• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Selam kızlar benim ablamda avon temsilciliği yapıyor yeni başladığından ürünler hakkında fazla bilgisi yok:1no2:
Size bişey sormak istiyorum benim burnumun üstünde siyah noktalar var ve ne kullandı ise geçmedi.En son avondan pirinç özlü soyulabilen yüz maskesi aldım ve daha denemedim işe yarar mı? yada siyah noktalar için hangi ürünü almalıyım bide hangi toniği kullanmalıyım :uhm: bana yardımcı olursanız sevinirim

Valla clear skin cilt sorunları için gayet iyiymiş.Kullananlar beğeniyor.Ben şahsen hiç kullanmadım.Özelliklede küçük tüpte olan ürünü cilde çok iyi geliyomuş.Sanırım siyah noktalar için olan ürünüde var clear skin serisinin.

oof tüm awoncuların derdi aynı .. elde ürün kalması :)

kızlar bu ürünlerden işimize yarayanları kullanıoruz ama ya dierleri ??? müşteri bulana kadar bekletmek yerine takas yapalım akannehir

bende olanları solım belkı yarar ısınıze celebre edt pur blanca edt simple elements edt erkek clearskın sıyah noktala ıcın temızleyıcı el kremı beyaz zambak kokulu banyokopugu yenı pırıltılı rujladan ıkı tane pırıltılı far mavı kalem sıkılastırıcı vucut kremı varda var yanı takas yaparız oda olur özelden ulasın bana kıslar lazım bışı varsa

eskişehirli arkadaşlar ulaşım kolay bizim için..ya diğer illerdekiler??onlarla zor olur..kargo parasına mı verilecek...toplu gönderim olabilir ancak..

kızlarrrrrr
ben avona çarşamba kayıt oldum galiba ilk siparişlerimle
ama bana hala msj falan gelmedi
kabul olunmadımmı acaba ??

tatlım msj gelicek sana da bugun yarın olur merak etme :) inş bugun olur. perş gelir siparişlerin yada cuma :)) (BN Düğündeym bgn yrn pek ilgilenemicem kusura bakma gec cvp yazarsm )

bende olanları solım belkı yarar ısınıze celebre edt pur blanca edt simple elements edt erkek clearskın sıyah noktala ıcın temızleyıcı el kremı beyaz zambak kokulu banyokopugu yenı pırıltılı rujladan ıkı tane pırıltılı far mavı kalem sıkılastırıcı vucut kremı varda var yanı takas yaparız oda olur özelden ulasın bana kıslar lazım bışı varsa
canım evet yakınız seninle daha ilk siparişim benden isteyen olur belki senin elinde kalanı alırım o zaman yardımlaşırız<...kaydirigubbakcemile

p_renses Merhaba Telefon,Özel msj,msn sana hiç bi şekilde ulaşamadığım için ve Dün gece saat 01:00da foruma girdiğin için şimdi de buradan yazıyorum.
Sorduklarım ile ilgili cevap alamıyorum ne oldu ne bitti? Eline ulaştı mı merak ediyorum

Son düzenleme:
günaydınlar avoncu arkadaşlar nası gidiyor satışlar....ben ilk siparişi verdim dün telefonuma temsilci numarası geldi bakalım siparişler ne zaman gelecek..

p_renses Merhaba Telefon,Özel msj,msn sana hiç bi şekilde ulaşamadığım için ve Dün gece saat 01:00da foruma girdiğin için şimdi de buradan yazıyorum.
Sorduklarım ile ilgili cevap alamıyorum ne oldu ne bitti? Eline ulaştı mı merak ediyorum

telefonuna mesaj attım cnm avea olana???????

dün ben girmedm kardeşime gir dedim :) düğündeydim (manisada)birazdan okula fgitcez ordan bakcam kargo kaanmadn yetscem için rahat olsn ;)

slm kızlar..bende de farlar var..kullanmadım..aklımda olanları buldum.
True Colour Tekli Göz Farı - Electric Purple
Avon Jillian Dempsey Profesyonel Göz Farı - Lavender Mist
makyaj temizleyici..
roll on

telefonuna mesaj attım cnm avea olana???????

dün ben girmedm kardeşime gir dedim :) düğündeydim (manisada)birazdan okula fgitcez ordan bakcam kargo kaanmadn yetscem için rahat olsn ;)

Tamamdır yarın gün içinde de elimde olunca geri dönüş yaparım sana
Eft bakabildin mi?

Valla percieve edp bana göre boğucu bir koku.Ama parfümün kokusu etrafa yayılsın istersen kullanabilirsin.Ağır kokularda başı ağrıyan rahatsız olan bir insansan almadan önce düşün derim.Pur blanca gibi kokuyor.İkiside başımı ağrıtıyor benim:)):dilcikar:

canım aynı parfümden bahsediyoz demi benim migrenim var ağır parfüm kullanamam uzun zamandır kullanıyorum çok hafif bence perceive demekki vücuttan vicuda değişiyo.

Sorma bende bu gidişle dükkanı kapatacam heralde.Artık kimse almıyor.Alanlarda yalandan bahaneler buluyorlar ürünlerle ilgili.Kafam bozuluyor.Bırakacam galiba.İki faturada orada ödenmeyi bekliyor.Ama uğraşmayıda seviyorum ne yalan söyleyeyim.Karım olmasa bile o yeni kataloğu ilk gören olmak güzel bir duygu:))hihoyyyt

aynen al bendende okadar faturayı zor ödedim bu ay ama hala aklım yeni katologda büyülümü nee bu aralar çok kötü yaa inşallah açılır işlerimiz.

Merhaba
Avon yemsilcisi tecrübeli ark.lar
Anew Clinical Dolgun görünüm veren serumla Anew UltimateYaşlanma Karşıtı Onarıcı Serum(40+) arasında ne fark var ya da hangisini tavsiye edersiniz??

özlem71 sen ne zaman girmiştin ilk siparişerini ben çarşamba falan verdim galiba prenses yardımcı oluo da bana
ama bana gelen giden msj yok

Back