- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.421
işte onu yani ne alt tonlu oldugunu görmeden dokunmadan hissetmeden öpmeden koklamadan yorumlayamam şekerimmmşimdi fotodan ne desem yanlış çıkabilir,yani foto bu
today,,hanımeli kokusu..
rare pearls harika bi koku.ve kalıcı
kızlarr rare gold mu? sizce TODAY MI? Kullananlar varmı
tropikal çiçek kokularımı daha güzel yoksa tropikal çiçek kokularımı..
rare gold ve todayda tropikal çiçek diyor.*****e pears ve tomarrow da çiçeksi şipre diyor hangisi sizce
canım today hanım eli güzel ama cokta kocakarı kokusu gibi değil dimi
rare pears nasıl bi koku ne kokusu..
hahaaaaaaben iice baktım canm mavi alt tonlu pembe cnm blossom.bende bu renkten var protogo rujlardan almştm aynı renk..ben blossomdan vazceçtm kuşum.seninde aynı renk varsa bence vazgeç..diğer renkte gözüm kaldı benim..bide perfect pink i merak ediomn.onun swatchını hiç bulamadım.forumdan bi arkadaş güzel demişti ama :26ff oldum böle ben suan:
ilkşahcım çok sağolhttp://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...n-k-1-katalogu-ocak-sayisi-yoruma-kapali.html
açtım kızlar bakabilrsnz ama yorum yapmayın yoruma kapatılmasını bekliorm yani yönetici yorum yapılmasn dedi :)
hahaaaaaaALLAHIM şu halimize bak,deli gibiyiz....harıl harıl ne alsam telaşındayız.o renk olmadı bu renk hele ben kokoşun da kokoşuyum makyaj cilt baklım dedinmi bende akan sular duruyo, yemin ederim sırf bunlar yüzünden artık para biriktiremez oldum....a dan z ye bütün markaların ürünlerini biliyorum , bu merakım ciddi anlamda kenara hiç 5 kuruş bile atamama neden oluyo....gülimmi aglıyımmi bilemedim bktcığım. topunu alalım gitsin şekerimm
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...n-k-1-katalogu-ocak-sayisi-yoruma-kapali.html
açtım kızlar bakabilrsnz ama yorum yapmayın yoruma kapatılmasını bekliorm yani yönetici yorum yapılmasn dedi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...n-k-1-katalogu-ocak-sayisi-yoruma-kapali.html
prensesciğim ;aklında bulunsun purple ve plum yazarsa mor ve tonlarıdır ok?
kızlarr rare gold mu? sizce TODAY MI? Kullananlar varmı
tropikal çiçek kokularımı daha güzel yoksa tropikal çiçek kokularımı..
rare gold ve todayda tropikal çiçek diyor.*****e pears ve tomarrow da çiçeksi şipre diyor hangisi sizce
avon ürünlerinden çok memnunum ama avonun göz kalemleri var kajalstik ler geçici körlük yaptıgını duydum ve bende kullandım gözlerim mahvoldu.. onun dısında parfümlerinin kokusuna bayılıyorum ama malesef coğu kalıcı değil...ama vazgecemiyorum avondan.veeeee ojeleride çok pahalı olduğu için şimdiye kadar deneme fırsatı bulamadım.
avon k1 kataloğunda en çok satılan ürünlerini kaldırmasına cok uzuldum özellikle make me wonder fire me up ungaro,simple elemens bir sürü rujlar vs. vs.amaaa jet femmenin geri gelmesine çok sevindim ....
canım ojeleri pahalı ama çok kalıcı ve güzel olduklarını duymuştumavon ürünlerinden çok memnunum ama avonun göz kalemleri var kajalstik ler geçici körlük yaptıgını duydum ve bende kullandım gözlerim mahvoldu.. onun dısında parfümlerinin kokusuna bayılıyorum ama malesef coğu kalıcı değil...ama vazgecemiyorum avondan.veeeee ojeleride çok pahalı olduğu için şimdiye kadar deneme fırsatı bulamadım.
avon k1 kataloğunda en çok satılan ürünlerini kaldırmasına cok uzuldum özellikle make me wonder fire me up ungaro,simple elemens bir sürü rujlar vs. vs.amaaa jet femmenin geri gelmesine çok sevindim ....
hahaahaha.suan gülmekten ölüom cnm allahta seni güldürüsn kuuzuuumm:)) bende 5 kuruş kenara biriktiremiorum.kozmetik diince akansular duruyo.daha açmadgm ürünler var.napcam bilmiom.hayır koyacak yerde kalmadı bende:)hele ruj demesin kimse bana,aynı renkten var bile olsa alıom,kendi kendime ama bu daha farklı duruyor diom,sırf vicdanımın sesini dinlemmim die:))
ben şimdi youtube da da baktm avonun swachlarına.bikaç tane gözüme kestrdim yine ruj.şimdi onlara bakcam katalogta varmı diee:)
BU ARADA o rujların poppy love rengini gördüm you tube da.o da çok güzel valla:) bak bi sende cnm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?