- Konu Sahibi berfinbilgen
-
o kremi yengeme satmıştım. nemlendirmiyo falan dedi ama ben inanmıyorum.aynısıdan ama 200 ml olanı annemde var ben yüzüme kullandım parladı yüzüm.kolay emiliyo.çok yaglı da degil kaydirigubbakcemile
bunu kullannan arkadaslarım cok memnun sahsen denemedm ama gordum 30 ml ucuzda almayı düşünüyroum :)
kızlar avonda şuan bir alana bir bedava vücut el yüz için kullanılbilcek bi krem var güzel mi o krem emicimi yağlı deildir deil mi lütfen bilgi verin
hmm anladım canım
Keşke 2 tane birden girmeseydin... Ucuz bir parfüm değil elinde kalma ihtimalide yüksek...
çok yağlı deil derken yani yağlı bir kremmi bu şimdi
bende tavsiye ederim bence mükemmel bi koku,hafif baymıyo yeni roll-on da çıktı indirimde 29 sayfada bi dene isersen.
hafif olması benim için çok önemli çünkü agır kokuya dayanamıyorum. dengem bozuluyo:ecrin_bebek:
Bende canım hiç kullanamam ağır kokuları migrenim var ama bunu koklamaya doyamyorum valla.
arkadaşlar siparişle güzel poşetler de geliyormu müşteriler için yani ilk siparişte siparişler haricinde neler var...:kedi:
Evet canım bılmem mı...Dedıklerınde cok haklısın...Tutulmadıgından dıyecegım bu parfumlerın kaldırılması ama bızım gıbı düşünen ve bu durumdan muzdarip pek cok müşteri var ne yazık ki.. Bu yuzden duydukları guvensızlıkten dolayı dıger parfum alternetıflerınede pek sıcak bakmıyorular maalesef... Tomorrow parfümü bır kere kulandım ama 2. nasip olmadı :::::
ben kulalndım.çoook yaglı gosterıyor.tavsiye etmem acıkcası.
bende arkadaşımın annesine satmıstım çok memnun iyi ki almısım herkes ne kullanıosn die soruo dedi..ama her cilde yaramayabilir..
kızlar avonda şuan bir alana bir bedava vücut el yüz için kullanılbilcek bi krem var güzel mi o krem emicimi yağlı deildir deil mi lütfen bilgi verin
kampanya 12 de suan indirimde olan perceive edp yi almayı düşünüyorum kokusunu bilen yada kullanan
var mı? pişman olurmuyum acaba?
berrak görünüm veren krem hangi katalog da adı ne
bide solusyonu kullananlardan cevap buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?