Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

90 lirayı katalog ücretindenmi ödüyoruz yoksa temsilcimi

ayrıntıları bilmiyorum canım. komşumuz beni üye yapmaya çalışmıştı. ilk üye olurken 90 tllik sipariş veriyosun kafana göre. sonra onları satmaya çalışıyosun ve bi yandan sipariş alıyosun diye biliyorum ben. satıştan çok üyeden kazanılıyomuş.

ya bütün firmalarda iyi şeyler var. ama sistemi en oturmuş olan avon. diğerlerinde iade ve ödeme olayları sıkıntılı.ama ben şimdi hepsine üye olmaya karar verdim tabi peşin ödemesi olmayanlara. satış yapmak için değil. mesela oriflameın yılbaşı kataloğunu beğendim. bi çanta ve çorap koymuşlar çok güzel. e her beğendiğim üründe yana yana temsilci arayıp sipariş vereceğime. ayda yılda bişi beğeniyorum zaten üye olurum kendim öderim. temsilciye vereceğim karıda kargo öderim. böylesi daha mantıklı diye düşünüyorum.

çanta ve çorap mı ?? görmedimmm:26:

yaa kıslarr oriflameyi ben de cok begeniyorum.... çok güzel ürünleri var..... bazen almak istiyorum cevremdede yapan kimseyi bulamıyorum.... cidden bazı ürünleri çok hoş.... arada bir sıkıldıgım zamanlarda açar online kataloguna bakarım bööle kedinin ciğere baktıgı gibi bakarım

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bir kaç bişi sorucaktım bir kaç güne kargom gelecek iadem var geçen aydan bir tane ama kutusunu atmıştım kutusu olmadan poşete koyup göndersem kabul olur mu bide aynı şehirde bulunmayan bi arkadaşımı kayıt edebilirmiyim benim takım öncüm başka bi şehirde ben başka bi şehirdeyim üye olmak isteyen arkadaş başka bi şehirde nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…