıslı mı dır bılgısı olan varmı?
Canım aynılarından yok,ama daha önce çanta,cüzdan falan aldım hala kullanıyorum menmunum.
kızlar slm ; k1 dekı cantalar ındırımde ve uygun fıyatlarda acaba kullanıslı mı dır bılgısı olan varmı?
kızlar şu yılbaşı katalogundaki dudak stigi varya 4.20 tl lik siparis verdiklerimin hepsi geldi ama beş para etmez.hem açılmıyo hemde açılınca kapanmıyo.ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum.çok sinirim bozuldu. müşteriler tek tek yanıma geliyo nedir bu diye.:kedi: hepsinde aynı sorun var. acaba size gelenlerde böylemi. şikayet alıyormusunuz
Birde fikir almak istediğim bir ürün var anew serisinden. Arkadaşım annesi için istedi, ürün seçimini bana bıraktı. 50 yaşında dolayısıyla kırışıklıkları fazla. anew in hangi ürününü tavsiye edersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?