- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.521
tamam işte o ladym:)bende alıcam bu ay nude dan :)toprak tonlarında yada bronz makyajla güzel olmazmı bkt?
aa ozman güzel olur canm al bencede.
ayy bende popy love rengini merak ediorum alacaktım karasız kaldım nasıl bi renk acaba??
valla küçük olan kızıma getirttim kızım okuldayken koli geldi ben bu renk ona gitmez diye yeni sipariş giriyordum birde pembe yazdım bunu iade ederim diye ufaklık okuldan gelince banane ben bunu vermem ikisini alıyorum kırmızıyı büyüyünce kullanırım dedi büyük kızım renge hasta oldu bana sat dedi onada satmadı renk güzel cart kırmızı deyil yani
bebek pembesi gibi bi renk mi yoksa seftali pembe arası bi renkmii cnm
ben avonun sweet maple fırçalı ruj, cappucino ruj, cafe au lait,apricot glow tonlarını beğendim acaba bu çift taraflının nude olanı bunlar gibimiki tonu?
hayırlı cumalar arkadaşlar....
özthencim benim iadem bugün düşmüş çok sevindim ilk iademdi başarıyla sonuçlanmış şükür:) seninki ne durumda....
benimki de düşmedi ya sinir oldum gecen cuma yapmıştım ilk iademdi... avona mail attım çarşamba günü,bugün cevap yazmışlar benden barkod no,ürün no,fatura no ve gönderilen tarihi istiyolar... e kargocu bana bu bilgileri vermediki,size veriyomu iade yaparken?
Evet ambar tesellüm fişi aldım ama onda yazmıyo barkot no ve kargoya verildiği tarih falan( off sinir oldum kızlar yaa... ve ödeme günüm çok yakın......bir hafta oldu vereli bide ((
kimse soruma dönmedi?
canım o zaman bence yurtiçi kargoyu ara.fişine göre istenilen bilgileri verirler tahminim..yurtiçi merkez düşmezse sana hangi kargo şubesi getirdiyse orayıda arayabilirsin bakıp söylerler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?