- Konu Sahibi berfinbilgen
-
teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5canım aldğın ürünlere göre bildiğin avon poşeti gelir karton hediye kutuları falan var ama sen onuda sipariş ediyosun, panoroma dergisi gelir, son katolog gelir 1tane ilk siparişte birde belli bir limiti vardı bir hediye gelir ozman 150 di galiba.ama canım unutma herşey paralı.
bende avona üyeyim ama daha siftah bile yapamadım
Ben kımseyı zorlamıyorumda kapılarına gıdıp katalogda vermıyorum...Cunku basta kayıt olurken esım ıle kendım cok kullanıdıgımız ıcın avonu kendımız ıcın kayıt olmustuk...Ama sımdı yenı bır sehırdeyım ve mahrum bır yerdeyım ve halıyle talep daha cok oluyor..Almak ısteyen benı buluyor :)
Valla percieve edp bana göre boğucu bir koku.Ama parfümün kokusu etrafa yayılsın istersen kullanabilirsin.Ağır kokularda başı ağrıyan rahatsız olan bir insansan almadan önce düşün derim.Pur blanca gibi kokuyor.İkiside başımı ağrıtıyor benim:)):dilcikar:
Selam kızlar benim ablamda avon temsilciliği yapıyor yeni başladığından ürünler hakkında fazla bilgisi yok:1no2:
Size bişey sormak istiyorum benim burnumun üstünde siyah noktalar var ve ne kullandı ise geçmedi.En son avondan pirinç özlü soyulabilen yüz maskesi aldım ve daha denemedim işe yarar mı? yada siyah noktalar için hangi ürünü almalıyım bide hangi toniği kullanmalıyım :uhm: bana yardımcı olursanız sevinirim
rare gold ona göre daha güzeL..kullandım. :) kalıcı ağır gibi ama hoş bi koku...
yaa bu yeni çıkan saat hediyeli parfüm nasıııl..katalog yok elimde fiyatta söleyin kızlaaar
kadrıye satışl fıyatı 59 lıra temsılcı fıyatını solemıyım cnm burdan elımde baya urun var bende 2 yıldır uyesıyım avonun ısteyen bısı olursa varsa elımde yardımcı olalım kıslar barı olmazmı bırbırımıse hadı kolay gelsın
sagol canım yardımlaşırız elimizde kalanlar olursa iyi olur.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?