- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.861
ben kullanmadım ama ıstıyorum umdugum gıbı ıse eger yıllardır onu beklıyorum
evet tatlım nilin tekniğini kullanabiliriz o zaman o pudralarlasende burnun için düşünüyodun ya kenarlarına o pudradan uygulayıp üstüne de açık renk uygulasan bence olur.bronz pudraları parlıyor galiba avonun üstünde öyle yazıyor çünkü.en iyisi mat ve koyu bir pudra.color trend eğer koyuysa süper o zaman hem ucuz hemde mükemmel matlık yazıyodu sanırım
evet tatlım bnm bende çok merak ediyorum
bakalım inş. umduğumuz gibi çıkar...
o nemlı goruntuye hayranım ınsallah umdugumuz gıbı cıkar:)))))
otekı sayfada sordum ama bılıyormusun cumartesı avon calısyormu benım oncum dun kargoya yollamıs benım kayıt formunu bugun ulasmadıysa yarın ulasır sanırım avona ama calısıyolarmı
kızlarrrr likit eyeliner kullanan varmı aranızda nasıldır? bide secret fantasy güzelmiş kokusu ama şekerimsi bi kokumuyoksa gene çiçek kokusumu yasemin sandal ağacı felan yazıoda mrk ettimm
kızlarrrr likit eyeliner kullanan varmı aranızda nasıldır? bide secret fantasy güzelmiş kokusu ama şekerimsi bi kokumuyoksa gene çiçek kokusumu yasemin sandal ağacı felan yazıoda mrk ettimm
eyelinerden hiç memnun kalmamıştım ben hala da öylee duuyo köşede.kuru gibiydi hiç hoşlanmadım.secreta gelince çiçek kouları barındırıyor ama meyve meyve kokuyor
tatlım o kokuyu biliyorum ben şekerimsi bir koku :)
hmm eyelinerda tereddüte düştüm bak şimdii:26: çoğunluk kuru gibi derse vazgeçerim bendee teşekkürr ederimm canımm ilginiz için ikinizede
linerde kesinlikle başka marka seç cnm bnm arkadaşlarım da almıştı ve hepsinden aynı şdeyi duydum çoğu müşterim de şikayet etmişti. secret konusuna gelince eyvemsi şekerimsi koku sevmiyorsan kesinlikle alma çünkü çoka ağır şeker kokusu var
bende düşündümde onu cnm nasıl yapacagıma karar veremedğim için öle kaldı..nil gibi yapabilsem keşke
ben bronz pudra almıştm avondan off çok kyu geldi allık olarak kullanıorum bende..
ozmn bende istim bari ,ancak onunla kontürleme yapabilirm çnkü
yaparsın tatlım ya zaten günlük kullanım için çok belirgin kontürlemeler yapay durur bence.hafif tonlar ve hafif dokunuşlarla istediğimizi elde edebiliriz galibabronz pudrayı hatta styloyu düşündüm önce ama hem aşırı koyu olabilir ve doğal durmaz diye düşündüm hemde içinde ışıltı varsa olmaz çünkü o bölgeleri geriye çekmek istiyoz parlarsa dikkat çeker bence
yaparsın tatlım ya zaten günlük kullanım için çok belirgin kontürlemeler yapay durur bence.hafif tonlar ve hafif dokunuşlarla istediğimizi elde edebiliriz galibabronz pudrayı hatta styloyu düşündüm önce ama hem aşırı koyu olabilir ve doğal durmaz diye düşündüm hemde içinde ışıltı varsa olmaz çünkü o bölgeleri geriye çekmek istiyoz parlarsa dikkat çeker bence
avon da aydınlatııcı varmı kızlar???
aynen ben de hiç hoşlanmadım o kokudan böyle agır agır baygın şekerli ıyyyykk.... piyasada o tarz dolu parfüm var zaten.secret kullanmadım ama siparişle beraber tester göndermişlerdi ben onuda hiç sevmedim arkadaşlarında dediği gibi şekerli şekerli bişeyben o tarz kokulardan hiç hoşlanmıyorum
avonda da var ama ben pastelin magic touch diye bi ürünü var onu kullanıyorum uzun zamandır. üst kızmı kapatıcı att kısmında ise parlak aydınlatıcı var toz halde. ben çok memnunum. Eğer almak iistersen tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?