• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

goldenlady cnm geldi kargom denedim magic fondöteni sürdüğünde suradına yumusacık bir hiç veriyor ama suan bayagı bir sürdügüm halde hiç sürülmüş gibi değil yok gibi anlamadım krem sürdüm gibi birsey oldu çok sulu hiç degmez alınmaz valla yazın bir kere 6 tl ye golden rose almıştım o bundan 10 kat iyidir hiç alınmaz kimse almasın.

simli olsun bebeğim önmeli değil.sipariş verim gelsin hemen yazarım cnm benm

tamam hayatcımm, bak şimdi ilk geldiğinde açtıgında kırmızımsı bi ton gibi durcak tamammı,hiç korkma, sürünce kırmızı pembe bi hal alıyo..... ( bu arada kırmızı derken bayrak -kan kırmızısı tamam, hani koyu kırmızı )

ya banada turuncu ruj tavsiyeleri bende istyrum:12:
nasıl renkler istiosun canm mesela?
tamam hayatcımm, bak şimdi ilk geldiğinde açtıgında kırmızımsı bi ton gibi durcak tamammı,hiç korkma, sürünce kırmızı pembe bi hal alıyo..... ( bu arada kırmızı derken bayrak -kan kırmızısı tamam, hani koyu kırmızı )

tmm canm ayy heyecan yaptım bak şimdi bu rujda:52:

tunaydınnn yazdıgım gıbı ben yenı temsılcıyım buunun ıcın sıze bısey sormak ıstıyorum bu urun egitimleri işe yarıyomu napıyorlar orda ben sıkılırımm dıye gıtmıyorum ama merakta edıyorum acıkcası
selam cnm hoşgeldin:)
valla ben de hiç gidemediöm denk gelmiyo bi türlü çalışıyorum bi de ben. ama ben de merak ediyorum eğer evde olsam kesin giderdim
kızlar denedim yok kahve renklisi kaş kalemi olarak kullanılmaz çok yoğun renk veriyor göz kalemi olarak güzelmiş :68:
evet cnm ben de o kahverengisini göz kalemi olarak kullanıyorum özellikle altın rengi k.rengi bişey giyince koyu kahve bi rujla hoş duruyo ben sevdm iyi ki almışım diyorum:)

ayy evet goldenladym o kuru ve yıpr.saçlar için bakım balmı da süper evden hiç eksik etmiyorum çıktıgından beri.....hani şu kavanozda olan demi...cidden süper.... ki ben öyle avonda herseyi begenmem biliyosunuz, belli başlı şeylerini alıyorum hep..... o planet spa zeytinyağlı saç maskesini de genelde begenmiyolar ama ben yıllardır alıyorum, saclarımı adam eden nadir ürünlerden biri o, biri de yaptıgım maskelerdir....gercekten ondan da cok memnunum...o diğer serileri bilmiyorum hiç canım,almıyorum onlardan...glissi uzun zaman önce almıştım ama şimdi tekrar almıyorum hatırlamıyorum nasıl oldugunu bile ama kullananlar argan ve shea yağlı serisinden memnun onu biliyorum canım.
cnm ya benm saçlar da felaket dümdüz ince telli ve çabuk yağlanıyo ne ararsanız var sürekli topluyorum saçımı bi şekillenmiyor hepsi havada nefret ediyorum at hacim veren şamp kullanıyorum kremini de aldım bazen onu da kullanıyorum ama örsem olmuyo salsam olmuyo gına geldi busaçlardan dipten kestircem kocam izin vermiyo planet spa maske alıyımmı ben de acep?

bu arada dün sormuştm ama kimse cvplamadı belki bilen çıkar deyü bi daha yazıyorum

ben k14ten alcaklarıma karar vermeye çalışıyorum :)

panoramadan gliserinli el kremi alıcam bi de aloe özlü temizleyici tonik ve nemlendirici (umarım bi işe yarıyodur)

peki k14 te orta sayfadaki makyaj paleti nasıl hani ruj ve far beraber ya onu merak ediyorum ben onu mu alsam yoksa göz farı paletini mi kararsız kaldım ikisini de alamıcam maalesef

ayrıca isobel yüzükte fena halde gözüm kaldı almazsam çatlıciimm ama neena da çok hoşuma gitti öyle bi yüzük de yok bende değişiklik olur diyorum:) ama isobel alıcam sanırım.

dudak parlatıcı alıcam fuşya renginde olandan gene orta sf broşüründe mevcut

pırıltılı top allık çok pırıltılı deildir umarım:)

bi de şu avon active roll on lar nasıl ben hiç almadım görmedim de, fiyatı çok uygun sf 115

avon senses winter magic güzel ama onunla beraber alcağım duş jeline karar veremedim echanted mi lagoon mu amazob mu moonlight mı hangisi?
gene bi dünya oldu kızlar yahu

ayrıca avonda indirimdeki farlarda bordo far var mı bi arkdş soruyo ben de anlayamadım katalogdan
bi de stacy takı setini daha önce kullanan oldu mu acaba bi arkdş alcak da merak ediyo bozulur mu diye soruyo bilmiyorum ben de o seti. inş kötü deildir.

sekercik pırıltılı top allık aldım iade edeceğim beyaz tenliyim belkide ondan sürdüğüm belli bile olmadı :19:

cnm ben buğday tenliyim acaba bende nası durur ki?
ben günlük kullanayım istiyorum yani çok da belli olmasın ama fond sürüp allık sürmeyince de kötü duruyo font pudra allık üçlüsü beraber güzel oluyo

şekercik ; benim saçım dalgalı-kıvırcık arası ve kalın telli,hep fön çekiyorum.... ince telli saçlıysan bu tarz ürünler saçını agırlaştırmasın..... sana eminim ince telli saçlı olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır....bu arada diğerlerini bilmiyorum da,panoramadaki gliserinli el kreminden bende alıcam,duş jellerinden senses lagoonun kokusu harika. diğerlerini sevemedim.ben de yeni çıkan diamons parfümden alim diyorum.... bu arada o makyaj paletlerinin eski hali vardıya(rujsuz halleri) o hiç begenilmiyodu,farları krem gibiymiş ve rengini vermiyomuş dogru düzgün ama şimdi bu nasıldır bilmiyorum belki içeriğini falan değiştirdilerse ....

