Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

işte onu yani ne alt tonlu oldugunu görmeden dokunmadan hissetmeden öpmeden koklamadan yorumlayamam şekerimmm şimdi fotodan ne desem yanlış çıkabilir,yani foto bu

ben iice baktım canm mavi alt tonlu pembe cnm blossom.bende bu renkten var protogo rujlardan almştm aynı renk..ben blossomdan vazceçtm kuşum.seninde aynı renk varsa bence vazgeç..diğer renkte gözüm kaldı benim..bide perfect pink i merak ediomn.onun swatchını hiç bulamadım.forumdan bi arkadaş güzel demişti ama :26ff oldum böle ben suan:

canım today hanım eli güzel ama cokta kocakarı kokusu gibi değil dimi

rare pears nasıl bi koku ne kokusu..

kız, koca karı kokusumu olur allahaskına ilk defa duydum çok yaşa emii
rare pearls de şipre tarzı koku yani ama senin tabirinle bence o kocakarı kokusu işte.yani ağır bi koku.valla ben hepsine bayıolurm çnkü kalıcılar.
sen kendinemi düşünysun cnm

selam hanımlar
k 14 de s. 69 daki sıkılaştırı vücut losyonu nasıl?? gerçekten düzenli kullanımda işe yararmı??

hahaaaaaa ALLAHIM şu halimize bak,deli gibiyiz....harıl harıl ne alsam telaşındayız.o renk olmadı bu renk hele ben kokoşun da kokoşuyum makyaj cilt baklım dedinmi bende akan sular duruyo, yemin ederim sırf bunlar yüzünden artık para biriktiremez oldum....a dan z ye bütün markaların ürünlerini biliyorum , bu merakım ciddi anlamda kenara hiç 5 kuruş bile atamama neden oluyo....gülimmi aglıyımmi bilemedim bktcığım. topunu alalım gitsin şekerimm

hahaahaha.suan gülmekten ölüom cnm allahta seni güldürüsn kuuzuuumm:)) bende 5 kuruş kenara biriktiremiorum.kozmetik diince akansular duruyo.daha açmadgm ürünler var.napcam bilmiom.hayır koyacak yerde kalmadı bende:)hele ruj demesin kimse bana,aynı renkten var bile olsa alıom,kendi kendime ama bu daha farklı duruyor diom,sırf vicdanımın sesini dinlemmim die:))
ben şimdi youtube da da baktm avonun swachlarına.bikaç tane gözüme kestrdim yine ruj.şimdi onlara bakcam katalogta varmı diee:)
BU ARADA o rujların poppy love rengini gördüm you tube da.o da çok güzel valla:) bak bi sende cnm:))

Son düzenleme:
avon ürünlerinden çok memnunum ama avonun göz kalemleri var kajalstik ler geçici körlük yaptıgını duydum ve bende kullandım gözlerim mahvoldu.. onun dısında parfümlerinin kokusuna bayılıyorum ama malesef coğu kalıcı değil...ama vazgecemiyorum avondan.veeeee ojeleride çok pahalı olduğu için şimdiye kadar deneme fırsatı bulamadım.
avon k1 kataloğunda en çok satılan ürünlerini kaldırmasına cok uzuldum özellikle make me wonder fire me up ungaro,simple elemens bir sürü rujlar vs. vs.amaaa jet femmenin geri gelmesine çok sevindim ....

prensesciğim ;aklında bulunsun purple ve plum yazarsa mor ve tonlarıdır ok?

onu gördüm ben fakat diğer mavi lila rengin tarafı için adının öle oldugunu sanmıstım :44:

today çok hoş..bence today

jet femme nasıl bi koku kullanmışmıydın ??

canım ojeleri pahalı ama çok kalıcı ve güzel olduklarını duymuştum

Ekran başında kendi kendime gülüyom yanımdakiler de kıs kıs bana gülüyo ALLAH seni de güldürsün inşallah kuzum.... varya aynı ben gibisin sende....koca bi poşet ruj dolu sürmüyorum bile ööle bekliyolar ama almaya gelince alıyorum avondan hele bi dolu açılmamış ürün var aynı seninki gibi :18: ne demeye bu kadar almışsam , hala da alıyorum gözüm aç.... yani normalde aç gözlü biri hiç değilimdir fakat iş kozmetik ve cilt bakımı olunca bende akan sular duruyo.... gerci çoğu kadın da böyle değilmidir ( deyip avutuyorum kendimi ) bahanem hazır hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…