Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ılahi özlem :))))

Özlem ödemeyi banka havalesi hariç bişekilde yapıyorsan 150 tl ve üzerine 1 ay vade veriyorlar ödemen için.

Ben otomatik ödeme talimatı verdim.ılk siparişimi çekmişler.Süresinide 1 aya uzatmışlardı.

Walla benden sadece percieve isteyen oldu.Ona indirimli vercem.Kendime bi iki şey alıcam.
Sonra isteyen olursada katalog fiyatından alıcak artık.

ben yeterince elimden geleni yapıyorum.

Önceden çatır çatır alanlar bile bir naza bindi.

Walla kimseye ısrar etmiyorum.Çok olmadı iptal ettirrim üyeliğimi napim.

evet canım ya ilkinde bile 160 ı bulmuştum.gerek yok zaten bikac ay satış olmadığında üyelik iptal oluyor galiba

satış temsilcilerinin pek bilgisi yok galiba ürünler hakkında.sıcak uygulanan saç bakım yağı nasıl kullanılıyor diye sordum.
kimse bilmiyor mu ya hu?
eğitim seminerleri olmuyor mu,avonda?
sevgiler size kızlar.

Eğitim seminerleri il merkezlerinde oluyor canım.oda her ilde değil benim mesala seminere katılmak için

taa samsuna gitmem lazım.oda şuan mümkün değil.katılmak isterim aslında ama onlarda biraz kolaylık

yapsılar.satışımız çoğaldıda sanki semineri eksik kalsın:))

kolilerim bugün elime geçti. K1 kataloğu bana baya uygun geldi. çok şeyin fiyatı düşmüş. kocaman bi katalogdan sonra bu miniğe alışamadm :)
Sadece parfümlerde k14 kadar abartı bir düşüş yok,bilginize.

siparişlerim ve yeni kotolog dün elime ulaştı,katoloğu hiç beğenmedim,fiyatları hiç uygun gelmedi bana,ve kampanya yok gibi,yılbaşı kotoloğu ve ondan önceki kotolog daha ii gibiyidi,
ayrıca gönderdikleri hediye de hoşuma gitti,boyalı saçlar için onarıcı maske,saçları ipek gibi yapıo fön çekerken hiç kırılmadı,adam akıllı bişe yollamışlar snunda :)
ama yeni kotologda kimsenin bişe alıcağını sanmıorum
75 i tamamlasam yeter...

kampanya 14 ten verdiğim siparişler için biraz bilgi veriyim isterseniz size,sipariş vermeyenlerin işine yarar belki,
kampanyalı el kremlerini merak ediodum kokusu kötü deil,elleri yumuşacık yapıo, kış için köpüren temizleyici almıştım tam rezalet, cildimi inanılmaz kötü yaptı 2 kullanmda,panormadan gördüğüm gül ve şeftli kokulu duş jeli aman aman kokmuyo ama vücut losyonu hiç hoşuma gitmedi,kokusu kötü, superfullmidnight ışıltılı rimel,fırçası çok ince,ışıltı falan verdiğide yok ama iyi ayırıo kirpikleri,formen erkek deodorantı çok şahane kokuyo,calming effects fondotende güzell beğendim yanii,
şimdilik bu kadar sanırım...
sizin memnun kalmadığınız yada hoşunuza giden ürünler varmı kızlar kampanya 14 ten?

merak etme cnm gayet ii bilgimiz var görmemişim sorunu
sıcak uygulanan saç bakım yağının kullanımını sormuşsun kullanımı:

-Ürünün şişesini bir dakika sıcak su içinde bekletiniz. Islak saça uygulayınız. Durulayınız. Daha sonra saçınıza şampuan uygulayınız.

bu şekilde kullanın ne işe yarar

-Yoğun yağ bakımı kuru ve zarar görmüş saçları besler. Sıcak uygulanılması saç kütikülünden geçerek ürünün daha derine nüfuz etmesini sağlar. Saçı kırılma ve elektriklenmeye karşı korur. Saçlarınız yumuşacık, ipeksi ve kolay şekil verilebilen bir hal alır. Ayrıca verdiği ılık hisle saçınıza masaj yaparken rahatlamanızı sağlar.

umarım faydası olmuştur yerimseniben

kampanya1 katalogundaki indirimler
yeni bir bayan parfümü çıkmış 30.40 tl
soft musk 22.00tl
treselle 28.90
make me smile-fire me up- make me wonder tanesi 15.00tl
tasha ve summer white 19.90
jet femme 30.40
musk for men 26.90
jet homme 29.50
imperfect 32.00
ıronmen 50.20
senses lagoon -tropics-mystıque roll on üçü 10.00tl
simple elements perfect cotton 10.00tl
herhangi 1lt banyo köpüğü ve saç açıcı tarak 10.00tl
herhangi iki adet parfümlü rolet 10.00tl
1 adet temizleyici mendil ve bir adet temizleme jeli 10.00tl
solutions cilt kremleri yarı fiyatına
ultra colour rujlar yarı fiyatına
minerals sersi yarı fiyatına
super curlacious mascara ve spectra lash maskarada 1 alana 1 bedava
perfect wear likit fondoten uzun süre kalıcı ruj ve maskara 34.70
perfect wear likit eyelıner kalıcı stik göz farı ve makyaj temizleyicisi 26.50
planet spa zeytinyaglı seri yarı fiyatına

indirim broşürü

selma bag siyah omuz çantası 14.90
color trend dörtlü göz farları 9.90
color trend toz dudak parlatıcı 9.90
foot works ayak için arındırıcı 7.90
brazil beat edt 21.90
lilianna çanta 19.90
tamara çanta 29.90
jada el çantası 13.90
mary beth çanta 24.90
try the trend saat 19.90
adrianna saat 19.90
presley erkek saat 29.90
sara bilekli 11.90
debra takı seti 12.90
henrietta bileklik 17.90
joy bilekli 9.90
mandy kolye 6.50
juliet kolye 9.90
eva kolye 9.90
hello kitty kolye 9.90
adelaide bileklik 9.90
alexia kolye 9.90 küpe 7.90
elenora kolye 10.90 küpe 6.90 bileklik 11.90
turuncu kozmetik çantası 5.90

bende henüz yok katalog cuma gelcek siparişim başka bi forum sitesindeki arkadaşım paylaşmıştı ondan alıntıdır

süpermiş he :) bn beğendim gelsınde hemen yenılerini alalım :)

Canım ben yeni üyeyim.Ama arkadaşımız açıklamaış çok güzel yukarıda.
Ben zaten seminere katılamam.İlçedeyim.

Ayy sağol canım çok merak ediyordum 10 lu isteyeyim bari katalogu

Teşekkürler canım.Ben daha girmedim sipariş.Kullandıkça yazmak iyi olur.

Benim yarın geliyor ürünlerim gelsin de bende paylaşırım sağol tatlım paylaştığın için opuyorumnanaktan

Senin fikirlerinide bekliyoruz

Benimde 140 tl lik siparişim oldu .bi kısmını bugün gireyim diyorum.Daha sonrada kalan yarıyı girmeyi düşünüyorum.

Ama bi yerden haber bekliyorum.Sipariş olursa bu gece hepsini veririm.

ya ben gecikmiş faturayı yatırırken geciktiği için olmuyo dediler otomatik ödemeyi,sonra t.öncümü aradım avon hes.nosu verdi onada çok haneli dediler sonunda temsilci numaramı istediler,yatırdım,inşallah olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…