şekercik ; benim saçım dalgalı-kıvırcık arası ve kalın telli,hep fön çekiyorum.... ince telli saçlıysan bu tarz ürünler saçını agırlaştırmasın..... sana eminim ince telli saçlı olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır....bu arada diğerlerini bilmiyorum da,panoramadaki gliserinli el kreminden bende alıcam,duş jellerinden senses lagoonun kokusu harika. diğerlerini sevemedim.ben de yeni çıkan diamons parfümden alim diyorum.... bu arada o makyaj paletlerinin eski hali vardıya(rujsuz halleri) o hiç begenilmiyodu,farları krem gibiymiş ve rengini vermiyomuş dogru düzgün ama şimdi bu nasıldır bilmiyorum belki içeriğini falan değiştirdilerse ....

ay cnm çok saol fikirlerin için... :1: ben de panoramadki kreme göz koydum kullanmasam bile hediye ederm birilerine. lagoon alayım o zaman zira hiçbi fikrim yok duş jelleri hakkında ben de bi tek mistik var. o da hediyeydi bana:) :52: paletleri de çıkarayım listemden:) :51:

neyse ben çıkıyorum oğluşum uyanmış:) gidip ilgileneyim azcık
görüşürüz kızlar sorularımın cvaplarını bilen varsa yazar nasılsa...
bordo farı arkdş merak ediyodu belki sipariş vercek ondan sorduydum neyse artık ben dayanamam yarın girerim sipariş hevesle bekliyorum başlamasını:)
öptüm

cnm ben buğday tenliyim acaba bende nası durur ki?
ben günlük kullanayım istiyorum yani çok da belli olmasın ama fond sürüp allık sürmeyince de kötü duruyo font pudra allık üçlüsü beraber güzel oluyo

canım senin teninde daha fazla gösterebilir kendini belki :44: pırıltısını da sormussun ya ışıgın altında belli oluyor çok pırıltılı değil günlük için uygun..belki senin ten renginde kullanan ve öneride bulunan olabilir bana gitmedi :16:

goldenlady cnm geldi kargom denedim magic fondöteni sürdüğünde suradına yumusacık bir hiç veriyor ama suan bayagı bir sürdügüm halde hiç sürülmüş gibi değil yok gibi anlamadım krem sürdüm gibi birsey oldu çok sulu hiç degmez alınmaz valla yazın bir kere 6 tl ye golden rose almıştım o bundan 10 kat iyidir hiç alınmaz kimse almasın.

ay kızlar ya ben burda belki 10 kez kötü dedim bu ürüne:1:ebrucum bir süre sonrada ne olacak biliyomusun suyu ayrı gelecek eline ilk zamanlar çalkalayınca karışır gibi olacak sonra hepten b..k olacak:1:en son çöpe gidecek.en iyisi sen kullanmadan iadeye ver tatlım:7:

ay kızlar ya ben burda belki 10 kez kötü dedim bu ürüne:1:ebrucum bir süre sonrada ne olacak biliyomusun suyu ayrı gelecek eline ilk zamanlar çalkalayınca karışır gibi olacak sonra hepten b..k olacak:1:en son çöpe gidecek.en iyisi sen kullanmadan iadeye ver tatlım:7:

aldıgını bilmiyordum cnm iadeye verecem sanki kullanılmış gibi zaten tam dolu değil gibi :40: hem pahalı hem de hiç bir fonksiyonu yok :S

siremim sadece göz altınamı sürüyosun yeşil olandan yada maviden alsammı diye düşündüm bende.ama hiç şimdiye kadar kalem kullanmadım ben ya:1:hep far ve rimel kullandım nasıl sürülür onu bile bilmiyorum.bazılarında görmüşlüğüm var sadece:17:hani üst tarafta pek makyaj görünmüyoda altta renkli ışıltılı bir kalem oluyor.sanki gözlerin renkli gibi duruyor onu nasıl yapıyolar yabir anlatsana:69:

canım far kullanmam pek
özel günlerde tercih ederim
kalem ve rımel birde göz çevresine sürdüğüm beyaz aydınlatıcı farı sürüp
üstten ve alttan eyelıner gibi çekiyorum kalemii
gözlerimin yapısı küçük olduğu için öyle büyütüyorum yakıştığınıda düşünüyorum
öyle canımm

ha anladım yani kirpik diplerine sürülüyor gözün iç kısmına değil.ya çok cahilim dimi:17::1: iyi bende öyle deneyim o zaman.hangisi en güzeli canım bana hangisi daha çok yakışırki bir fikrinvarmı?yada şöyle diyim en çok sen hangisini beğeniyosun birde gözlerin ne renk?benimkiler kahve ya onun için sordum

yok cnm ne cahili yaa öğreniyoruz işte birbirimizden
gözlerim ela
hepsini yakıştırarark kullanıyorum ben
sana da yakışır hepsi aslındaa
ama ilk tanıman için,
twilight sparkle glimmerstick diamonds simli
smokey diamond simli yne gri rengi
textured teal koyu yeşil bu da olabilir cnm ama bu renk genelde fırsat köşesinde oluyor

Back