- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.441
avon ürünlerinden çok memnunum ama avonun göz kalemleri var kajalstik ler geçici körlük yaptıgını duydum ve bende kullandım gözlerim mahvoldu.. onun dısında parfümlerinin kokusuna bayılıyorum ama malesef coğu kalıcı değil...ama vazgecemiyorum avondan.veeeee ojeleride çok pahalı olduğu için şimdiye kadar deneme fırsatı bulamadım.
avon k1 kataloğunda en çok satılan ürünlerini kaldırmasına cok uzuldum özellikle make me wonder fire me up ungaro,simple elemens bir sürü rujlar vs. vs.amaaa jet femmenin geri gelmesine çok sevindim ....
onu gördüm ben fakat diğer mavi lila rengin tarafı için adının öle oldugunu sanmıstım :44:
today çok hoş..bence today
onu gördüm ben fakat diğer mavi lila rengin tarafı için adının öle oldugunu sanmıstım :44:
today çok hoş..bence today
jet femme nasıl bi koku kullanmışmıydın ??
canım siparişle birlikte numunesi gelmiş ben sevdim kokuyu 1 ablama 1 kendime düşünüyorum
kuncuk canımız sagolsun
çicek kokusu değil dimi cnm??
kızlar jet femme hiç hoş bi koku değil bana göre tabi kaldırılmadan önce almıştım hala duruyo tuhaf bi koku testerde hoş geliyo ama alıp sürülünce hoş değil
k1de alacak tek bi ürün dahi bulamayan benden başka birileri var mı?
k1de alacak tek bi ürün dahi bulamayan benden başka birileri var mı?
aynen ben de canım hiç bişey bulamadım sadece indirim broşürü idare eder panoramada güzel değil bu ay avon masrafı az olacak
ay evet banada mesaj geldi yaa
süper ya daha rmemiştim
40 lrlık sipariş olunca
ama bugün sadece 1 kişi kat. fiyatı ile 200 gelişi ise 150 lik oldu
hem süper kar hem de hediye iç,n isabet oldu..
175 ini girim de gerisini sonraya bırakıp farı almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?