Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba ya ben avona yenı katıldım bı abla bana katologları felan getırdı.benım 115 tllık bır siparıs lıstem oldu onları ona yazdrdım benım kazancım 100 tlde 33 lıra mı ınternette öyle okumustum cunku yoksa 100 tl de 25 lıra mı?

her ay katolog adresımemı gelıcek acıkcası işleyısı hakkında pek bı bılgım yok ben sıparıslerımı hep o ablayamı yazdrıcam. sımdıden tesekkur ederım cvplarnz ıcın

katalog fiyatları üzerinden %25 yani geliş fiyatları üzerinden %33 oluyo
bence kendin gir siparişlerini hem kampanyaları takip edersin hem daha güvenli

bende dün gece sipariş verdim normalde bugün çıkardı ama faturalandırılmamış bile valla hiçbişey eskisi gibi değil ya bakalım nezaman gelcek siparişler.

canım anlatmadımı sana bişey?Evet karın %33 yavaş yavaş öğrenirsin,her ay sipariş verirken katologda sipariş ediyosun oda ücretli yani,sen şifreni falan öğren kendin ver siparişlerini netten hemen öğrenirsin hem herşeyden haberin olur,siparişinide takip edersin hayırlı olsun.

ama nasıl vercemı bılmıyorum bugun telefonuma temsılcı numaram geldı sıfre ıcın fatura gerekıomus heralde gelır ya bende kendım vermek ıstıyorum bakalım bı gelsın kendı ısımızı kendımız halledelım bencede:) tesekkur edrım

bende dün gece sipariş verdim normalde bugün çıkardı ama faturalandırılmamış bile valla hiçbişey eskisi gibi değil ya bakalım nezaman gelcek siparişler.

yılbaşı kataloğu ilgi yoğun diye hoş görmeye çalışıyorum ama inşallah bundan sonra da devam etmez...ben ilk gün ilk saatte verdim siparişlerimi 4 aralık cumaydı,taaaa bir hafta sonra perşembe geldi düşün ve 320 tl lik siparişimin 68 tl.lik kısmı stoksuzluk sebebiyle gelmedi......sabır.......

o da daha 3 aydır felan yapıomus işte ıyı ınsan da lafının ustune ararmıs arayıp söyledi şimdi siparısler yarın yada yarından snra gelırmıs zaten bana msj gelıomus tesekkur ettım sızlerede:)

bugün kolim geldi.bende kampanya 1 hiç beğenmedim.

Açıkcası bende beğenmedim ama öyle düşünürsek bişey satamayız şekerim,makyaj malzemeleri iyi bence, perfect wear paketleri uygun,o serinin ürünlerini beğeniyorum ben,temizleme jeli,planet sıpa serisi de indirimde onlarda çok güzel ama yinede çok sönük olmuş bence de katolog 1 daha gösterişli ve daha çeşitli olabilirdi.

bide faturan bölündü yani okadar kafalarına göre takılıyolarki hayret ediyorum zaten,benim ilk siparişimde sorun çıkmadı şükür ama dün verdiğimdede gene eksik gelecek diye bakamıyorum nete sinirlerim kaldırmıyo artık inşallah olmaz yaa,benim kampanya 12 den eksiklerim daha bu kampanyada geldi arkadaşım olmasa elimde kalcaktı ürünler,bir arkadaşım başka bi şirket temsilcisi maille stok bilgisi gönderiyolar bu az kaldı,bu stokta yok,bu bitebilir,bunun stokları tam vs ayy nasıl imrendim,çantaları filan daha adam gibi yaa,nasıl olsa paramızla alıyoz şöyle takıp çıkabilceğimiz bi ürün çantası bile yok.

kızlar şu yılbaşı katalogundaki dudak stigi varya 4.20 tl lik siparis verdiklerimin hepsi geldi ama beş para etmez.hem açılmıyo hemde açılınca kapanmıyo.ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum.çok sinirim bozuldu. müşteriler tek tek yanıma geliyo nedir bu diye.:kedi: hepsinde aynı sorun var. acaba size gelenlerde böylemi. şikayet alıyormusunuz

Son düzenleme:
kızlar slm ; k1 dekı cantalar ındırımde ve uygun fıyatlarda acaba kullanıslı mı dır bılgısı olan varmı?

İndirim katoloğundakilerden bahsediyorsan ordaki siyah yılanderisi görünümünde olan 5 para etmez oyuncak gibi. Avon çantaları kullanan biri olarak gördüğüm en kötü çantaydı diyebilirim. Ben hemen iade ettim

Merhab arkadaşlar ben de uzun süredir avon müşterisiydim, geçen ay temsilci oldum :) Yılbaşı kataloğunda muhteşem indirimler olur diye düşünmüştüm ama hayal kırıklığına uğradım. Yine de parfüm indirimleri falan güzel.

Birde fikir almak istediğim bir ürün var anew serisinden. Arkadaşım annesi için istedi, ürün seçimini bana bıraktı. 50 yaşında dolayısıyla kırışıklıkları fazla. anew in hangi ürününü tavsiye edersiniz ?

Canım kaçkere yazdım ben onları denkgelmedin galiba,neyse ya iade et hepsini senden öncede yazan olmuştu aynısını,artık kaldırırlar belki şikayetleren sonra,sende izah et müşterilerine şu kampanya 1 deki color trend rujlara değiş canım üzme kendini.Ben onları ilk kampayalrımdan birinde getirttim aynen açtık berbat sağolsun arkadaşımdı olsun boşver dedi yani o oldu ben bu katoloğa bile yazdım bu ürünü tavsiye etmiyorum diye artık okuyanlarda almasınlar.

Canım anew ultimate 40+ serisini öner,gece ,gündüz,göz ama serumda tavsiye et serum lar daha hissedilir,çabuk etki gösteriyorlar ama pimpirikli biriyse önce numune denettir.

selam kızlar ben de geldim avon temsilcisi oldum bakalım yapabilecek miyim gerçi ben biraz hareket için başladım umarım iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…