• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tühhh ya inşallah site kilitlenmezde 18,30 a kadar girebilirim siparişlerimi

bide birşey daha soracagım..bir arkadaşa today getirtmiştim 2 tane daha istiyor bugun girsem k14 siparişimle bir gelirmi?ayrı mı olur?

k13 siparişleri 10 dak.içinde faturalanıyor canım..son günler die hızlı davranıolar ..bilmiorumki gelirmii??

kızlar günaydın
bi sorum olacak çarsamba günü iade gönderdim ne zaman düşer acaba bilgisi olan var mı ??
kızlar birde k14 sf 111 de erkekler için yaslanma karsıtı nemlendirici yüz kremi var bi müşterim soruyo bana iyi mi die ama hiç bir fikrim yok benim sizin var mı acaba bilen satan varmı???

selam kızlar fırsat köşesindeki göz kalemleri çok uygun hepsinden birer tane alsammı ki?açılıp kapanandan 1 tane alacağıma onların hepsini alsam daha iyi olmazmı?birde ordaki gri eyelineri sormuştum ben zaten anew eyeliner alacaktım ama grisi nasıl siyah gibimi yoksa açıkmı duruyor?

bkt perfect nude ruju sen beğenmişsin galiba bende sana bakarak yazacam onu nude ruja ihtiyabım var benimde inşallah banada uyar o renk canım

selam kızlar fırsat köşesindeki göz kalemleri çok uygun hepsinden birer tane alsammı ki?açılıp kapanandan 1 tane alacağıma onların hepsini alsam daha iyi olmazmı?birde ordaki gri eyelineri sormuştum ben zaten anew eyeliner alacaktım ama grisi nasıl siyah gibimi yoksa açıkmı duruyor?

ben açılıp kanabilen kalemlerin yani simsiz olanlar grisini çok beğendim mavi gri arası çok hoş acaba simli olanların grisi nasıl çok merak ediyorum anewinkini bilmiyorum cnm hiç kullanmadım fırsat köşesindeki kalemleri diyorsun sanırım siyaha ihtiyacın varsa kesin al gri güzel ben aldım diğer renkleride alabilirsin çünkü çok ucuz

kahvesini alma derim pek renk vermior.koyu kahve değil yani,,
bkt perfect nude ruju sen beğenmişsin galiba bende sana bakarak yazacam onu nude ruja ihtiyabım var benimde inşallah banada uyar o renk canım
çift taraflı rujları diosun dimi canm?? ruj-gloss olanları...kahve tonlu bi nude canm bu.ama açık kahve ben begendim çokta hoş duruyor

ben açılıp kanabilen kalemlerin yani simsiz olanlar grisini çok beğendim mavi gri arası çok hoş acaba simli olanların grisi nasıl çok merak ediyorum anewinkini bilmiyorum cnm hiç kullanmadım fırsat köşesindeki kalemleri diyorsun sanırım siyaha ihtiyacın varsa kesin al gri güzel ben aldım diğer renkleride alabilirsin çünkü çok ucuz

simli griyi ben kullanıorum..açık bi gri değil.nasıl derler puslu gri gibi..umarım anlatabildim..akma yapmıo,sürdükten sora sabitlenio sanki gözüne.

ya kızlar avona üye olmak istiyorum ama ne gibi avantajları var bilgi verirmisiniz lütfen...

kahvesini alma derim pek renk vermior.koyu kahve değil yani,,

çift taraflı rujları diosun dimi canm?? ruj-gloss olanları...kahve tonlu bi nude canm bu.ama açık kahve ben begendim çokta hoş duruyor

çift taraflı olan hangisi canım bende açık kahve altın tonları kullanıyorum çok doğal duruyor

eniyisi şimdilik kaleme alışma dönemimde olduğuna göre şu ucuzlardan alayım hem hangi rengin bana uyacağına karar verebilirim hemde sürüş şekline bir bakayım becerebiliyormuyum:)k14 te kaldırılmaz dimi kızlar bu ürünler? bkt hani ortasından sıkılan ruj varya işte onu dedim canım.ben bronz makyaj falan yapınca dudağıma sürecek rujum yok hep pembe ve şeftali kullandığım için.belki nude güzel olur o tonlara diye düşünüyorum

ya kızlar avona üye olmak istiyorum ama ne gibi avantajları var bilgi verirmisiniz lütfen...

valla para kazanıp zengin olmuyorsun ben 10 senedir yapıyorum bu işi ama ihtiyaçlarını bedava yada ucuza alırsın ama müşterin çok olursa bu işe kendini verirde emek verirsen birazda karın olur birazda stresi var stok sorunu oluyo

eniyisi şimdilik kaleme alışma dönemimde olduğuna göre şu ucuzlardan alayım hem hangi rengin bana uyacağına karar verebilirim hemde sürüş şekline bir bakayım becerebiliyormuyum:)k14 te kaldırılmaz dimi kızlar bu ürünler? bkt hani ortasından sıkılan ruj varya işte onu dedim canım.ben bronz makyaj falan yapınca dudağıma sürecek rujum yok hep pembe ve şeftali kullandığım için.belki nude güzel olur o tonlara diye düşünüyorum

haa omu benim 12 yaşındaki kızım bile aldı onlardan popy love ve perfect pink bende perfect nude olanını merak ediyordum çünkü ruj gerçekten kalite :)

aa ozman güzel olur canm al bencede.
haa omu benim 12 yaşındaki kızım bile aldı onlardan popy love ve perfect pink bende perfect nude olanını merak ediyordum çünkü ruj gerçekten kalite :)

ayy bende popy love rengini merak ediorum alacaktım karasız kaldım nasıl bi renk acaba??

Back