- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.441
ay cnm çok saol bi alayım bakalım olur diyorum ama görücez.canım senin teninde daha fazla gösterebilir kendini belki :44: pırıltısını da sormussun ya ışıgın altında belli oluyor çok pırıltılı değil günlük için uygun..belki senin ten renginde kullanan ve öneride bulunan olabilir bana gitmedi
cnm kalemde en iyisi koyu renktir koyu renk kalemi ben özellikle göz kapağına kirpiklerin dibine sürüyorum eyeliner gibi, alta sürmüyrum daha hafif oluyor bi de far sürüyorum açık tonda süper duruyo. rimelle de tamamlıyorumanladım canım sağolasınben açık renk seviyorum aslında tabi farda.kalemi hiç bilmiyorum yani:44:
k13 te 3lü paket olan el kremleri güzelmii kıslarr?? yapış yapış olmuo dimi sürüncee
ya aslında ben ilk günlerde vermeyi tercih ediyorum hem merak ediyorum yeni katalogu hem de bazı ürünler stoklarla sınırlı oluyor onlardan istiyorsam iyi oluyor ne biliyim zaten ben gün hediyesi filan kazanamıorum ki doğru dürüst siparişim olmuyo bi iki kişi bi şey alıyo anca. bu ay bile iki sipariş var düşünün yani bi de yılbaşı katalogu olcak.
surrender neden kalktı diye sorar bir arkadaşım? yardımcı olursanız sevinirim.
bnm siparişde dün akşam kargoya verilmiş ne çabıukk
keşke hep böle olsalar
bu arada bkt55 senin avatarda kullandığın seren serengilin saçı her defasında dikkatimi çekiyor benim.yaza kadar uzatıp böylemi yaptırsam diyorum hepama tam olarak ne renk olduğunu çözemedim zemin açılpmı platin atılmış yoksa koyu zemin üstünemi platin atılmış onu kestiremedim tam olarak:44:
bir arkadaşa sattım annesi çok beğenince annesine vermiş kendine yeniden aldı canım..güzelmiş yani:)k13 te 3lü paket olan el kremleri güzelmii kıslarr?? yapış yapış olmuo dimi sürüncee
canlarım bi müşterim bu kaşmir dokusunda fondotenden istiyo nasıl diye sordu bilmiyorum dedim ama sipariş verdi bu kadar kötüyse mahcup olmyayayım.ne dersiniz vereyiimi siparişi.yada tavsiye edeceğiniz fondoten varmı?ben kullanmadığım için hiç bi fikrim ve bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum..ay kızlar ya ben burda belki 10 kez kötü dedim bu ürüneebrucum bir süre sonrada ne olacak biliyomusun suyu ayrı gelecek eline ilk zamanlar çalkalayınca karışır gibi olacak sonra hepten b..k olacak en son çöpe gidecek.en iyisi sen kullanmadan iadeye ver tatlım
canlarım bi müşterim bu kaşmir dokusunda fondotenden istiyo nasıl diye sordu bilmiyorum dedim ama sipariş verdi bu kadar kötüyse mahcup olmyayayım.ne dersiniz vereyiimi siparişi.yada tavsiye edeceğiniz fondoten varmı?ben kullanmadığım için hiç bi fikrim ve bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?