Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Öf kızlar ya 13. kampanyadan burç kolyesi istemiştim kendime daha sonra gönderilcek dendi.Şimdiki siparişimde gene gönderilmiyo sinir oldum...

3 LÜ CELEBRE PAKETİ VARDI MÜŞ FİYATI 47 sanırım .. indirim bröşürü de var K1 de ondada hep takı var ama ben begendim en azından K14den daha iyi eminim

benim konum hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz:(

şimdi sevkiyta hazırlanıyor yazıyor ya offf fatura tutarı 555 diyor yanındaki ödül satış da 560 diyor anlamadım gitti

müşteri hizmetleri teli açana kadar çoktan faturalanmış

canım 2. bir sipariş verme imkanın olmazmı?5 tl kalmıs sinir bozucu ama ek sipariş yapsan yine alırsın

greeneyes haklı cnm.. bi de gönderilemeyen ürün olabilir.. bana öyle olmuş mesela şimdi gördüm.. istersen fatura no üzerine tıkla sipariş takibinden öyle bi durum varsa en altta gösteriyo..

bence 75 tllik yeni sipariş ver ve gerekirse 70 tlsini iade et cnm.. iadeler hesabına direk yansıtılıyo istersen.. boşa stres yapma yani :103:

çok saoll canım benim cvpın için artık bişiler yapacağım cevremde vermeyen olursa o yolu deneyeceğimmm...

290 satışa kek kalıbı 1300 satışada iki tencere

3 LÜ CELEBRE PAKETİ VARDI MÜŞ FİYATI 47 sanırım .. indirim bröşürü de var K1 de ondada hep takı var ama ben begendim en azından K14den daha iyi eminim

kek kalıbı belkide ama tencere imkansız benim için
celebre fena değimiş neyse elimize ulaşsında bakalım iyi satışlar olur umarım hepimize

290 satışa kek kalıbı 1300 satışada iki tencere

bu kampanya çok kötüydü. 75e tamamlamak için fazladan ürün girdim. eskiden 300den aşağı düşmüyodu siparişlerim. umarım k1 iyidirde bişiler yaparım. ayrıca tencereler altın mıymış ne o 1300 tl. abarttı ha iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…