Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canımsen direk avonu ara ve istemediğini kesin bi dille anlat saat 8 e kadar aranabiliyo sanırım acele et.

cnm sipariş olmadan fatura gelmeski kaydirigubbakcemile3
ee 7,5 tl yi taktılar ama o ne olacak sipariş vermeyince odamı gelmiyor yani illaki siparişmi verdirecekler zorla akannehir
bu kadını geberticem ben ya dertsiz başımı derde soktu :mymeka:

canımsen direk avonu ara ve istemediğini kesin bi dille anlat saat 8 e kadar aranabiliyo sanırım acele et.
Arasam dediğin gibi daha yolun başındayken iptal ederlermi acaba bilmiyorumki :sm_confused:
ayrıca form doldurup imzaladım o ne olacak ya kadın sonra adıma sipariş falan verirse ondan tırsıyorum biraz -tatlicadiarzu-

Sipariş vermesini engellemek için internetten kendine bir şifre al ve alışverişini yap. Sonuçta üye olmuşsun ve o 7,5 tl yi alacaklar senden. Ayrıca üye olman temsilci fiyatıyla alışveriş yapabilmen açısından güzel bence. Sonuçta her ay gelen katologda şampuandı sabundu her evin ihtiyacı olan şeyler var. Ayrıca parfümlerin fiyatıda cabası. Bir doldurma parfüm bile 30 tl en azından avon kullanırsın. İlla birine satmak zorunda değilsin ki kendi ihtiyaçlarını al yeter. Ben mesela uzunca bir süre sadece kendi ve ailemin ihtiyaçları için kullandım gayet de memnunum

Canım sipariş vermezsen faturan gelmez heralde.Üyelik ücreti ödermisin sipariş vermezsen onu bilmiyorum işte.
Bende çok kararsızdım üyelikte.Ama eğer sürekli kullanıyorsan ve çevrende 3-5 kişi varsa avon kullanan üye ol derim ben.En azından ürünlerini indirimli alırsın.Çevren çoksa kar bile edebilirsin.

Adı ne canım onun ya? Önermeyelim bari.
Takım öncünle irtibata geç bence.

Kızlar k.14 anew rejuvenat paketinden alan varmı?? Ben kendim için alıcam nasıl acaba:??*
Bunu değil ama anew serinini bi arkadaşım aldı,çooook memnun kaldı.
teşekkürler:1hug:
parfümün kokusu çok hoşuma gitti sanırım alıcam,yer kalmadı parfümleri koyucakk parfümden doyamıyorum ne olucak benim bu halimmkaydirigubbakcemile3
Ay benimde halim bu olucak bu gidişle.hepsini almak istiyorummmmmm

ben sipariş vermek istemiyorum canım ama ya
sipariş vermeden gelmiyomu fatura :uhm:
Vermezsen gelmez diye biliyorum ama bilemem şimdi emin değilim.Avon u ara arkadaşın dediği gibi.

canım ben sürekli satıyorum anew serisini bi şikayet almadım.

Ben anew i burdan okuyup tavsiye ettim zaten arkadaşlarıma.2si aldı.biri başka şehirde memnun kaldı mı bilmiyorum ama burda olan arkadaşım çok memnun.bende uygun bi ara almayı düşünüyorum

walla benim ilk siparişim için ben hiç bi yeri imzalamadım.Bizim adımıza mı imzalıyolar acaba.
Takım öncüme telefonda söyledim sipaişlerimi o girdi.İmza olayı noldu nasıl oldu bilmiyorum

Anew serisini gerçekten bende tavsiye ederim daha önce en alt serisini kullanmıştım bu yeni katalogdanda 30+ olanı yani paket seriyi sipariş verdim ve kullanmaya başladım bile memnunum . umarım almak isteyen arkadaşlarda memnun kalır.

birde K14 den 4.20 satılan sayfa 55 deki dudak stikleri delux rengi çok hoş sürmeside güzel kremsi yumuşacık ancak ruj sorunlu yani 4 tane geldi dördüde kıvararak açıyosun ancak tekrar ruj içine girmiyor alanlar dikkat etsin kullanacak kadarını çıkarsın rujun . birde
k14 kataloğundan yeni çıkan pırıltılı rimel çok hoş benim hoşuma gitti hafif bir pırıltısı var tavsiye ederim .

canım nekadar doğru bilmiyorum ama,bi güzellik uzmanı görümceme kremlerde kendi yaş serisini değilde bi öncekini kullanmayı tavsiye etmiş.

Ayy ben onları yazmıştım yaa iyi değil diye canım neyse en azından pahalı değilller ama ben geçensene getirtmiştim dediğin gibiydi aynen şimdi tavsiye etmiyorum soranlara,bende rimeli merak ediyodum canım sağol.

Darkinlife cnm
solutions winterın köpüren temizleycisi berbat yaa cildi kağıt gibi yapıo arkdaşımında yüzünü kızarttı böle adi bi temizleyici şimdiye kadar hiç görmemiştim ya..ucuz olunca böle oluyomuş demekki,ama göndericem yani cilt bu önemli..

bana birileri yardımcı olursa çok sevinicem arkadaşlar

temsilci numaran geldiyse temsilci oldun demektir ve arasan da avon iletişim hattını iptal etmezler 3 kampanya katalog yollarlar ama sen sipariş vermezsen üyeliğin sonlanır....
ama bi düşün en 75 tl lik sipariş girersin (kargo ücreti ödememek için)etrafa gösterirsin kataloğu hem en az 75 tl lik satsan bile 25 tl kazanmış olursun ve kendi alacağın bedavaya gelmiş olur bi düşün..
temsilcin için de korkma bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…