Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tamam canım teşekkür ederim.twilight sparkle tam olarak ne renk oluyor tatlım katalogta pek belli olmuyor ya.birde rengin isminide yazmıyolar böyleegzantrik isimlerkoyuyolarbelki yarım yamalak ingilizcemizle anlıcaz ama neymiş alacakaranlık ışıltısı gibi bir şey demek sanırım bu.e ne renk oluyo alacakaranlık siyahmı

cnm bu paketteki ürünler pek ragbet gören ürünler değil o yüzden katalog fiyatına gitmez indirimli fiyatlada ucu ucuna anca paketin masrafını çıkarırsın yani pek gereksiz buldum ben

hmm anladım almayı dusundum ama kararsız kaldım pekı bu panoramadıkı hedıylerı almak ıcın tek sıparısmı gırmek lazım ben sımdıye kadar hepsını aldım ama tek siparişte girdim kampanya sonuna kadar o tutarı girsekte alırmıyız

tmm cnm sağol iade et gitsin kimse beğenmiyor yakında kalkar diye düşünüyorum.

k13 te 3lü paket olan el kremleri güzelmii kıslarr?? yapış yapış olmuo dimi sürüncee

hayır o fena deyil de silikonlu olan el kremi biraz yapış yapış his veriyor ben bu tarz kremleri gece yatarken kullanıyorum günlük olarak kullandıklarım birazdaha hafif yada el ve vucut kremlerini tercih edebilirsin çok hafif ve mis gibi kokuyorlar

avonun sitesinden üye oldum 13. kampanya yarın bitecekmiş alacağım ürünler var temsilci numaramı göndermediler ücretsiz numarasıda yanlış dio napabilirim yardım eermisiniz bilgisi olanlar

avonun sitesinden üye oldum 13. kampanya yarın bitecekmiş alacağım ürünler var temsilci numaramı göndermediler ücretsiz numarasıda yanlış dio napabilirim yardım eermisiniz bilgisi olanlar

seni kim üye yaptıysa ona tel aç o yardımcı olacaktır sana.

yani öyle tek başına olmuyor maalesef.kimlik bilgilerinden tutta evdeki herhangi bir fatura numarana kadar gönderiyolar avona:)yani elektrik su faturası gibi

goldenlady telede ınt sayfasındanda donmuyolar sana tatlım bende 1 kampanyayı kacırdım ole en ıısı yakınından bırı senı alt uye yapsın burdakı arkadslrdan bırıde ıstersen bende yapabılırm onu hıc bekleme derım

canım gece mavisi gibi bşy koyu yani laciverte de kaçıyo sanırımm
en çok talep gören renk di bu cnm ilk çıktığında

en iyisi en kısa sürede bir öncü bul daha çabuk olur işlerin.zaten onlarda senin üstünden kazanıyolar hemen yaparlar.yoksa avonda geç gelir cevap.hem yetişmezse ilk siparişini o verir gelişine almış olursun yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…