Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5

bende avona üyeyim ama daha siftah bile yapamadım

Sorma bende bu gidişle dükkanı kapatacam heralde.Artık kimse almıyor.Alanlarda yalandan bahaneler buluyorlar ürünlerle ilgili.Kafam bozuluyor.Bırakacam galiba.İki faturada orada ödenmeyi bekliyor.Ama uğraşmayıda seviyorum ne yalan söyleyeyim.Karım olmasa bile o yeni kataloğu ilk gören olmak güzel bir duygu:))hihoyyyt

Ben kımseyı zorlamıyorumda kapılarına gıdıp katalogda vermıyorum...Cunku basta kayıt olurken esım ıle kendım cok kullanıdıgımız ıcın avonu kendımız ıcın kayıt olmustuk...Ama sımdı yenı bır sehırdeyım ve mahrum bır yerdeyım ve halıyle talep daha cok oluyor..Almak ısteyen benı buluyor :)

Valla bende başka bir şehirde yaşamaya başladım.Burada da çok fazla satan yok.yani benim tanıdıklarım arasında.Ama yinede insanlar kendi bakımları konusunda para harcamaya gelince o kadar pintileşiyolarki sanki onlara zorla satıyomuşum hissi uyandırıyorlar bende.Soğutuyorlar beni bende o yüzden kimseye göstermiyorum artık katalogları.lmaz:

Selam kızlar benim ablamda avon temsilciliği yapıyor yeni başladığından ürünler hakkında fazla bilgisi yok:1no2:
Size bişey sormak istiyorum benim burnumun üstünde siyah noktalar var ve ne kullandı ise geçmedi.En son avondan pirinç özlü soyulabilen yüz maskesi aldım ve daha denemedim işe yarar mı? yada siyah noktalar için hangi ürünü almalıyım bide hangi toniği kullanmalıyım :uhm: bana yardımcı olursanız sevinirim

gerçekten mi kafam iyicene karıştı ben biraz daha düşüniyim o zaman

pirinç özlü soyulabilen yüz maskesini bilmiyorum işe yarayıp yaramadıgını ama clearskinin siyah noktalar için temizliyicisi ve tonigi var k12 de 13 milyon. temizliyicisini alırsan tonigi bedava

hiç ağır bi koku degil aksine. bence dogru kararı vermek için testeri kullanmalısın...

cünkü kimsesnin teni zevki tutmaz yani..

kızlarrrrrr
ben avona çarşamba kayıt oldum galiba ilk siparişlerimle
ama bana hala msj falan gelmedi
kabul olunmadımmı acaba ??

kadrıye satışl fıyatı 59 lıra temsılcı fıyatını solemıyım cnm burdan elımde baya urun var bende 2 yıldır uyesıyım avonun ısteyen bısı olursa varsa elımde yardımcı olalım kıslar barı olmazmı bırbırımıse hadı kolay gelsın

ben de yeniyim daha ama kadriye eskiden yapmıştı bi ara bu arada akrabayız eltim olur kendisi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sagol canım yardımlaşırız elimizde kalanlar olursa iyi olur.zemuszemus

sen saol canım benım yakınız zaten bı alo de yeter bu arada elımde guzel parfumler var haberın ola banyo kopuklrı felan sırf elımde kalmasın dıye gelısıne verıyorum valla zamanım olmuyokı satmaya cıkım calışıyorumm full neyse haberın olsunda gorusuruz kıb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…