Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

su anda cok kızgınım avona avonun bulgarıstan ve almanya kataloguna baktım allahım okadar guzellerkı okadar guzel hedıyelr varkı urunlerın yanında anlatamam (iç çamaşırı bile var ya) kendı katalogunuza bakmak bıle ıstemezsınız neden bızımkınlerde yok bizde para kazanıyoruz ve kazandıryoruz avona

günaydın canlar acaba k14 kaçta başlayacak kızlar bilen varmı?birde bugün versem çarşambaya yetişirmi acaba?yetişmezse hafta içi bir gün verecem gelecek çarşambaya yetişsin diye.ürünler gelmeden ödeme yapmak istemiyorum bu kez ve tabi iadelerimin ödeme günümden önce düşmesini istiyorum

günaydın kızlar ayyy çok heyecanlıyım yeni katolog saati gelsede sipariş versek

kızlar ya bu sayfa 76 daki elivia saat nsl hoşuma gitmeye başladı.anam kataloğa baktıkça insanın sürekli bişeyler alası geliyor.sizce klasikmi spormu.:44:

canım o saati bende begendim.içindeki taşlarsa hareketliymiş hoş bir tek rengine takıldım ben o renkte takamam ama eğer sen kullanırsan bence çok güzel hele taşları süper (saati görmüş gibi bir yorum oldu katologdan bakarak düşüncelerimi yazdım )

dün ilkşaha sormustum saatini 16,00 da dedi..eğer yeni sisteme göre bugunkü siparişlerde hemen faturalanırsa pazartesi salı elinde olur bence. bulundugun şehirde önemli ben konyadayım 1 günde geliyor bana

Son düzenleme:
dün ilkşaha sormustum saatini 16,00 da dedi..eğer yeni sisteme göre bugunkü siparişlerde hemen faturalanırsa pazartesi salı elinde olur bence. bulundugun şehirde önemli ben konyadayım 1 günde geliyor bana

canım benim sorunum biraz farklı sadece haftanın 1 günü kargo geliyo ya yetişmezse gelecek haftaya kalır yani 2 hafta beklemek zorunda kalırım

benimde soracaklarım var

-sayfa 38 daki çift taraflı kalem far ve sayfa 101 deki göz kalemi nasıl alan kullanan oldumu?sürümleri gözde duruşları nasıl?
- sayfa 80 deki isobel yüzük çok hoşuma gitti..uyduruk çıkar diye korkuyorum :18:
- dün sormustum kimse bişi demedi şu jet femme parfumun kokusunu bilen yokmu

son olarakta perceive ve pur blanka üçlü setlere sadace birer bayan kodumu gireceğiz?

canım isaobel yüzüğü daha önce yazmıştım çok hoş bi yüzük ben kullanıyorum çokta hoşuma gidiyo parfümlerle alakalı sorunda; evet sadece bayan kodunu giriyosun çünkü seçmeli değil standart paket onlar..

canımmm çok sağolasın ben işyerinden nete girince katologu açıp bakamıyorum aslında sürekli topicteyim ama katolog olmayınca nelerin sorulup nelerin güzel oldugunu anlayamıyorum :44: böle tekrar sora sora sizi tekrar cevap verdire verdire yuvarlanıp gidicez herhalde o zaman yüzükten bir ablama bir bana kalem farı yada kalemleri biliyormusun?

hiçç önemli değil canım cevaplarım tabi seve seve kalem farları kullanmadım bende çok merak ediyorum isticem bugün gelince fikrimi yazarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…