- Konu Sahibi berfinbilgen
-
özlem71 sen ne zaman girmiştin ilk siparişerini ben çarşamba falan verdim galiba prenses yardımcı oluo da bana
ama bana gelen giden msj yok
Tamamdır yarın gün içinde de elimde olunca geri dönüş yaparım sana
Eft bakabildin mi?
Merhaba
Avon yemsilcisi tecrübeli ark.lar
Anew Clinical Dolgun görünüm veren serumla Anew UltimateYaşlanma Karşıtı Onarıcı Serum(40+) arasında ne fark var ya da hangisini tavsiye edersiniz??[/QUOT
canım kullanacak kişi kaç yaşında birde kullanma sebebi ne ona göre konuşalım,serumlar yedek kuvvet gibiler ama sonuç için serinin günlük kremlerinin de kullanılmasını öneririm ikisininde amacı sıkılaştırmak canlı berrak bir görünüm ikisinide kullanabilir ama dediğim gibi kullanma amacı na göre anew serisini tavsiye ederim görümcem kullanıyo çok menmun daha önce kullandığı bir krem parasına nerdeyse seriyi alıyo avondan.
kendimi suçlu hissttim valla......
bende takım öncüsü oldum banada sanada msj glmesi gerek ama henz gelmedi sistemden kaynaklanıo galiba..çünkü pazartesi günü yollandı belgelerrrrrrrr
canım ben ilk siparişimi takım öncüsünün kendisine verdim pazartesiydi. dün avon temsilci numaramı mesajla yollamışlar.özlem71 sen ne zaman girmiştin ilk siparişerini ben çarşamba falan verdim galiba prenses yardımcı oluo da bana
ama bana gelen giden msj yok
hoş bi koku arkadaşta bakmıştım daha öncespotlight parfum hakkında fikri olan varmı
ya şu numunelerden gelirmi ilk siparişimde acaba yoksa numune paketini almammı lazım..[
senin numune paketlerinden sipariş etmen lağzım canım fiyat listesinde var fiyatları yada internetten bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?