- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.501
tühhh ya inşallah site kilitlenmezde 18,30 a kadar girebilirim siparişlerimi
bide birşey daha soracagım..bir arkadaşa today getirtmiştim 2 tane daha istiyor bugun girsem k14 siparişimle bir gelirmi?ayrı mı olur?
k13 siparişleri 10 dak.içinde faturalanıyor canım..son günler die hızlı davranıolar ..bilmiorumki gelirmii??
k13 saat 18.00 de bitcekmişş
nediyorsun yani akşam altıdamı veriyoruz kamp. 14 ü!
evet kuşumm maaleseff
selam kızlar fırsat köşesindeki göz kalemleri çok uygun hepsinden birer tane alsammı ki?açılıp kapanandan 1 tane alacağıma onların hepsini alsam daha iyi olmazmı?birde ordaki gri eyelineri sormuştum ben zaten anew eyeliner alacaktım ama grisi nasıl siyah gibimi yoksa açıkmı duruyor?
kahvesini alma derim pek renk vermior.koyu kahve değil yani,,selam kızlar fırsat köşesindeki göz kalemleri çok uygun hepsinden birer tane alsammı ki?açılıp kapanandan 1 tane alacağıma onların hepsini alsam daha iyi olmazmı?birde ordaki gri eyelineri sormuştum ben zaten anew eyeliner alacaktım ama grisi nasıl siyah gibimi yoksa açıkmı duruyor?
çift taraflı rujları diosun dimi canm?? ruj-gloss olanları...kahve tonlu bi nude canm bu.ama açık kahve ben begendim çokta hoş duruyorbkt perfect nude ruju sen beğenmişsin galiba bende sana bakarak yazacam onu nude ruja ihtiyabım var benimde inşallah banada uyar o renk canım
ben açılıp kanabilen kalemlerin yani simsiz olanlar grisini çok beğendim mavi gri arası çok hoş acaba simli olanların grisi nasıl çok merak ediyorum anewinkini bilmiyorum cnm hiç kullanmadım fırsat köşesindeki kalemleri diyorsun sanırım siyaha ihtiyacın varsa kesin al gri güzel ben aldım diğer renkleride alabilirsin çünkü çok ucuz
kahvesini alma derim pek renk vermior.koyu kahve değil yani,,
çift taraflı rujları diosun dimi canm?? ruj-gloss olanları...kahve tonlu bi nude canm bu.ama açık kahve ben begendim çokta hoş duruyor
ya kızlar avona üye olmak istiyorum ama ne gibi avantajları var bilgi verirmisiniz lütfen...
eniyisi şimdilik kaleme alışma dönemimde olduğuna göre şu ucuzlardan alayım hem hangi rengin bana uyacağına karar verebilirim hemde sürüş şekline bir bakayım becerebiliyormuyum:)k14 te kaldırılmaz dimi kızlar bu ürünler? bkt hani ortasından sıkılan ruj varya işte onu dedim canım.ben bronz makyaj falan yapınca dudağıma sürecek rujum yok hep pembe ve şeftali kullandığım için.belki nude güzel olur o tonlara diye düşünüyorum
çift taraflı olan hangisi canım bende açık kahve altın tonları kullanıyorum çok doğal duruyor[/QUOT
pro colour lip dio canm..altından sıktgında parlatıcısı gelen rujlar varya o işte..perfect nude rengini kullanıorum ben doğal duuror
aa ozman güzel olur canm al bencede.eniyisi şimdilik kaleme alışma dönemimde olduğuna göre şu ucuzlardan alayım hem hangi rengin bana uyacağına karar verebilirim hemde sürüş şekline bir bakayım becerebiliyormuyum:)k14 te kaldırılmaz dimi kızlar bu ürünler? bkt hani ortasından sıkılan ruj varya işte onu dedim canım.ben bronz makyaj falan yapınca dudağıma sürecek rujum yok hep pembe ve şeftali kullandığım için.belki nude güzel olur o tonlara diye düşünüyorum
haa omu benim 12 yaşındaki kızım bile aldı onlardan popy love ve perfect pink bende perfect nude olanını merak ediyordum çünkü ruj gerçekten kalite :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?