Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadaşlar avonu aradığım zaman hiç bir yetkiliye ulaşamıyorum.
sürekli meşguller.siz nasıl ulaşıyorsunuz?

Canım çok teşekür ederim,çok işime yarıycak merak ettiğim şeyleri yazmışsın,bu arada 8'li fardan sattım bendede var menmun kaldım ama yeni daha yine yazarım,bugün geldi farlar sende ara bi demekki tamamlamışlar,
takılardan bende menmunum,hiç sorun çıkmadı,bende kirpik kıvırma maşasını merak ediyorum kullanan varsa lütfen?Sevgiler.

Ya ben aldım kullandım ama hiç memnun kalmadım..kirpiklerimi döküyordu sanki..her kıvırma da alette kirpik oluyordu. Ve öyle farkedilir bi kıvrılma da meydana gelmiyordu. Aslında tavsiye etmem ama yine de denemek istersen dene..belki kişiden kişiye değişiklik gösterir. CADIARZU

Hayatım çok sağol faydalanmazmıyız,şampuanları hep denemek istiyordum saçlarım çok dökülüyor iyce merak ettim şimdi hemen deniycem,
Chic sexy de merak ettim,daha önce ki deodorantlardan menmun kalmamıştım,diğerlerinin kokusu nasıl?
Manolya bencede çok güzel ve zambak.
Asansör lü kalemlerden bende çok satıyorum ve çok menmun kalıyolar.
Erkek parfümlerinden sadece perceive beğeniyorum,ama tavsiyelerinizi bekliyorum.
sevgiler...opuyorumnanaktan

Sağol hayatım,bakalım başka yorum gelcekmi ona göre karar veririz.

sağol canım.dün telefonda bir tanıdığımız oğlu için sordu.akne ve siyah noktalar için.

tam olarak hangilerini önereyim diye sordum.

Hayatım,bence tanecikler içeren temizleyici,siyah noktaları temizlyen arındırıcı tonik ve matlaştıran nemlendiriciyi önerebilirsin ama kullanan arkadaşlar varsa yazsın buraya tecrübe daha iyi.

ya bi sorum olucak az önce tekrar sipariş verdim,ürünlerin hepsinin gelip gelmiceğine nerden bakabilirim yani stok sorunu yaşarsam bu bana nasıl iletilecek?

ya kızlar siparişlerinizde parayı öncemi alıyorsunuz,yada en güvenli satış nasıl ? kadın bayramdan önce baktı kataloğa farlar falan aldıkları 66 tl. iki çü gün bekledim yanımdaydı ürünler bugün,yarın beni bezdirdiler sonunda bugün benden alma dedim artık

evet bugün resmen koşturdum birde diyorlarki 15 gün sonra ödenmiyormu falan okadar koşturdum ve netice alamadım parayı

Valla dediğim gibi yapabilirsen ürünleri verirken al paralarını.çok meşgulum bi daha uğrayamam falan gibi bahane sööle

Cnm tanımadıĞın ınsanlara satma ben Öyle yapıyorum.bıde Ödeme gÜnÜmÜ sÖylÜyorum ona gÖre Ücretlerı topluyorum.. Az sat Öz sat bence..

benimde genelde çok yakınımda olan insanlar ve ödemelerimi onların maaş yada ücret günlerine denk getiriyorum genelde onlarda bende sıkışmıyoruz . ama tanımadığın kişilerde arsız edip ozaman alacaksın parayı başka seçenek yok . malesef zamanında benide sinir edenler oldu ve öyle olunca sadece güvendiklerimle iş yapmak daha keyifli

canım bende seninle aynı düşünüyorum
bende ilk avondan pur blanca aldım
ozamanlar daha kalıcıydı sanki,şimdi heray bir ürün indirime geçiyor
acaba ucuzladığı zaman daha mı az kalıcı oluyor :sm_confused:

tomorrowdan memnunmusun canım?

bu ay perceive aldım,nasıl bilmiyorum ilk defa kullanıcam
cyristal,pur blancanın kokusundan memnunum

surrenderde fena değil
for awayın deoderantını kullandım onun kokusuda güzel
açılıp kapanan göz farlarından memnunum
pata kremden bende memnunum
rujlarından da ortası beyaz olan(nemlendirici) kırmızı rujundan almıştım
ondanda memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…