• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

2.90 far paleti CT
Duo Far TC 8.80
aydınlatıcı 13,90
Çift taraflı makyaj kalemi 7.90
krem göz farları 8.80
3ü bi arad ruj 10
glazewear 8.70
tomorrow erkek 31
rollonlar 4.80
vs vs

aksesuarlarda bol çeşit var indirim broşüründe

zaten broşür katalogdan güzel valla

yılbaşı kataloğu dandikti bari ilk katalogta hoş şeyler olsaydı..

avon care serisini yenilemişler onun lansmanı var paso..

ya kızlar benim kargolarım her zaman gebzeden direkt aksaraya gelirdi az önce baktım ankara transfer merkezine gitmiş neden böyle oldu ya karışıklık olduda yanlış yere mi gitti acabaa:26::25:

slm kızlar.Ya benim k10 kataloğunda ilk siparişim 250 ytl olduğu için fiorella takı seti gönderdiler.Yarın ödemem var fakat elimde satamadığım ürünlerim var.Bunları geri iade edersem takı setinidee göndermem gerekiyo mu?
(Sonradan aynı kataloktan 110 ytl lik daha sipariş verdim.)

merhaba hanımlar
benim bi müşterim k 13 den anew krem almıştı çanta hediyeli. çantanın fermuarı bozulmuş ve astarı sökükmüş iade etmek istiyo iade ederse kremide vermesi gerekiyo veririm dedi bana. sorun şu iade girişini faturada çanta için hasarlı krem içinde diğer olarakmı işaretlicem?? ve hediyeler iade ediliyomu çanta yani?? bilgisi olan varmı

kızlar bugün bi yakınımda avonun today tomarrow always parfümünün testerini bulduk tesadüfen. artık o parfüm yok değilmi avonun baktım today ayrı tomarrow ayrı. varsa hiç kaçırmıcam:12:

slm kızlar.Ya benim k10 kataloğunda ilk siparişim 250 ytl olduğu için fiorella takı seti gönderdiler.Yarın ödemem var fakat elimde satamadığım ürünlerim var.Bunları geri iade edersem takı setinidee göndermem gerekiyo mu?
(Sonradan aynı kataloktan 110 ytl lik daha sipariş verdim.)

canım ne kadarlık iaden var sonradan yaptığın 110 tl lik satış 250 lirayı bulmuyomu??
yoksa benim bildiğim kadarıyla hediyelerde iade ediliyo

Back