- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.441
ay cnm çok saol bi alayım bakalım olur diyorum ama görücez.canım senin teninde daha fazla gösterebilir kendini belki :44: pırıltısını da sormussun ya ışıgın altında belli oluyor çok pırıltılı değil günlük için uygun..belki senin ten renginde kullanan ve öneride bulunan olabilir bana gitmedi
cnm kalemde en iyisi koyu renktir koyu renk kalemi ben özellikle göz kapağına kirpiklerin dibine sürüyorum eyeliner gibi, alta sürmüyrum daha hafif oluyor bi de far sürüyorum açık tonda süper duruyo. rimelle de tamamlıyorumanladım canım sağolasınben açık renk seviyorum aslında tabi farda.kalemi hiç bilmiyorum yani:44:
benm gözlerim de kahverengi. bi de ben göz kalemlerini normalde gözümün içine de sürüyorum hem alta hem üste ama o maharet istiyo eccük:) ben alıştım artık. sonra da parmağımla hafifçe siliyorum sadece gölgesi kalıyo sonra bi de gözün kenarından hafif bi kuyruk çizgisi çekiyorum hafif çekik oluyor gözlerim. ay karışık oldu galba ama böyle çok etkileyici oluyor sanki kendindenmiş gibi:) ben koyu mavi gibi olan rengi almıştım açılıp kapanan göz kalemlerinden.
cnm ben memnun kaldım sen de düşünebilirsin. :82: