- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.481
allah razı olsun meltemcimm
imdadıma yetiştin hakkını helal et cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah razı olsun meltemcimm
kızlar dinah çanta iki kampanyadır gelmiyo. sizce vazgeçmeli miyim? değer mi uğraşmama?
ya sorma ilkşah, ben o ev botunu ilk çıktıgında almıştım, daha sonra 6-7 milyon farkla twiggy de cok daha güzellerini gördüm,bi dandik geldiki avonunki......keşke almasaymışım dedim sonradan....6-7 milyon fazla verip twigyden çok daha güzelleri alınabilirmiş o fiyata....senin iade imkanın varmı peki ?kızlar ev botu aldm ama bana büyk geldi 37-39unu almştm isteyen varsa gönderebilrm yani isteyen olupta stokta yetişemeyen
ya sorma ilkşah, ben o ev botunu ilk çıktıgında almıştım, daha sonra 6-7 milyon farkla twiggy de cok daha güzellerini gördüm,bi dandik geldiki avonunki......keşke almasaymışım dedim sonradan....6-7 milyon fazla verip twigyden çok daha güzelleri alınabilirmiş o fiyata....senin iade imkanın varmı peki ?
190 lık girdim hadi bakalım hayırlı olsun inşallah farım gelir
kızlar 8 aralık 16,00 - 10 aralık 16,00 arası vereceğiniz 175 tl lik siparişe 9 aralık için 4 lü göz farı 10 aralık için 1 lt fransız leylagı banyo köpüğü hediye duyrulur mesaj geldi şimdi ben kaçırdım :84:
slm kızlar ben aranızda çok çok yeniyim :) bişey sorucam avon ürünlerini yüzde kaç indirimle alıyoruz biz?
ya bana cevap lütfen
çok teşekkr ederm cnm :) bişey daha sorabilirmiiym :) bşe verilen temsilci formundaki fiyatlarla mı geliyor bize?
yarına kadar 16.ya kadar far için sipariş cnmcnm far 9 unda değilmiydi bugün ayın 8i bide bu farın renkleri ne biliyomusun
ürünün fiyatına göre kampanyanın miktarına göre yüzde %25 ve %33 arası kar bırakır