- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.481
kızlar ya bu sayfa 76 daki elivia saat nsl hoşuma gitmeye başladı.anam kataloğa baktıkça insanın sürekli bişeyler alası geliyor.sizce klasikmi spormu.:44:
günaydın canlar acaba k14 kaçta başlayacak kızlar bilen varmı?birde bugün versem çarşambaya yetişirmi acaba?yetişmezse hafta içi bir gün verecem gelecek çarşambaya yetişsin diye.ürünler gelmeden ödeme yapmak istemiyorum bu kez ve tabi iadelerimin ödeme günümden önce düşmesini istiyorum
dün ilkşaha sormustum saatini 16,00 da dedi..eğer yeni sisteme göre bugunkü siparişlerde hemen faturalanırsa pazartesi salı elinde olur bence. bulundugun şehirde önemli ben konyadayım 1 günde geliyor bana
canım benim sorunum biraz farklı sadece haftanın 1 günü kargo geliyo ya yetişmezse gelecek haftaya kalır yani 2 hafta beklemek zorunda kalırım
canım isaobel yüzüğü daha önce yazmıştım çok hoş bi yüzük ben kullanıyorum çokta hoşuma gidiyo parfümlerle alakalı sorunda; evet sadece bayan kodunu giriyosun çünkü seçmeli değil standart paket onlar..
canımmm çok sağolasınben işyerinden nete girince katologu açıp bakamıyorum aslında sürekli topicteyim ama katolog olmayınca nelerin sorulup nelerin güzel oldugunu anlayamıyorum :44: böle tekrar sora sora sizi tekrar cevap verdire verdire yuvarlanıp gidicez herhalde o zaman yüzükten bir ablama bir bana kalem farı yada kalemleri biliyormusun?
hiçç önemli değil canım cevaplarım tabi seve sevekalem farları kullanmadım bende çok merak ediyorum isticem bugün gelince fikrimi yazarımm
gir canım niye merakta bırakcan kendinii
k13 saat 18.00 de bitcekmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?