• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avon da aydınlatııcı varmı kızlar???
doğru düzgün yok maalesef canım....
avonda da var ama ben pastelin magic touch diye bi ürünü var onu kullanıyorum uzun zamandır. üst kızmı kapatıcı att kısmında ise parlak aydınlatıcı var toz halde. ben çok memnunum. Eğer almak iistersen tavsiye ederim.

evet o çok güzel bi ürün. alt tarafı concealer,üst tarafı aydınlatıcı....çok hoş gercekten...ben de tavsiye ederim.

ya kızlar benim kargom bugün geldi.Purblanca paketinden full speed ve perceive paketinden bi bayan edp hasarlı geldi.Bunları geri gönderip değiştirebilir miyim?yoksa paketlerin tamamınımı yollamam gerek?

kızlaaarr avondan şimdi mesaj geldi...10 aralıktan 13 arlık akadar 400 tl sipariş verenlere king ekmek kızartma makinesi hediye imiş....duyanlar duymayanlara duyursun:)
bende birgün bu kadar sipariş verebilecekmiyim acaba :19:
aynen cnm ben de o kadar sipariş hayatımda vermedim:)
bana da geldi o mesaj. aslında ihtiyacım da var ama nerdeeeeeeee

ben hıc hedıye alcammıkı
ben de almadım tatlım ben kendim için üye olmuştum bi iki alan da çıkıyo bazen fena olmuyo yani. ama keşke ben de satış yapabilsem bu hediyelerden alabilsem.
kızlarr pro to go rujlar nasıll sizce sürümü kolaymı sankı sürüm şekli zor gibi geldi bitmeye yakın kapağı zorlar gibimi ne bide küçükmü diğer rujlara göre hemen bitiomu???:44:
cnm ben geçen ay almıştım beğendim sürüşü çok kolay şık die tek elle açıp sürüyosun hem de yumuşak bi ruj pot pot durmuyo nemlendiricili gibi yani ben beğendim hatta k1de de var alsam mı ki diyorum:) bayıldım. ama daha geçen ay aldım snuna kadar gelmedim cnm bi fikrim yok o nedenle. ama şu ana dek olumlu intiba oluştu bende.
bence güzel kuşum pratikte tel elle aç kapa sür valla :)kurutmuorda dudakları.
k1 de baby lips rengini bekliom bende:))
ay siz öyle övdünüz ki o rengi açtım baktım k1 kataloguna...
pek anlaşılmıyo ama rengi sanırım alabilirim:)
kızlarrrr likit eyeliner kullanan varmı aranızda nasıldır? bide secret fantasy güzelmiş kokusu ama şekerimsi bi kokumuyoksa gene çiçek kokusumu yasemin sandal ağacı felan yazıoda mrk ettimm:77:
cnm ben almıştım bitiyo bile hatta her gün sürüyorum incecik:) arada kuru gibi oluyo o zaman sallayıp sürüyorum ben beğendim açıkçası.. hatta k1de gene alsam mı diyorum bitiyo gibi zira.
secret fantasy şekerimsi bi kokuymuş bana fazla genç kızvari geldi bana uymaz gibi ama alsam mı diyorum belki celebre alırım 3ü uygun fiyata ya ay diamonds da olabilir kafam karışık...
kızlar kaşmir fondoteni sakın denemeyin bile berbat bişey:19:su gibi cıvık birde birkaç kullanımdan sonra suyu ayrı posası ayrı akıyor ben geçen yıl aldım o zaman başkasından satın almıstım iadede vermemiştim çöpe attım:20:likit eyelineri önceki ay aldım ama ondanda memnun kalmadım bazı yerleri renk veriyo sonra bazı yerlerde belirgin olmuyodu ben süremedim yani o kadar çalkaladım renk çıkmıyo gibiydi.bu ayda anew un kalem şeklinde olanından sipariş verdim bakalım o nasıl çıkacak burda bir arkadaş onu tavsiye etmişti
cnm ben likitten memnun kaldım oysa ki. senin şansın mı yok mavişim yoksa ben mi her şeyi beğeniyorum :6: anew nası acaba?

kızlarr pro to go rujlar nasıll sizce sürümü kolaymı sankı sürüm şekli zor gibi geldi bitmeye yakın kapağı zorlar gibimi ne bide küçükmü diğer rujlara göre hemen bitiomu???:44:
canım,pro to golar cok güzeş sürümü yumuşacık,dudagı kurutmuyolar,hele bi de baby lips rengi varki ahh dillere destan bi bebek pembesi....kesinlikle tavsiye ediyorum..

