• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Bende dün verdim biraz sipariş belki yarısınıda yarın veririm.

Kargom çıkmış yola.

Önceki stoklarda olmayıp gelmeyenlerin çoğu geliyor ama 2 ürünüm yine yok.

biri parfüm make me wonder galiba adı.Diğeri color trend ruj.

Bakalım ne zaman gelcek

Benim siparişlerimde bugün geldi,yarın teslim etcem,katolg 1 i beğenmedim,cazip bşey yok bence çok satış olmaz bu ay ama hayırlısı.

öylemi canım ya kötü desene neyse hayırlısı olsun,kısmet artık peki hediye neydi ben galiba tarihi kacırdım bana gelmez galiba.

Aslında ürün almak için başvuru yapmıştım netten ama kadın eve gelince işler değişti benide temsilci yaptı hatta baştan hiçbir ücret ödemiyorsun formu doldurup yolluyoruz okadar dedi bende salak gibi kabul ettim :mymeka:
sonra eşimde söylendi biraz bilmeden niye bu işe giriştin diye bende arayıp kadına üyeliğimi iptal etmesini söyledima ama sisteme girdiğini ve iptal edemeyeceğini söyledi şimdi ne olacak nasıl iptal edicem birde bazı kötü niyetli olanlar adımıza sipariş falanda veriyormuş korktum açıkcası öyle birine benzemiyor ama ne bileyim
bugün telefonuma müşteri numarası geldi ama siteye girmek için fatura no su istiyo napıcam ben o fatura nasıl bana ulaşacak hiçbirşey bilmiyorum of ya :tomato:

aslında ürün almak için başvuru yapmıştım netten ama kadın eve gelince işler değişti benide temsilci yaptı hatta baştan hiçbir ücret ödemiyorsun formu doldurup yolluyoruz okadar dedi bende salak gibi kabul ettim :mymeka:
Sonra eşimde söylendi biraz bilmeden niye bu işe giriştin diye bende arayıp kadına üyeliğimi iptal etmesini söyledima ama sisteme girdiğini ve iptal edemeyeceğini söyledi şimdi ne olacak nasıl iptal edicem birde bazı kötü niyetli olanlar adımıza sipariş falanda veriyormuş korktum açıkcası öyle birine benzemiyor ama ne bileyim
bugün telefonuma müşteri numarası geldi ama siteye girmek için fatura no su istiyo napıcam ben o fatura nasıl bana ulaşacak hiçbirşey bilmiyorum of ya :tomato:
canım siparişin eline geçince faturan gelıyor ordakı fatura nosunu giriosun. öyle sistem açılıyor.

kızlarrrrrrrrr
k14 ten kış için hazırlanan köpüren temizleyicinin çok berbat olduğunu sölemiştim,2 kişiye daha sattım onların yüzlerinide kızartmş,geri vermek istiyolar,napabilirm şimdi nası geri göndericem bu kremleri bilen varmı aranızda?

kızlarrrrrrrrr
k14 ten kış için hazırlanan köpüren temizleyicinin çok berbat olduğunu sölemiştim,2 kişiye daha sattım onların yüzlerinide kızartmş,geri vermek istiyolar,napabilirm şimdi nası geri göndericem bu kremleri bilen varmı aranızda?

ürünleri sattığın kişilerden geri alıp iade etme hakkın var . ürünlerin bulunduğu faturada ürün iade bölümlerini cildime uygun değil diye doldurup ürünlerle beraber takım öncüne ulaştırırsan sorun hallolur .iade olarak ücretide senin ödenecek faturandan şirket tarafından düşülür.

ürünleri sattığın kişilerden geri alıp iade etme hakkın var . ürünlerin bulunduğu faturada ürün iade bölümlerini cildime uygun değil diye doldurup ürünlerle beraber takım öncüne ulaştırırsan sorun hallolur .iade olarak ücretide senin ödenecek faturandan şirket tarafından düşülür.

çoook teşekkür ederim sorumu yanıtladığın için cnm:1hug:

50's glam edt yi kullanan varmı,kalıcımı?
bide aydınlık görünüm veren göz kremi işe yarıyormuu bilen cvplarsa sevinirim:)

Parfümü kullanmadım ama testerini göndermişler. Testeri çok güzel tavsiye ederim. Kremi kullanmadım

teşekkürler:1hug:
parfümün kokusu çok hoşuma gitti sanırım alıcam,yer kalmadı parfümleri koyucakk parfümden doyamıyorum ne olucak benim bu halimmkaydirigubbakcemile3

bundan sonra temsilcilikten istifa ediyorum. 5-6 ay olmadı gireli satış yapmıyordum zaten. hoşuma giden bişey olursa alıyordum. arkadaşlara da geliş fiyatına getiriyordum. ama avon benim için bitmiştir artık. ayrılmak için biyeri aramam veya bişeyler yazamm lazım mı? hesaba havale yöntemine geçmiştim son ay. benim adıma sipariş, borç vs. olaylar yaşarmıyım sonrasında. teşekkürler.

Back
X