Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende düşündümde onu cnm nasıl yapacagıma karar veremedğim için öle kaldı..nil gibi yapabilsem keşke
ben bronz pudra almıştm avondan off çok kyu geldi allık olarak kullanıorum bende..
ozmn bende istim bari ,ancak onunla kontürleme yapabilirm çnkü

evet tatlım bnm bende çok merak ediyorum
bakalım inş. umduğumuz gibi çıkar...

o nemlı goruntuye hayranım ınsallah umdugumuz gıbı cıkar:)))))
otekı sayfada sordum ama bılıyormusun cumartesı avon calısyormu benım oncum dun kargoya yollamıs benım kayıt formunu bugun ulasmadıysa yarın ulasır sanırım avona ama calısıyolarmı

hiç bir bilgim yok tatlım birazdan kızlar gelir ve en güvenilir cevabu onlar verir snaa

kızlarrrr likit eyeliner kullanan varmı aranızda nasıldır? bide secret fantasy güzelmiş kokusu ama şekerimsi bi kokumuyoksa gene çiçek kokusumu yasemin sandal ağacı felan yazıoda mrk ettimm

kızlarrrr likit eyeliner kullanan varmı aranızda nasıldır? bide secret fantasy güzelmiş kokusu ama şekerimsi bi kokumuyoksa gene çiçek kokusumu yasemin sandal ağacı felan yazıoda mrk ettimm

eyelinerden hiç memnun kalmamıştım ben hala da öylee duuyo köşede.kuru gibiydi hiç hoşlanmadım.secreta gelince çiçek kouları barındırıyor ama meyve meyve kokuyor

eyelinerden hiç memnun kalmamıştım ben hala da öylee duuyo köşede.kuru gibiydi hiç hoşlanmadım.secreta gelince çiçek kouları barındırıyor ama meyve meyve kokuyor

tatlım o kokuyu biliyorum ben şekerimsi bir koku :)

hmm eyelinerda tereddüte düştüm bak şimdii:26: çoğunluk kuru gibi derse vazgeçerim bendee teşekkürr ederimm canımm ilginiz için ikinizede

hmm eyelinerda tereddüte düştüm bak şimdii:26: çoğunluk kuru gibi derse vazgeçerim bendee teşekkürr ederimm canımm ilginiz için ikinizede

linerde kesinlikle başka marka seç cnm bnm arkadaşlarım da almıştı ve hepsinden aynı şdeyi duydum çoğu müşterim de şikayet etmişti. secret konusuna gelince eyvemsi şekerimsi koku sevmiyorsan kesinlikle alma çünkü çoka ağır şeker kokusu var

saol canm tmm ozmn eyelinerı başka marka denerim. peki tatlım bu secret hani avonun 3 lü renkli prfümleri vardı mor sarı kırmızı onların kokusunu biliyomusun o kırmızıda şeker kokuluydu onun gibiyse o baymıştı beni hala kullanmadan duruoda yoksa şeker kokusunu severim aslında. şurup gibiydi onun kokusu

kızlar kaşmir fondoteni sakın denemeyin bile berbat bişeysu gibi cıvık birde birkaç kullanımdan sonra suyu ayrı posası ayrı akıyor ben geçen yıl aldım o zaman başkasından satın almıstım iadede vermemiştim çöpe attımlikit eyelineri önceki ay aldım ama ondanda memnun kalmadım bazı yerleri renk veriyo sonra bazı yerlerde belirgin olmuyodu ben süremedim yani o kadar çalkaladım renk çıkmıyo gibiydi.bu ayda anew un kalem şeklinde olanından sipariş verdim bakalım o nasıl çıkacak burda bir arkadaş onu tavsiye etmişti

secret kullanmadım ama siparişle beraber tester göndermişlerdi ben onuda hiç sevmedim arkadaşlarında dediği gibi şekerli şekerli bişeyben o tarz kokulardan hiç hoşlanmıyorum

secret fantasy nin bana testerı geldi çok şekerli bir koku.ve çok kalıcı değil. ve şuan bi tarafı likit eyeliner olan diğer tarafı far olan ikili likiti kullanıyorum ve memnumum.

yaparsın tatlım ya zaten günlük kullanım için çok belirgin kontürlemeler yapay durur bence.hafif tonlar ve hafif dokunuşlarla istediğimizi elde edebiliriz galibabronz pudrayı hatta styloyu düşündüm önce ama hem aşırı koyu olabilir ve doğal durmaz diye düşündüm hemde içinde ışıltı varsa olmaz çünkü o bölgeleri geriye çekmek istiyoz parlarsa dikkat çeker bence

aaa stylo hiç aklıma gelmemişti:) saol cnm ya:)
sen yüz kontrlemek için pudra uygun tabi onu alman.
burun kontörü için ben stylo alabilirm ama dikkat ettysen nilde bronzer kullandı parlak ama az sürdü tabi.ben stylo alim üstüneede pudra gecerim açık renk pıt pıt die:)

kızlar pudra kullanmak istiyorsanız avonun anew serisinin pudrası çok güzel. ben geçen katalogdan aldım ve çok memnun kaldım. bu ay da indirimde. almak isteyenlere tavsiye ederim.

secret kullanmadım ama siparişle beraber tester göndermişlerdi ben onuda hiç sevmedim arkadaşlarında dediği gibi şekerli şekerli bişeyben o tarz kokulardan hiç hoşlanmıyorum
aynen ben de hiç hoşlanmadım o kokudan böyle agır agır baygın şekerli ıyyyykk.... piyasada o tarz dolu parfüm var zaten.

maviş demiştim sana o styloyla kontörleme asla yapılmaz diye...bi kere kontörleme için asla uygun değilki o...anlatmıştım sana zamnında....kontörleme mat bronzerlarla yapılır , piyasadaki en güzel kontörleme pudraları; mac msf,mac deep dark..... eger avondan istiyosan nadir de olsa kataloglarda çıkan küçük yuvarlak arabian glow allık var,allık diye geciyo ama kendisi bronzer....zaten arkasında bronzer yazıyo...bizim türk avon çalışanları da onu allık diye lanse etti....hiç allık görmesek inancaz hani...... canım bak o uygun olur senin için.....denk gelirsen onu almanı tavsiye ederim...

onu biliorum güzelimde pastel çok acık rengi..ben seftali tonlarında hafif pırıltılı bi aydınlatıcı arıorum..
avondaki hangisi canm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…