- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.461
teşekkür ederim mavişcimcanım bunu biz hiç beğenmedik kaç kişide benle aynı fikirde haberin olsuncilt tipi nasıl bilmiyorum ama k14 teki patakreme iyi diyolar birde anew fondotende indirimde onu arkadaşlar çok methediyor.gerçi benim cildime uymadı ama diğer kızlar güzel diyor
arkadaşlar k14 te ruj varya kato yanımda yok o yüzden kaçıncı sayfada bilmiyorum şu sıkınca ortasında parlatıcı olan nasıl sizce güzel mi aranızda alan var mı almak istiyorum da yardımcı olur musunuz iyi mi kötü mu acaba
kızlar birde 135 tlye falan küçük hediyeler varmış ya bu 135 katolog fiyatımı temsilci fiyatımı...
güzel canm sürümü yumusacık gloss olan kısmıda güzel.ben çok begenmiştim
KIZLAR BANADA PUDRA LAZIM.bu panoromadaki sıkılaştırılmış pudra nsl fiyatı baya uygun.bilenler yazsın lütfen..
o saç zemin üstüne boyanmış cnm zemin üstüne boyanan saçlar dogallıktan çok uzak duruyor dur ben senin açtıgın konuya kendi begendiğim saç renklerini koyuverim belki begendiğin çıkar :)bu arada bkt55 senin avatarda kullandığın seren serengilin saçı her defasında dikkatimi çekiyor benim.yaza kadar uzatıp böylemi yaptırsam diyorum hepama tam olarak ne renk olduğunu çözemedim zemin açılpmı platin atılmış yoksa koyu zemin üstünemi platin atılmış onu kestiremedim tam olarak:44:
kızlar bu ay benim 50 tllik siparişim varya herkes mi böyle yoksa bende mi böyle oldu sadece?
arkadaşlar bir müsterim sayfa 22 deki christian lacroix noir edt parfümün kokusunu soruyor nasıl acaba bileniniz varmı canlar :)
sağol canım cevabın için bi de çok olmasam ben esmer olduğum için çok acık renk gitmiyo bana çok koyu kırmızıyı da sevmiyorum ikisinin ortası kırmızıya yakın güzel bi renk hangisi sence
ricaederm cnmcevabın için teşekkür ederim cnm numune isteyecez mecbur ozaman :)
sremim bunun acısı yarınki vereceğimiz siparişten çıkacaktır diye düşünüyorum neredeyse 1 hafta bekleriz
guzel cnm bnm hosusma gıtttı colortrend olanı soruon demıı
kızlar ya bu sayfa 76 daki elivia saat nsl hoşuma gitmeye başladı.anam kataloğa baktıkça insanın sürekli bişeyler alası geliyor.sizce klasikmi spormu.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?