- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.841
kızlarr pro to go rujlar nasıll sizce sürümü kolaymı sankı sürüm şekli zor gibi geldi bitmeye yakın kapağı zorlar gibimi ne bide küçükmü diğer rujlara göre hemen bitiomu???:44:
hangisi canım isabellemi ? ben onu çok beğendim çokta merak ediyorum umarım uyduruk bişiy değildir...
bence güzel kuşum pratikte tel elle aç kapa sür valla :)kurutmuorda dudakları.
k1 de baby lips rengini bekliom bende:))
yanak ve dudak balmları o kadar kötümü gerçekten ya
slm kızlar
parfüm numunesinde ve makyaj numunesinde kaçar adet ürün bulunuyo acaba??[/B]
bilgi için teşekkür ederim canım...canım ısabella takı seti çok hoş ve çok şık günlük kullanım için de çok uygun ben çok beğenerek kullanıyorum
geçen ay parfüm numunesi yerine yanlışlıkla ruj numunesi istemişim...benimde ruj satışı olmadığından iade gönderdim rujları saymadım ama içindeki fondoten numunesi 7 tane idi.slm kızlar
parfüm numunesinde ve makyaj numunesinde kaçar adet ürün bulunuyo acaba??[/B]
hiç bilgim yok bu konuda üzgünümslm kızlar yarın kolim geliyo 500 lük filan girmiştim biraz öncede mesaj geldi ekmek kızartma makinnası hediye 400 lüksipariş girene diorr valla ben hep buna denk geliyorum ben sipariş veriyorum ya gün hediyesi ya başka bişey çıkıyor ama bu sefer hırs yaptım sinir oldum gelen paketimi aynen iade yapıp aynından makinayı almak için bi daha verceğim inş. kazanırım bir sorun olur mu acaba?
neden alınayım est sonuçta ben üretici değilim alıcıyımay bu şemsiye beklediğimdende dandikmiş avon bunumu layık görmüş müşterilere söyliyecek kelime bulamıyorum ayağına tahta aykkabıları giyip elinede bu şemsiyeyi alıp matruşka dansı yapacan
başı yazmalıkız sakın bu yazdıklarıma alınma cnm hoş görüne sığınarak yazdım bu yorumları sözüm sana deyil avonun sattığı şemsiyesine :)
ama bak çanta çok güzel her bayanın evinde bulunması gereken bir tarz özel günlerde hayat kurtarır hiç bir zamanda modası geçmez güle güle kullan cnm
başıyazmalıkız; özelden msj atmıştım bi kez de burdan teşekkür etmek istedim,ellerine sağlık kuzum saol
kızlar color trendin panoramadaki pudralarını sormuştum cevap gelmemişti.tekrar sorayım dedim belki görmemişsinizdir.renkleri koyumu açıkmı acaba bilen varmı?ben koyu olanından yazdım.bronz gibi görünüyordu sanki mat oluncada yazdım.çünkü kontürlemede kullanmayı düşünüyorum.parlak olmamalı ve biraz koyu olmalı.sizce iyimi yapmışım kızlar ya emin olmadan verdim siparişi :18:
ya kızlar şu kaşmir dokusu fondeteni kullanan varmı?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?