Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

suan çok üzgünm..keşke gecen kampanya mineral rujlardan alsaydım.istediğim bi rengn swatchını şimdi gördüm..ama kalkıyormuş off yaa:84:

indirim brosürü daha güzel katologta pek bişey yok
arkadaslar her zaman indirim brosurunu musterilerinize sunuyormusunuz? stok problemi oluyor ya bazen alınan siparişler boşa çıkıyor...

amannn allahım k1 de bir de ne görimm..pro to go baby lips rengi geri gelmişşşş..avon nihayet ii bişe yapttıı

selam kızlar nsılsınız sizden fikir almak istiyorum lütfen yardım edermisiniz :26:ben dore temsilciliği yapmak istiyorum ne dersinizzzzzzzz:26:

k14 katoloğunda sh 93 deki göz farı fırçasıın kodunu sölermsnz kızlar acil lütfen kat. kalmadı elimde

amannn allahım k1 de bir de ne görimm..pro to go baby lips rengi geri gelmişşşş..avon nihayet ii bişe yapttıı

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm !!!!!! ben nasıl görmedim bunu.... ya harıkasın bkt !!!!! baby lips de harika harika bi haber bu yaa.... sayfa kaçta kuşum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…