- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.421
hanımlar bu yenı 75tlılık paket nasıl degermı sızce
goldenlady cnm geldi kargom denedim magic fondöteni sürdüğünde suradına yumusacık bir hiç veriyor ama suan bayagı bir sürdügüm halde hiç sürülmüş gibi değil yok gibi anlamadım krem sürdüm gibi birsey oldu çok sulu hiç degmez alınmaz valla yazın bir kere 6 tl ye golden rose almıştım o bundan 10 kat iyidir hiç alınmaz kimse almasın.
k13 te 3lü paket olan el kremleri güzelmii kıslarr?? yapış yapış olmuo dimi sürüncee
avonun sitesinden üye oldum 13. kampanya yarın bitecekmiş alacağım ürünler var temsilci numaramı göndermediler ücretsiz numarasıda yanlış dio napabilirim yardım eermisiniz bilgisi olanlar
seni kim üye yaptıysa ona tel aç o yardımcı olacaktır sana.
avonun sitesinden kendim üye oldum refarns falan çıkmadı karşıma:26:
avonun sitesinden kendim üye oldum refarns falan çıkmadı karşıma:26:
hmm o konuda hiç birşey bilmiyorum cnm ama avonun temsilci hizmetlerini araman lazım galiba:44:
tamam canım teşekkür ederim.twilight sparkle tam olarak ne renk oluyor tatlım katalogta pek belli olmuyor ya.birde rengin isminide yazmıyolar böyleegzantrik isimlerkoyuyolarbelki yarım yamalak ingilizcemizle anlıcaz ama neymiş alacakaranlık ışıltısı gibi bir şey demek sanırım bu.e ne renk oluyo alacakaranlık siyahmı
canım gece mavisi gibi bşy koyu yani laciverte de kaçıyo sanırımm
en çok talep gören renk di bu cnm ilk çıktığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?