- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.821
canım siparişin eline geçince faturan gelıyor ordakı fatura nosunu giriosun. öyle sistem açılıyor.aslında ürün almak için başvuru yapmıştım netten ama kadın eve gelince işler değişti benide temsilci yaptı hatta baştan hiçbir ücret ödemiyorsun formu doldurup yolluyoruz okadar dedi bende salak gibi kabul ettim :mymeka:
Sonra eşimde söylendi biraz bilmeden niye bu işe giriştin diye bende arayıp kadına üyeliğimi iptal etmesini söyledima ama sisteme girdiğini ve iptal edemeyeceğini söyledi şimdi ne olacak nasıl iptal edicem birde bazı kötü niyetli olanlar adımıza sipariş falanda veriyormuş korktum açıkcası öyle birine benzemiyor ama ne bileyim
bugün telefonuma müşteri numarası geldi ama siteye girmek için fatura no su istiyo napıcam ben o fatura nasıl bana ulaşacak hiçbirşey bilmiyorum of ya :tomato:
kızlarrrrrrrrr
k14 ten kış için hazırlanan köpüren temizleyicinin çok berbat olduğunu sölemiştim,2 kişiye daha sattım onların yüzlerinide kızartmş,geri vermek istiyolar,napabilirm şimdi nası geri göndericem bu kremleri bilen varmı aranızda?
Kızlar k.14 anew rejuvenat paketinden alan varmı?? Ben kendim için alıcam nasıl acaba:??*
ürünleri sattığın kişilerden geri alıp iade etme hakkın var . ürünlerin bulunduğu faturada ürün iade bölümlerini cildime uygun değil diye doldurup ürünlerle beraber takım öncüne ulaştırırsan sorun hallolur .iade olarak ücretide senin ödenecek faturandan şirket tarafından düşülür.
50's glam edt yi kullanan varmı,kalıcımı?
bide aydınlık görünüm veren göz kremi işe yarıyormuu bilen cvplarsa sevinirim:)
Parfümü kullanmadım ama testerini göndermişler. Testeri çok güzel tavsiye ederim. Kremi kullanmadım
ben sipariş vermek istemiyorum canım ama yacanım siparişin eline geçince faturan gelıyor ordakı fatura nosunu giriosun. öyle sistem açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?