• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

o da çok capcanlı aslına bakarsan pembe kısmı için almıştım..o bari güzel olaydı iade etmezdim..aenin istediğin renk olmasına sevindim :66: pembe sayılacak kısmı ışıltılıda mavi kısmında pek yok yada göstermiyor göze sürünce ışıldayacak :32:

temam canım çok teşekkür ederim bilgilerin için....

o da çok capcanlı aslına bakarsan pembe kısmı için almıştım..o bari güzel olaydı iade etmezdim..aenin istediğin renk olmasına sevindim :66: pembe sayılacak kısmı ışıltılıda mavi kısmında pek yok yada göstermiyor göze sürünce ışıldayacak :32:

temam canım çok teşekkür ederim bilgilerin için....

bu arada prensespericimm sen pembe diye almıştım demişsinya,katalogda zaten purple yazıyo tatlım o yani mor demek zaten...keşke sorsaydın bana kuzum yaa tüh şimdi iadeyle ugraşcan bide

cnm saolasın ellerine sağlık..
bunların her rengi güzelmiş ya şşimdi daha çok kararsız kaldım iimii:60:

ehueeeeee :9: nude sende olan zaten.... diğer ikisi çok hoş dimi? ya kuzum sana bişe sorcam bu l16 ile avondaki nude çok mu benziyo birbirine? aklım bi yandan da blossomda off :60:

Kızlarrrrr şipre kokuları ne oluyo ya :) ne kokusu bu şipre? hani çiçeksi şipre kokuları diyoya today parfümde falan

ehueeeeee :9: nude sende olan zaten.... diğer ikisi çok hoş dimi? ya kuzum sana bişe sorcam bu l16 ile avondaki nude çok mu benziyo birbirine? aklım bi yandan da blossomda off :60:

hahahah::::::::::::))yandık kıs yandık biz bu giidişle yine masraftayız:))
l16 daha acık bi nude canm,bu rujun nudesi sütlü gayfe renginde gibi sanki..
ya blossom mavi alt tonlu pembe gibi dimii??yoksa benmi yanlış gördüm:60:

kızlarr rare gold mu? sizce TODAY MI? Kullananlar varmı

tropikal çiçek kokularımı daha güzel yoksa tropikal çiçek kokularımı..

rare gold ve todayda tropikal çiçek diyor.*****e pears ve tomarrow da çiçeksi şipre diyor hangisi sizce

rare gold ve todayda tropikal çiçek diyor.*****e pears ve tomarrow da çiçeksi şipre diyor hangisi sizce

today,,hanımeli kokusu..
rare pearls harika bi koku.ve kalıcı

todayın hayranıyım kalıcılığının yanı sıra harika bir kokusu var bence

hahahah::::::::::::))yandık kıs yandık biz bu giidişle yine masraftayız:))
l16 daha acık bi nude canm,bu rujun nudesi sütlü gayfe renginde gibi sanki..
ya blossom mavi alt tonlu pembe gibi dimii??yoksa benmi yanlış gördüm:60:

işte onu yani ne alt tonlu oldugunu görmeden dokunmadan hissetmeden öpmeden koklamadan yorumlayamam şekerimmm :9: :1:şimdi fotodan ne desem yanlış çıkabilir,yani foto bu

Son düzenleme:
Back