Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ay cnm çok saol bi alayım bakalım olur diyorum ama görücez.

anladım canım sağolasınben açık renk seviyorum aslında tabi farda.kalemi hiç bilmiyorum yani:44:
cnm kalemde en iyisi koyu renktir koyu renk kalemi ben özellikle göz kapağına kirpiklerin dibine sürüyorum eyeliner gibi, alta sürmüyrum daha hafif oluyor bi de far sürüyorum açık tonda süper duruyo. rimelle de tamamlıyorum
benm gözlerim de kahverengi. bi de ben göz kalemlerini normalde gözümün içine de sürüyorum hem alta hem üste ama o maharet istiyo eccük:) ben alıştım artık. sonra da parmağımla hafifçe siliyorum sadece gölgesi kalıyo sonra bi de gözün kenarından hafif bi kuyruk çizgisi çekiyorum hafif çekik oluyor gözlerim. ay karışık oldu galba ama böyle çok etkileyici oluyor sanki kendindenmiş gibi:) ben koyu mavi gibi olan rengi almıştım açılıp kapanan göz kalemlerinden.
cnm ben memnun kaldım sen de düşünebilirsin. :82:

ya aslında ben ilk günlerde vermeyi tercih ediyorum hem merak ediyorum yeni katalogu hem de bazı ürünler stoklarla sınırlı oluyor onlardan istiyorsam iyi oluyor ne biliyim zaten ben gün hediyesi filan kazanamıorum ki doğru dürüst siparişim olmuyo bi iki kişi bi şey alıyo anca. bu ay bile iki sipariş var düşünün yani bi de yılbaşı katalogu olcak.

evet cnm doğru söylüyosun bende ilk dakika sipariş veriyorumda ortalarda sipariş verirsen stok sorunu olabiliyor sonlarda pek olmuyor demek istedim bu ay kapatmıştım aslında müşteriler isteyince verdim gün hediyesini 1 kez aldım tesadüf gün hediyesi alıcam diye bu seferde ürünler kalmıyor o yüzden önce sipariş vermek en akıllıca:126:

kızlar ben bu ay anew marka eyeliner alıcaktım.blaçk/brown olanından.ama fırsatlarda da aynı markanın gri eyelineri var.o nasıl acaba siyaha yakın bir renkmi yoksa bariz grimi duruyor?kullanan varsa yardımcı olsun kızlar ya o daha ucuz bari onu alayım dedim

bu arada bkt55 senin avatarda kullandığın seren serengilin saçı her defasında dikkatimi çekiyor benim.yaza kadar uzatıp böylemi yaptırsam diyorum hepama tam olarak ne renk olduğunu çözemedim zemin açılpmı platin atılmış yoksa koyu zemin üstünemi platin atılmış onu kestiremedim tam olarak:44:

kızlar bu ay benim 50 tllik siparişim varya herkes mi böyle yoksa bende mi böyle oldu sadece?

mavişim bende çok begeniorum serenin saç rengini..sanıırm ilk önce kumral tonlarında açık bi renge boyanmı.sonra sadece üste gelen saçlara kalın röfle atılmış.altta kalan saçlarda yok yani sarılık.bende düşünyrm aslında yaptırmak ama sarı saç çok emek istio..maddi manevi

haklısın tatlım ama sarının havasıda ayrı oluyor iştebir kere sarıya boyayıncada diğerlerine dönüş yapınca kendini çok iddiasız hissediyor insan:26:ben tekrar açtırmayı düşünüyorum gerçi şimdi doğal saç üstüne platin ama çok solgun geliyor rengi.ya biraz daha sık platin attıracam yada zemini açtırıp üstüne attıracam hala karar veremedimki ne yapsam:44:

canlarım bi müşterim bu kaşmir dokusunda fondotenden istiyo nasıl diye sordu bilmiyorum dedim ama sipariş verdi bu kadar kötüyse mahcup olmyayayım.ne dersiniz vereyiimi siparişi.yada tavsiye edeceğiniz fondoten varmı?ben kullanmadığım için hiç bi fikrim ve bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum..

canım bunu biz hiç beğenmedik kaç kişide benle aynı fikirde haberin olsuncilt tipi nasıl bilmiyorum ama k14 teki patakreme iyi diyolar birde anew fondotende indirimde onu arkadaşlar çok methediyor.gerçi benim cildime uymadı ama diğer kızlar güzel diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…