Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

son depremler sitesine baktım merkez selçuk ve ilginçtir depremler tam 30 dk da bir olmuş peş peşe 3tane ilk ikisi 3,5 şiddetinde anacım giderek büyüyo bunlar heralde:18::18::18:

cnm bende baktm şimdi son deprem eklenmşi kuşadası 4.9 büyüklüğünde

hala stokta var mı o çantadan tatlım

kısslaarr 2. siparişmde yola çıkmış güzel haber :) birsürü eternal magic siparişi verdim ucuz die
baktım yeni katalogta pahalı

kısslaarr 2. siparişmde yola çıkmış güzel haber :) birsürü eternal magic siparişi verdim ucuz die
baktım yeni katalogta pahalı

ya canm ucuz die alıosunda sen soradan elinde kaldığı olmuo mu?? nasıl satıosun sora onları..bende ucuzken alayım sora istek olursa satarım diorum ama elimde patlar boşuna para vermiş olurum die de düşünmüo değilim

iyi akşamlar kızlar
bugün bi müşterim sipariş verdi 24 kasıma kadar elimde olurmu diyo. öğretmen kendisi takı falan siparişi verdi. ben şimdi sipariş versem haftasonu giriyo araya bide bayram var kargo çalışıyomudur?? 20 kasım p.tesi versem 24 ne yetişmez herhalde.
bilginiz varmı??

tatlım bu k 13 ile gelen testırlarmı anewin böle bir çanta gibi içinde bütün serinin testırları var hatta çark'ı bile var.
yoksa onlardan ayrımı
ayrıdır onlar cnm bunlar tahminime göre her yaş grubundan 1er tanedir
o bahsettiğin 250lik yapana geliodu banada gelio yolda:)

canım bende doldurdum gönderdim ama orası avonun kendi sitesimiydi? gönderceklermiş öle dedi bakalım
bilmiyorum cnm banada öle yazı çıktı bakalım gelcek mi?
güle güle kullan cnm bende geçen kkış anneme almıştım çantasını ve cüzdanını dediğin gibi gzl
kızlar izmir fena sallandı deprem yani kesin 5 ten büyüktür:18:
geçmiş olsun cnm

kızlar ikisiparişimde kargoya verildi yarın akşama elimde olur inşaALLAH .. gelmeyenn bi göz kalemi birde kemervar .. :) gelsinn kataloglarım bi an önce:)ee tabisi siparişlerimde:)

kargom ankarada araca yüklenmiş inşallah yarın merkeze gelirde eşim iş için gümüşhaneye gtcek ona aldırırım

bu arada bende hemen yolladım anev için form banada gelicek yazıor bakalım:)birde üçkuruşluk şey çin kargo ücreti ödemeyiz inşaALLAH

Arkadaşlar Meme Kanseri ajandasından alanınız var mı?
O ajanda da görünen pembe t-shirtlü adam Mustafa Ceceli mi?
Bu sene Meme Kanseri kampanyası için Avon 15 tane ünlü isimle çalışacakmış.
MC fanı bi dolu arkadaşım var eğer o ajandada ki Mustafa Ceceli ise bi dolu ajanda siparişi alacağım demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…