- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.401
ya banada turuncu ruj tavsiyeleri bende istyrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simli olsun bebeğim önmeli değil.sipariş verim gelsin hemen yazarım cnm benm
nasıl renkler istiosun canm mesela?ya banada turuncu ruj tavsiyeleri bende istyrum
tamam hayatcımm, bak şimdi ilk geldiğinde açtıgında kırmızımsı bi ton gibi durcak tamammı,hiç korkma, sürünce kırmızı pembe bi hal alıyo..... ( bu arada kırmızı derken bayrak -kan kırmızısı tamam, hani koyu kırmızı )
selam cnm hoşgeldin:)tunaydınnn yazdıgım gıbı ben yenı temsılcıyım buunun ıcın sıze bısey sormak ıstıyorum bu urun egitimleri işe yarıyomu napıyorlar orda ben sıkılırımm dıye gıtmıyorum ama merakta edıyorum acıkcası
evet cnm ben de o kahverengisini göz kalemi olarak kullanıyorum özellikle altın rengi k.rengi bişey giyince koyu kahve bi rujla hoş duruyo ben sevdm iyi ki almışım diyorum:)kızlar denedim yok kahve renklisi kaş kalemi olarak kullanılmaz çok yoğun renk veriyor göz kalemi olarak güzelmiş
cnm ya benm saçlar da felaket dümdüz ince telli ve çabuk yağlanıyo ne ararsanız var sürekli topluyorum saçımı bi şekillenmiyor hepsi havada nefret ediyorum at hacim veren şamp kullanıyorum kremini de aldım bazen onu da kullanıyorum ama örsem olmuyo salsam olmuyo gına geldi busaçlardan dipten kestircem kocam izin vermiyo planet spa maske alıyımmı ben de acep?ayy evet goldenladym o kuru ve yıpr.saçlar için bakım balmı da süper evden hiç eksik etmiyorum çıktıgından beri.....hani şu kavanozda olan demi...cidden süper.... ki ben öyle avonda herseyi begenmem biliyosunuz, belli başlı şeylerini alıyorum hep..... o planet spa zeytinyağlı saç maskesini de genelde begenmiyolar ama ben yıllardır alıyorum, saclarımı adam eden nadir ürünlerden biri o, biri de yaptıgım maskelerdir....gercekten ondan da cok memnunum...o diğer serileri bilmiyorum hiç canım,almıyorum onlardan...glissi uzun zaman önce almıştım ama şimdi tekrar almıyorum hatırlamıyorum nasıl oldugunu bile ama kullananlar argan ve shea yağlı serisinden memnun onu biliyorum canım.
sekercik pırıltılı top allık aldım iade edeceğim beyaz tenliyim belkide ondan sürdüğüm belli bile olmadı
şekercik ; benim saçım dalgalı-kıvırcık arası ve kalın telli,hep fön çekiyorum.... ince telli saçlıysan bu tarz ürünler saçını agırlaştırmasın..... sana eminim ince telli saçlı olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır....bu arada diğerlerini bilmiyorum da,panoramadaki gliserinli el kreminden bende alıcam,duş jellerinden senses lagoonun kokusu harika. diğerlerini sevemedim.ben de yeni çıkan diamons parfümden alim diyorum.... bu arada o makyaj paletlerinin eski hali vardıya(rujsuz halleri) o hiç begenilmiyodu,farları krem gibiymiş ve rengini vermiyomuş dogru düzgün ama şimdi bu nasıldır bilmiyorum belki içeriğini falan değiştirdilerse ....
cnm ben buğday tenliyim acaba bende nası durur ki?
ben günlük kullanayım istiyorum yani çok da belli olmasın ama fond sürüp allık sürmeyince de kötü duruyo font pudra allık üçlüsü beraber güzel oluyo
sende sağol canımmay cnm çok saol fikirlerin için... ben de panoramadki kreme göz koydum kullanmasam bile hediye ederm birilerine. lagoon alayım o zaman zira hiçbi fikrim yok duş jelleri hakkında ben de bi tek mistik var. o da hediyeydi bana:) paletleri de çıkarayım listemden:)
goldenlady cnm geldi kargom denedim magic fondöteni sürdüğünde suradına yumusacık bir hiç veriyor ama suan bayagı bir sürdügüm halde hiç sürülmüş gibi değil yok gibi anlamadım krem sürdüm gibi birsey oldu çok sulu hiç degmez alınmaz valla yazın bir kere 6 tl ye golden rose almıştım o bundan 10 kat iyidir hiç alınmaz kimse almasın.
ay kızlar ya ben burda belki 10 kez kötü dedim bu ürüneebrucum bir süre sonrada ne olacak biliyomusun suyu ayrı gelecek eline ilk zamanlar çalkalayınca karışır gibi olacak sonra hepten b..k olacaken son çöpe gidecek.en iyisi sen kullanmadan iadeye ver tatlım