• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar dinah çanta iki kampanyadır gelmiyo. sizce vazgeçmeli miyim? değer mi uğraşmama?

kızlar ev botu aldm ama bana büyk geldi 37-39unu almştm isteyen varsa gönderebilrm yani isteyen olupta stokta yetişemeyen

kızlar ev botu aldm ama bana büyk geldi 37-39unu almştm isteyen varsa gönderebilrm yani isteyen olupta stokta yetişemeyen
ya sorma ilkşah, ben o ev botunu ilk çıktıgında almıştım, daha sonra 6-7 milyon farkla twiggy de cok daha güzellerini gördüm,bi dandik geldiki avonunki......keşke almasaymışım dedim sonradan....6-7 milyon fazla verip twigyden çok daha güzelleri alınabilirmiş o fiyata....senin iade imkanın varmı peki ?

ev botu yürüyünce acaip ses çıkarıyo. hem büyük gönderiyo avon hem bol sesli:)

ya sorma ilkşah, ben o ev botunu ilk çıktıgında almıştım, daha sonra 6-7 milyon farkla twiggy de cok daha güzellerini gördüm,bi dandik geldiki avonunki......keşke almasaymışım dedim sonradan....6-7 milyon fazla verip twigyden çok daha güzelleri alınabilirmiş o fiyata....senin iade imkanın varmı peki ?

valla satılmassa iade edicm cnm benide pek sarmadı

kızlar 8 aralık 16,00 - 10 aralık 16,00 arası vereceğiniz 175 tl lik siparişe 9 aralık için 4 lü göz farı 10 aralık için 1 lt fransız leylagı banyo köpüğü hediye duyrulur :21: mesaj geldi şimdi ben kaçırdım :84:

cnm far için 9 aralık perşembe günü sipariş vermeliyim dimi birde bu far hangi renklerde benimde ihtiyacım vardı lütfen birileri cevaplasın yoksa bu akşam sipariş girecektim

Back