- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.001
CANIM çevremde hiç yok ve bu dore kataloğuna nereden ulaşabilirim üye falnda olunuyormu bunda yani aynı avonun şartları gibimi ayrıntılı bilgi verirmisin
kızlar elinde k13 katalğu olan varsa super shok dantelli olanın fiyatını yazabilr mi ?
evet bende gördüm doreyi çok güzeldi kataloğu gerçekten.aslında ödeme süresi çok önemli değil nasılsa satış yapmıyorum ben keseme göre alırım diyom ama 2 şey önemli benim için 1.si kargo parası 2.üyelik için para alıyolarmı bide avon gibi 3 ay yapmazsan üyelik iptali varmı:44:
kızlar şimdi dorenin katologunada baktım bence guzel en azından orjinal şeyler var. mesela parfum muşterileri için şişesi çok önemli bizimkiler hep aynı farklı tasarımlar olsa hepimizin siparişleri bence artar.
canım dorede o kadar çok parfüm varki ben çok gereksiz buluyorum onları. bana mutfak ürünleri çok cazip geliyo. tavalar tencereler. özellikle bu ay bi çaydanlık çıkarmış kırmızı. bayıldım ona ve hemen istedim. arkadaşım yapıyo. inşallah bir an önce gelir.
renkli kozmetik fena değil gibi dore de.sanıırm türk malı dore..
ödeme sistemleri nasıl peki?? avon daki gibi?? yani siparişler geldikten soonrammıı ödeme yapılıyor yoksa gelmeden mii?? çnkü başka bi firma daha var yine böle türk firması ödeme yapmadan ürünü göndermiyor
bide dikkat ettim bayan parfümler hep edp...kalıcı mı caba hepside?? hiç edt yazan yok.sallamışlarmı acaba
illa onları almak zorundamısı n cnm yani onları satmak mı zorundasın ki avon gibi değil yaniaynı avon gibiymiş dore bi ark. üye olmuştu.. 75000 malzeme alıyormusun ilk..
aaaa bana 75 çok geliyodu dore 90 tl limitliymiş( kargo 7 lira çok diyodum bu 9 liraymış hem 3 ay alışveriş şartı bunda da varmış.yani benim beklentilerimi karşılamadı üyelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?