• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar avonda şuan bir alana bir bedava vücut el yüz için kullanılbilcek bi krem var güzel mi o krem emicimi yağlı deildir deil mi lütfen bilgi verin

canım krem normal bir nemlendirici yağlı falan değil kullanan çok,ekonomik günlük kullanılabilecek bir krem salatalığa benzer hafif bir kokusu var hafif bir nemlendirici sana yetiyosa kullan daha özellikli bişey istiyosan diğer serilere bak.

arkadaşlar siparişle güzel poşetler de geliyormu müşteriler için yani ilk siparişte siparişler haricinde neler var...:kedi:

arkadaşlar siparişle güzel poşetler de geliyormu müşteriler için yani ilk siparişte siparişler haricinde neler var...:kedi:

canım aldğın ürünlere göre bildiğin avon poşeti gelir karton hediye kutuları falan var ama sen onuda sipariş ediyosun, panoroma dergisi gelir, son katolog gelir 1tane ilk siparişte birde belli bir limiti vardı bir hediye gelir ozman 150 di galiba.ama canım unutma herşey paralı.

Evet canım bılmem mı...Dedıklerınde cok haklısın...Tutulmadıgından dıyecegım bu parfumlerın kaldırılması ama bızım gıbı düşünen ve bu durumdan muzdarip pek cok müşteri var ne yazık ki.. Bu yuzden duydukları guvensızlıkten dolayı dıger parfum alternetıflerınede pek sıcak bakmıyorular maalesef... Tomorrow parfümü bır kere kulandım ama 2. nasip olmadı ::::::(

o damı kaldırıldı? Ya yeni şeyler üretmek adına eski güzel kokuları yok ettiler.Şimdikiler güzel değiller hiç bir özellikleri yok.Gerçekten kolonya gibi koktuklarını söyleyen çok insan var .Üzücü bir durum slında.:olmaz:

bende arkadaşımın annesine satmıstım çok memnun iyi ki almısım herkes ne kullanıosn die soruo dedi..ama her cilde yaramayabilir..

Evet kesinlikle belli bir zaman kullanuldıktan sonra hem yumuşaklık hemde cilt renginde açılma meydana getiriyor.Yağlı cilde saihp insanlar zaten krem kullanmaya ihtiyaç duymuyorlar.Bu kremler genellikle kuru cilde sahip olanlar için.:1hug:

kızlar avonda şuan bir alana bir bedava vücut el yüz için kullanılbilcek bi krem var güzel mi o krem emicimi yağlı deildir deil mi lütfen bilgi verin

O krem kesinlikle su içeriği çok fazla olan bir krem,çok az yağlı tamamen hafif bir nemlendirici.Kocaman bir kutusu var.Kullan kullan bitmez.Kuru cilde sahip olanlar için pek elverişli değil.Ama çok yağlı krem istemiyorsan bu senin için ideal bence.kaydirigubbakcemile5

kampanya 12 de suan indirimde olan perceive edp yi almayı düşünüyorum kokusunu bilen yada kullanan
var mı? pişman olurmuyum acaba?

Valla percieve edp bana göre boğucu bir koku.Ama parfümün kokusu etrafa yayılsın istersen kullanabilirsin.Ağır kokularda başı ağrıyan rahatsız olan bir insansan almadan önce düşün derim.Pur blanca gibi kokuyor.İkiside başımı ağrıtıyor benim:)):dilcikar:

berrak görünüm veren krem hangi katalog da adı ne
bide solusyonu kullananlardan cevap buyrunnnnnnnnn

Tam sayfayı bilmiyorum ama berrak görünüm veren gece kremi ve gündüz kremi var zaten bu isimle geçiyor katalogda.Gündüz kremi test edilip onaylanmış bir ürün.Ben kendi yengemden biliyorum.Çok memnun fiyatı şu an 15 tl.Orta sayfalarda olması gerekiyor.

Back