Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar bişey sormak istiyorum.ben ywni temsilci oldumda.Şifrem geldi avondan.Kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorum.Kredi kartıyla olunca bankadan hesap no açtırmam gerekiyomu?

hayır canım sadece avon sitesine gir kart bilgilerini doldur yeter başka bişeye gerek yok,sana ait olmasına bile gerek yok kartrın.

ilk kez bu ay yaşadım14.kam'da ve ilk yarım saatte girmiştim siparişlerimi oysa ve 3 tane mesaj gönderdim avona sitemlerle dolu 320 tl lik sipariş girdim 258 tl lik ürün gönderdiler ve hem axess 30 tl lik chip parasından oldum hem müşterilerime dil döktüm
mesajlara cevapta gelmiş okudum...özür-kusr en kısa zamanda vs..

.......veee bu ay çok satmam lazım bu ay ki taksit 729 tl bu parayı toplamam lazım,inşallah. birbirimize bol müşteri duası edelim.......

hayır canım bende sürekli uğraşıyorum yalnız değilsin,kamp.12 den parfümlerim yarın gelcek daha ama gözümle görmedim bi sürpriz beklyorum yerine başka bi ürün de gönderirlerse yeter olcak artık,yakın arkadaşımda ses çıkarmıyo şükür.

ben bu ay böyle bi sorun yaşayınca hemen aradım avon iletişim hattını sipariş girmeden önce arayın stokta olup olmadığını kontrol edin dedi...

Kızlar bişey sormak istiyorum.ben ywni temsilci oldumda.Şifrem geldi avondan.Kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorum.Kredi kartıyla olunca bankadan hesap no açtırmam gerekiyomu?

canım bu arada siparişleri biran önce kendin vermeye başlamanı ve başlamadan kart bilgilerini vermemeni önermiyorum,tabiki iyi niyetli insanları tenzih ediyorum kızlar ama bu işten canı yanan insanlar tanıyorum.

ya biraz önce 11-12-13 panoromalara bakıyorum hediye limitleri nekadar tavan yapmış kınıyorum valla delirtiyolar bunlar beni.mail atmaktan bıktım ama onlar bıkmadı.

umarım gelir cnm snn ürüler ben bırakıom bu sipariş gelmiş olsadı bitmişti avon bnm için ama ben avonu bırakıom avon beni bırakmıo ne yazıkk ki:)

Kızlar ya kusura bakmayında anlayamadım.Şimdi ilk siparişimi temsilcimin girmesi gerekiyormuş.Kredi kartıyla ödemek için kart bilgilerini onamı vericem yoksa avonun sitesine girip kendimmi doldurucam?

Kızlar ya kusura bakmayında anlayamadım.Şimdi ilk siparişimi temsilcimin girmesi gerekiyormuş.Kredi kartıyla ödemek için kart bilgilerini onamı vericem yoksa avonun sitesine girip kendimmi doldurucam?

evet ilk siparişi temsilcin girer,kart numaranı birlikte dolduracağınız forma yazacaksın temsilcin o formu avona yollayacak.bu arada topladığın siparişleri temsilcine bildireceksin o girecek sonra avon temsilciliğini onayladığında tel. mesaj gelecek şifre yollayacaklar o şifre ile siteye temsilci girişi yapabileceksin,ondan sonra sen kendin yapacaksın her işini...istersen kartlara yapılan kampanyaları takip ederek başka kart numaralarını girip kartlara göre taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz....başka kafanı kurcalayan soru varsa cevaplandırım bilgim dahilindeyse...ama çok panikte yapma temsilcin seni en güzel şekilde yönlendirecek-bilgilendirecektir...benim temsilcim çok yardımcı her konuda sağolsun,seninki de öyledir eminim hiç dert etme....

Sabırla yanıtladığın için çok çok çok teşekkürleeerrrrrropuyorumnanaktan

slm kızlar . bnde dun verdım sıparıslerımi 320 tl yaptım daha gelmedı urunlerım.geldıgınde paylasırım urunler hakkındakı dusuncelerımı:)

Selam kızlar...
Bugün geldi siparişlerim sonunda....
Rondo ve 3 tane boyalı saçlar için maske geldi hediye...
Rondo güzel gibi ...maskeleride satıyorum....
Yeni katalog güzel ama çok da süper indirimler yok yani....
Bugün yaptım biraz satış... bakalım bu ay nekadar olucak...

bu ayın panaromasındakı hedıyeler dandık gıbı geldı bana...fıncan takımı ıcın temsılcı fıyatı ıle 250 lıralık satmak cok sacma.vs vss cantada hıc hosuma gıtmedı acıkcasııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…