- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.841
Aslında ürün almak için başvuru yapmıştım netten ama kadın eve gelince işler değişti benide temsilci yaptı hatta baştan hiçbir ücret ödemiyorsun formu doldurup yolluyoruz okadar dedi bende salak gibi kabul ettim :mymeka:
sonra eşimde söylendi biraz bilmeden niye bu işe giriştin diye bende arayıp kadına üyeliğimi iptal etmesini söyledima ama sisteme girdiğini ve iptal edemeyeceğini söyledi şimdi ne olacak nasıl iptal edicem birde bazı kötü niyetli olanlar adımıza sipariş falanda veriyormuş korktum açıkcası öyle birine benzemiyor ama ne bileyim
bugün telefonuma müşteri numarası geldi ama siteye girmek için fatura no su istiyo napıcam ben o fatura nasıl bana ulaşacak hiçbirşey bilmiyorum of ya :tomato:
Kızlar k.14 anew rejuvenat paketinden alan varmı?? Ben kendim için alıcam nasıl acaba:??*
canım ben sürekli satıyorum anew serisini bi şikayet almadım.
ee 7,5 tl yi taktılar ama o ne olacak sipariş vermeyince odamı gelmiyor yani illaki siparişmi verdirecekler zorla akannehircnm sipariş olmadan fatura gelmeski kaydirigubbakcemile3
Arasam dediğin gibi daha yolun başındayken iptal ederlermi acaba bilmiyorumki :sm_confused:canımsen direk avonu ara ve istemediğini kesin bi dille anlat saat 8 e kadar aranabiliyo sanırım acele et.
ee 7,5 tl yi taktılar ama o ne olacak sipariş vermeyince odamı gelmiyor yani illaki siparişmi verdirecekler zorla akannehir
bu kadını geberticem ben ya dertsiz başımı derde soktu :mymeka:
Arasam dediğin gibi daha yolun başındayken iptal ederlermi acaba bilmiyorumki :sm_confused:
ayrıca form doldurup imzaladım o ne olacak ya kadın sonra adıma sipariş falan verirse ondan tırsıyorum biraz -tatlicadiarzu-
Canım sipariş vermezsen faturan gelmez heralde.Üyelik ücreti ödermisin sipariş vermezsen onu bilmiyorum işte.Aslında ürün almak için başvuru yapmıştım netten ama kadın eve gelince işler değişti benide temsilci yaptı hatta baştan hiçbir ücret ödemiyorsun formu doldurup yolluyoruz okadar dedi bende salak gibi kabul ettim :mymeka:
sonra eşimde söylendi biraz bilmeden niye bu işe giriştin diye bende arayıp kadına üyeliğimi iptal etmesini söyledima ama sisteme girdiğini ve iptal edemeyeceğini söyledi şimdi ne olacak nasıl iptal edicem birde bazı kötü niyetli olanlar adımıza sipariş falanda veriyormuş korktum açıkcası öyle birine benzemiyor ama ne bileyim
bugün telefonuma müşteri numarası geldi ama siteye girmek için fatura no su istiyo napıcam ben o fatura nasıl bana ulaşacak hiçbirşey bilmiyorum of ya :tomato:
Adı ne canım onun ya? Önermeyelim bari.kızlarrrrrrrrr
k14 ten kış için hazırlanan köpüren temizleyicinin çok berbat olduğunu sölemiştim,2 kişiye daha sattım onların yüzlerinide kızartmş,geri vermek istiyolar,napabilirm şimdi nası geri göndericem bu kremleri bilen varmı aranızda?
Bunu değil ama anew serinini bi arkadaşım aldı,çooook memnun kaldı.Kızlar k.14 anew rejuvenat paketinden alan varmı?? Ben kendim için alıcam nasıl acaba:??*
Ay benimde halim bu olucak bu gidişle.hepsini almak istiyorummmmmmteşekkürler:1hug:
parfümün kokusu çok hoşuma gitti sanırım alıcam,yer kalmadı parfümleri koyucakk parfümden doyamıyorum ne olucak benim bu halimmkaydirigubbakcemile3
Vermezsen gelmez diye biliyorum ama bilemem şimdi emin değilim.Avon u ara arkadaşın dediği gibi.ben sipariş vermek istemiyorum canım ama ya
sipariş vermeden gelmiyomu fatura :uhm:
canım ben sürekli satıyorum anew serisini bi şikayet almadım.
Ben de bir süre öncesine kadar bu ürünü kullanıyordum hiç sorun yaşamadım. Şimdide bir kademe üstünü kullanıyorum yaşsal nedenlerden dolayı delikafadulden Anew serisini herkese tavsiye ederim ben şahsen çok memnunum
walla benim ilk siparişim için ben hiç bi yeri imzalamadım.Bizim adımıza mı imzalıyolar acaba.ee 7,5 tl yi taktılar ama o ne olacak sipariş vermeyince odamı gelmiyor yani illaki siparişmi verdirecekler zorla akannehir
bu kadını geberticem ben ya dertsiz başımı derde soktu :mymeka:
Arasam dediğin gibi daha yolun başındayken iptal ederlermi acaba bilmiyorumki :sm_confused:
ayrıca form doldurup imzaladım o ne olacak ya kadın sonra adıma sipariş falan verirse ondan tırsıyorum biraz -tatlicadiarzu-
Ben de bir süre öncesine kadar bu ürünü kullanıyordum hiç sorun yaşamadım. Şimdide bir kademe üstünü kullanıyorum yaşsal nedenlerden dolayı delikafadulden Anew serisini herkese tavsiye ederim ben şahsen çok memnunum
Anew serisini gerçekten bende tavsiye ederim daha önce en alt serisini kullanmıştım bu yeni katalogdanda 30+ olanı yani paket seriyi sipariş verdim ve kullanmaya başladım bile memnunum . umarım almak isteyen arkadaşlarda memnun kalır.
birde K14 den 4.20 satılan sayfa 55 deki dudak stikleri delux rengi çok hoş sürmeside güzel kremsi yumuşacık ancak ruj sorunlu yani 4 tane geldi dördüde kıvararak açıyosun ancak tekrar ruj içine girmiyor alanlar dikkat etsin kullanacak kadarını çıkarsın rujun . birde
k14 kataloğundan yeni çıkan pırıltılı rimel çok hoş benim hoşuma gitti hafif bir pırıltısı var tavsiye ederim .
Ay daha çok alasım geldi anew denn yaa.
Yazın nıvea almıştım hiç memnun kalmadım.Acilen alayım bundan
bana birileri yardımcı olursa çok sevinicem arkadaşlar
kızlar ben takım öncmü değiştirmek istiyorum..........
nasıl oalcak oooo
nasıl oalcak oooo
eğer takım öncünün ilgisizliği , seni stoklu çalışmaya zorlaması ,yada iadelerde zorluk çıkarması gibi sorunların varsa bölge yöneticisi ile görüşüp takım öncüsü değiştirme hakkın var arkadaşım....
nasıl oalcak oooo
eğer takım öncünün ilgisizliği , seni stoklu çalışmaya zorlaması ,yada iadelerde zorluk çıkarması gibi sorunların varsa bölge yöneticisi ile görüşüp takım öncüsü değiştirme hakkın var arkadaşım....
yaaaaaa,çok şükür çokk memnunum ama bildiğimiz iyi oldu...teşekkürler:enbuyukkk:
hiç bişey yapmana gerek yok 3 ay sana katalok yollarlar sipariş vermezsin üyeliğin iptal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?