- Konu Sahibi berfinbilgen
-
cevap geç oldu belki ama yeni girdim canım
anew cilt canlandırıcı serum.... uzun mavi bi şişe katalogdaki resmi
11.katalogda sayfa 82 de
12.katalogda sayfa 71 de
hiç sorma ya katolgları alılar bişi istemek zorunda diiller tabikide ama katologu ver bari geri gerekio..
geçenlerdde istedi biri verdm..k12..
30tane aldıydım bitti katolgm kıza dedm yarın geri getirebilirmisin dedm olur cnm dedi
karşılaştık sordum dediği lafa bak :
nerde bilmiorum geri alcagını söleseydn hiç istemezdm... :S gerk olmasa istemezdm zaten yahuuu
Yok cnm geç değil diğer ark.lardan cvp alamadm gerçi.
Sana teşekkürler.a.s.
Mesela tanıdığım kişi 11.kampanyadan 150 liraya yakın sipariş vericek.Ona hediye bişey geliyomu?Fondoten 13lira demiş ama 25liralık alışverişe.Mesela o bedavaya gelse iyi olurdusırnaşık şey
ssatış temsilcisi olabilmem için ne yapmam lazım nasıl olunuyor yani katoloğu falan nerden alabiliriz
kızlar rare gold muuu yoksa surrennder mii ??
ya da hangi parfümü almalı :)
ssatış temsilcisi olabilmem için ne yapmam lazım nasıl olunuyor yani katoloğu falan nerden alabiliriz
150yi bu hafta girdiyse hediye kazanmıstır..
ama 25tllik alışveriş yapana 13e dio ya fondeten mesela her 25lik yapan almayabilio fondtn..o yüzden temslcide 13e fazladan alabiliyor...isteyen olursa 25lik alışverş yaptrmadan satabilir yani:)
12.kampanyada fullspeed saattım baya o şekldeee
merhaba kızlarr bişi sorcamm sizee avonun makyaj temizleyicisi war ya ondan kullananınız illaki wardırr..almayı düsünüorum ama kimisii çok iyi diyor kimisi gözlerimi yakıo diyor kararsız kaldıımm siz ne diosunuz?? sositososito
Anladım yine temsilci kazanıyo yani tüketiciye bişey yokşakkıdı
kızlar rare gold muuu yoksa surrennder mii ??
ya da hangi parfümü almalı :)
true glow kullanan warmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?