• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya şu numunelerden gelirmi ilk siparişimde acaba yoksa numune paketini almammı lazım..[

senin numune paketlerinden sipariş etmen lağzım canım fiyat listesinde var fiyatları yada internetten bakabilirsin.

kaydirigubbakcemilecanım artık galiba ikinci siparişi verirken verebilirim çünkü ilk kargo bugün gelicek

kızlar avonun numune paketini almıştım
içinden bu anew cilt canlandırıcı serumu denedim ama az az sürdüm
allahımmm sürdükten 2 saat sonra falan veya sabah kalktımda yüzümdeki değişikliğe ben bile inanamadım yahu süper bişi bence alkisalkisalkis

güle güle kullann:)

ya kızlar bırsey soracagım,bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım...
Bu kampanyada panaroma ekınde numune ruj setı vardı 20li... Benım musterım bu ekı baska bır yerde görmüş ve benden getırtmemı ıstedı.Bende ıstedım ve geldı.Ama ıcınden 20 deılde 11 tane numune ruj cıktı ve arkadas ılla ıade etsek olurmu dıoo...bulundugum yerde kargo yok cok mahrum bır ılcedeyım ne yazık kı...Gelen kargoları bıle gunde bır kere gecen sehır mınıbus soförune soluyorum o alıyor :( Ne yapabılırım,ben mı alsam acaba?

özlemcım senı cok heyecanlı goruyorum bu ışte umarımm cok ıyı kazanırsın satışların bol olsun
evet canım ya ben biraz zor günler geçiriyordum beni oyalıyan bişey oldu bu iş. çok sagol. bugün geldi siparişlerim bide krem geldi herhalde hediye bana çok hoş kokuyor faturalar nekadar zamana kadar yatıyor acaba.kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bırsey soracagım,bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım...
Bu kampanyada panaroma ekınde numune ruj setı vardı 20li... Benım musterım bu ekı baska bır yerde görmüş ve benden getırtmemı ıstedı.Bende ıstedım ve geldı.Ama ıcınden 20 deılde 11 tane numune ruj cıktı ve arkadas ılla ıade etsek olurmu dıoo...bulundugum yerde kargo yok cok mahrum bır ılcedeyım ne yazık kı...Gelen kargoları bıle gunde bır kere gecen sehır mınıbus soförune soluyorum o alıyor :( Ne yapabılırım,ben mı alsam acaba?

canım gir temsilci no nu şifreni avon a sor da nmail at direk..onlardan bi çözüm iste..şimdi biz ne desek yeterli olmaz oraları bilmiorz çnkü

bana yarın takım öncüm gelecek artık detayları sorarım ona yarın da dagıtıcam siparişleri hayırlısıyla inşallah bu yeni kampanyada ben ve herkes için hayırlı bol kazançlı olsunsositososito

12. kampanya da güzelmiş bakıcam ayrıntılı birazdan birde numune paketi almalımıyım hani varya 12 tl olan.

al ala kaçırma ucuzken :D ben 19 olandan aldım:)
tekli numuneler pahalı ya fondetenler falan 2miydi 2küsrümydü..yazık paraya toplu almak en iisi:D

benimde bugun son sipariş kolim geliyor 11den :) başka girmem heralde :D

maskaramıda kazanmısımd: full u sevmesemde hayırlısı (:

canım gir temsilci no nu şifreni avon a sor da nmail at direk..onlardan bi çözüm iste..şimdi biz ne desek yeterli olmaz oraları bilmiorz çnkü

saol canım...Musterıme bugun iş cıkısı gıttım dedım numunelerı ben alayım,gönderebılcekmısın dedı,dedım zor sızde bılıyorsunuz bırsey yok ben alacagım sızden dedım(zaten ucretını vermedı daha) sımdıde nazlanıyor.Hey Allahım ya...

bazı müşteriler gerçekten insanın sabrını zorluyorlar.

geçen bir tanığım el kremi sipariş verdi.sonra krem konusunda üç defa fikir

değiştirdi.vede ben onu arayıp sormasam söylemiyor.sonra gelincede ben zor dutumda kalıcam.

birde katalog isteyip sonrada ne arayıp ne soranlar var.o kataloglarda sonuçta parayla geliyor...

Son düzenleme:
bazı müşteriler gerçekten insanın sabrını zorluyorlar.

geçen bir tanığım el kremi sipariş verdi.sonra krem konusunda üç defa fikir

değiştirdi.vede ben onu arayıp sormasam söylemiyor.sonra gelincede ben zor dutumda kalıcam.

birde katalog isteyip sonrada ne arayıp ne soranlar var.o kataloglarda sonuçta parayla geliyor...

hiç sorma ya katolgları alılar bişi istemek zorunda diiller tabikide ama katologu ver bari geri gerekio..
geçenlerdde istedi biri verdm..k12..

30tane aldıydım bitti katolgm kıza dedm yarın geri getirebilirmisin dedm olur cnm dedi

karşılaştık sordum dediği lafa bak :

nerde bilmiorum geri alcagını söleseydn hiç istemezdm... :S gerk olmasa istemezdm zaten yahuuu

Merhaba
Avon yemsilcisi tecrübeli ark.lar
Anew Clinical Dolgun görünüm veren serumla Anew UltimateYaşlanma Karşıtı Onarıcı Serum(40+) arasında ne fark var ya da hangisini tavsiye edersiniz??

Ürünü kullanıcak kişi 42 yaşında hanımlar.Çok ağır kırışıklıkları henüz yok ama ağız kenarında kırışma,sarkma ve gözde kaz ayakları var.Anew'in sarı seriden almayı planlıyo bide Bu 2 serumdan birini alıcak ama kararsız.Hangisi daha iyidir serumlardan ve kremlerden(anew) özellikle tavsiye edicekleriniz varmı??yerimseniben
kızlar avonun numune paketini almıştım
içinden bu anew cilt canlandırıcı serumu denedim ama az az sürdüm
allahımmm sürdükten 2 saat sonra falan veya sabah kalktımda yüzümdeki değişikliğe ben bile inanamadım yahu süper bişi bence alkisalkisalkis
Bu serumun üstünde tam olarak ne yazıyo lütfen yazarmısınnn..
Kızlar yarın sabah sipariş vericek cvplarınızı bekliyorummm

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende bı senelık temsılıcıyım istanbuldan herkese selam
merhabalar canım. aynı ildeyiz...bende yeniyim ilk siparişlerim geldi benim kızdığım da siparişi bi güzel isteyip iş para vermeye gelince mırın kırın edenler..bazılarından ürün gelmeden alabildim.sagolsunlar..bi kişide demesinmi ta ayın birinde alırım diye:olmaz:

Ürünü kullanıcak kişi 42 yaşında hanımlar.Çok ağır kırışıklıkları henüz yok ama ağız kenarında kırışma,sarkma ve gözde kaz ayakları var.Anew'in sarı seriden almayı planlıyo bide Bu 2 serumdan birini alıcak ama kararsız.Hangisi daha iyidir serumlardan ve kremlerden(anew) özellikle tavsiye edicekleriniz varmı??yerimseniben

Bu serumun üstünde tam olarak ne yazıyo lütfen yazarmısınnn..
Kızlar yarın sabah sipariş vericek cvplarınızı bekliyorummm
cevap geç oldu belki ama yeni girdim canım
anew cilt canlandırıcı serum.... uzun mavi bi şişe katalogdaki resmi
11.katalogda sayfa 82 de
12.katalogda sayfa 71 de

Back