Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya benimde var 97likti faturam 82yi çekmişler 15 kalmıştı o gecikmiş gözüküyo bugün 43lük faturamın son günü onunla beraber çekerler inş bankadan opuyorumnanaktan

kalpli ruj ---------------------------------------4
colortrend far ve rımel-------------------------6
colortrend kalem ve oje-----------------5
clearskın serısı her bırı-------------------------6
wish love----------------------------18
wısh happıness-----------------18
gul ozlu vucut losyonu ve dus jelı her bırı---------------------5
bı dus jelı alana bı dus jelı ve for away vucut pudrası hedıye ---------------12
50glam parfum yenı cıkan----------------------30
soft musk------------------------22
tressellle---------------------------------29
tasha ve summer her bırı -----------20
jet femme-----------------------30
altın ıceren krem-----------------------32
3roll on senses--------------------10
sımple element -----------------------------10
1lt dus kopugu ve tarak--------------10
2 rolet----------------------------10
genıtal mendıl ve jel ikisi-------------------10
solutıons uurnlerı yarı fıyatına
el kremlerı-------------------5
yenı cıkan kapatıcı--------------------18
yenı cıkan ruj--------------------------11
eyelıner+goz farı+makyaj temızleyıcı-------------------27
fondoten+ruj+rımel-----------------------35
soft serısı %40 ındırım
tras kopuklerı %40 ındırım
sampuan ve bakım setlerı yarı yarıya

indirm broşürü var kızlar bu ay yeni çıkan kalpli rujlar 3.90 tlcolor trendler indirmde wisf of happiness wisf of love tanesi 18 tl bi adet duşjeli yine bi adet duş jeli ve far awayın vucut pudrası 12 tl yeni parfüm çıkmış 30 tl soft musk yarı fiyatına treselle yarı fiyatına jet femme ve homme yarı fiyatına imperfect yarı fiyatına senses rolonlar 3 tanesi 10 tl simple elements 10 tl parfümlü roletler 2 tanesi 10 tl bunlar kızlar benim gözüme takılan indirimler

Kızlar bişey sormak istiyorum.ben ywni temsilci oldumda.Şifrem geldi avondan.Kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorum.Kredi kartıyla olunca bankadan hesap no açtırmam gerekiyomu?

Kızlar colortrend ler 1.kmpanyada indirimdemi?

birde geçen birisi bana pembe allık sordu.galiba önceden varmış.

şimdikilerde yokmuş.....

evet kampanya 1 bunlar....
pembe allık evet vardı.sımdı kataloglarda yok.ama ındırım broşöründe bazen cıkıodu.bu brosurde yok ama

evett çizgi çizgi pembe tonlarında açıktan koyuya çok güzel allık o 30 dan 15 e sonra 12 ye en son 9.90 a düşmüştü ve artık kaldırıldı baya satmıştım ondan elimde 1 tane kaldı benimde alan olmazsa benimkaydirigubbakcemile2

ii geceler...
ben sürekli bana avonun stokta kalmadı deyip hep eksik üğrün göndermesinden şikayetçiyim benimde gibi alıcılarına mağdur olan var mı acaba...yada bu olayın sonrasında iade sebebi olarak karşınıza çıkması sık rastlanılan birşey mi yoksa bana has mı anlayamadım ama hoşnut değilim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…