Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet defalarca bende yazmıştım burda, çok kötü yanma ve batma yapıyo...bi daha töbe almam

onu gördüm ben fakat diğer mavi lila rengin tarafı için adının öle oldugunu sanmıstım :44:

today çok hoş..bence today

hmm.... anladım canım seni. üzüldüm işine yaramıyacağına neyse ki iade hakkımız var artık,ver gitsin madem...ben de bi alim gelsin de baktım begenmedim ben de iade ederim tatlişim begencem gibi duruyo resimlerinden ama çıplak gözle bi bakim de karar verim

kızlar jet femme hiç hoş bi koku değil bana göre tabi kaldırılmadan önce almıştım hala duruyo tuhaf bi koku testerde hoş geliyo ama alıp sürülünce hoş değil

k1de alacak tek bi ürün dahi bulamayan benden başka birileri var mı?

kızlar 8 aralık 16,00 - 10 aralık 16,00 arası vereceğiniz 175 tl lik siparişe 9 aralık için 4 lü göz farı 10 aralık için 1 lt fransız leylagı banyo köpüğü hediye duyrulur mesaj geldi şimdi ben kaçırdım :84:

aman arkadaşlar açık parfüm alın hem kokusuna bakarak ben 10 tl ye alıyorum birde kalıcı oluyor süper valla

ay evet banada mesaj geldi yaa
süper ya daha rmemiştim
40 lrlık sipariş olunca
ama bugün sadece 1 kişi kat. fiyatı ile 200 gelişi ise 150 lik oldu
hem süper kar hem de hediye iç,n isabet oldu..
175 ini girim de gerisini sonraya bırakıp farı almak istiyorum

ben banyo köpüğünü isterdim yeni aldım ondan ve kokusunu çok sevdim

banyo köpüğü ni yne böle bi fırsatla almıştım daha açılmadı duruo cnm ondan
farın renkleri harika tam benlikk istiyordum almayı sıra gelmiyordu ii olcak:)

bende şimdi toparlayım siparişleri pazaretsi halledicektim gönderme işini ama gün hediyesi almak istiyorum müşterilerle irtibata geçmem lazım bende farı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…