şekercik pro to go baby lips çok tatlı seker pembesi renginde.okadar çok begeneni var ki bu rengin:)stok yap hatta canm:)

bkt55, goldenlady,sekercik,cagın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için ALLAH razı olsun kızlar....

ne demek cnm ya yardımcı olabildysem kendi adıma ne mutlu bana.cümlemizden Allah razı olsun..
kuzu bu arada bu avon stylo ne işe yarıo alacamda nasıl nerede kullanılır bilmiomkii:))

şekercik pro to go baby lips çok tatlı seker pembesi renginde.okadar çok begeneni var ki bu rengin:)stok yap hatta canm:)
ayy sahi mi bikaç tane aliim mi ki..
bkt55, goldenlady,sekercik,cagın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için ALLAH razı olsun kızlar....
cnm buradaki herkes artık arkadaş:)

ya ben bahsettiğiniz biçok şeyi bilmiyorum bu aydınlatma kontürleme filan gibi...
benim makyajım biraz uyduruk oluyo heralde: önce fond sürüyorum (calming effects) sonra pudra sürüyodum ama kuruttu cildimi pul pul oldu ben de bikaç gündür pudrasız yapıyorum üstüne ışıltılı top allık sürüyorum
göz kapağıma beyaz far kaş altıma kadar. siyah likit eyeliner ve far sürüyorum ( kıyafetime uygun olarak hangisi uyarsa) bi de süper shock maskara sürüyorum. bi de bi ruj sürdüm mü tamamdır ya da lip glos sürüyorum heh bi de aramodisiac parfümüm var tabii o kadar yani yok öyle anladığım filan

ne demek cnm ya yardımcı olabildysem kendi adıma ne mutlu bana.cümlemizden Allah razı olsun..
kuzu bu arada bu avon stylo ne işe yarıo alacamda nasıl nerede kullanılır bilmiomkii:))

stylo bana çok gereksiz bişe gibi geldiği için hiç almadım tatlım. cok amaçlı diyo katalogda hatırladıgım kadarıyla far,dudak için bide allık gibiymiş.... ben kullanmadım...ama mavişe öyle bişeyin asla bronzer olarak kullanılamayacagıını anlattım....çünkü ışıltılı yapıda o.... bide zaten renk ve yapı olarak da bronzera uygun değil, kalem gibi şey o ayol. ama o renk fara falan ihtiyacın varsa düşünebilirsin..zira benim için gereksiz bi ürün o.... almayı hiç düşünmedim bile.

ayy sahi mi bikaç tane aliim mi ki..

valla ben 2 tane alcam cnm zaten pro to go lar çabuk bitio az gramajı ya.aMa avon bu rengi yaza kadar kaldırmaz bence.istersen bi tane al yine indirime girer..ama ya girmezseee:)
cnm buradaki herkes artık arkadaş:)

ya ben bahsettiğiniz biçok şeyi bilmiyorum bu aydınlatma kontürleme filan gibi...
benim makyajım biraz uyduruk oluyo heralde: önce fond sürüyorum (calming effects) sonra pudra sürüyodum ama kuruttu cildimi pul pul oldu ben de bikaç gündür pudrasız yapıyorum üstüne ışıltılı top allık sürüyorum
göz kapağıma beyaz far kaş altıma kadar. siyah likit eyeliner ve far sürüyorum ( kıyafetime uygun olarak hangisi uyarsa) bi de süper shock maskara sürüyorum. bi de bi ruj sürdüm mü tamamdır ya da lip glos sürüyorum heh bi de aramodisiac parfümüm var tabii o kadar yani yok öyle anladığım filan

bende bilmiom pek cnm ya öle forumda bi arkadsın makyaj videolarını izliom işte.,ordan ne ögrenirsem:))

slm kızlar k14 e çarşamba gecesi siparş verdm cuma geldi çok sevindm.ürünler tam eksik gedik yok.kendime dore renkli saat ve zarf şeklindeki çantadan istemiştim ikisinide beğendim sayılır.fena değiller.birde bana far hediyesi geldi oda güzelmiş.k1 de alacağım pek bişey yok belki celebre olabilir.ama indirim broşürünü çok beğendim güzel takılar var.saatide istiyorum.panoromadaki erkek saatinide eşime alcam.

Back