- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Selam kızlar benim ablamda avon temsilciliği yapıyor yeni başladığından ürünler hakkında fazla bilgisi yok:1no2:
Size bişey sormak istiyorum benim burnumun üstünde siyah noktalar var ve ne kullandı ise geçmedi.En son avondan pirinç özlü soyulabilen yüz maskesi aldım ve daha denemedim işe yarar mı? yada siyah noktalar için hangi ürünü almalıyım bide hangi toniği kullanmalıyım :uhm: bana yardımcı olursanız sevinirim
kızlarrrrrr
ben avona çarşamba kayıt oldum galiba ilk siparişlerimle
ama bana hala msj falan gelmedi
kabul olunmadımmı acaba ??
ilk sipariş verdim canım benim o kokudan istemedi kimse.kaydirigubbakcemile5 daha. ama haberimiz olsun tabi birbirimizden temin ederiz olanları..özlemcim elinde tomorrow always yaada today warmıııı
canım evet yakınız seninle daha ilk siparişim benden isteyen olur belki senin elinde kalanı alırım o zaman yardımlaşırız<...kaydirigubbakcemilebende olanları solım belkı yarar ısınıze celebre edt pur blanca edt simple elements edt erkek clearskın sıyah noktala ıcın temızleyıcı el kremı beyaz zambak kokulu banyokopugu yenı pırıltılı rujladan ıkı tane pırıltılı far mavı kalem sıkılastırıcı vucut kremı varda var yanı takas yaparız oda olur özelden ulasın bana kıslar lazım bışı varsa
p_renses Merhaba Telefon,Özel msj,msn sana hiç bi şekilde ulaşamadığım için ve Dün gece saat 01:00da foruma girdiğin için şimdi de buradan yazıyorum.
Sorduklarım ile ilgili cevap alamıyorum ne oldu ne bitti? Eline ulaştı mı merak ediyorum
telefonuna mesaj attım cnm avea olana???????
dün ben girmedm kardeşime gir dedim :) düğündeydim (manisada)birazdan okula fgitcez ordan bakcam kargo kaanmadn yetscem için rahat olsn
Valla percieve edp bana göre boğucu bir koku.Ama parfümün kokusu etrafa yayılsın istersen kullanabilirsin.Ağır kokularda başı ağrıyan rahatsız olan bir insansan almadan önce düşün derim.Pur blanca gibi kokuyor.İkiside başımı ağrıtıyor benim:)):dilcikar:
Sorma bende bu gidişle dükkanı kapatacam heralde.Artık kimse almıyor.Alanlarda yalandan bahaneler buluyorlar ürünlerle ilgili.Kafam bozuluyor.Bırakacam galiba.İki faturada orada ödenmeyi bekliyor.Ama uğraşmayıda seviyorum ne yalan söyleyeyim.Karım olmasa bile o yeni kataloğu ilk gören olmak güzel bir duygu:))hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?