- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.821
kızlar pro to go rujlardan rose sorbet mi cherry glisten mi sizce? nasıl duruyolar??
rose sorbet mavi alt tonlu pembe,koyu hani çart pembe die tabir ettiğimz bi renk.güünlük kullanımı bana biraz zor iddalı bi renk ama güzel.
cherry de bordo kırmızı karışık bi renk.bence bu daha güzel.
teşekkür ederim cnm. günlük kullanım için bişey istiyorum. cherry peki çok koyu duruyo mu acaba?
tek kat sürdüğünde okdarda koyu durmuyor.ama haliyle bordo alttonlu oldgndan illaki bi koyulugu olur ama öle bayrak kırmızısı gibide sırıtmıor
kızlr bişi diimmi ben deriden nefret ederim acayip itici gelir ama yılan derisi görünümlü çantayı çok begendim siparişüzerine getittim bikaç ay önce ..çok hoş göründü gözüme .. kendimede ablamada sipariş verdimşimdi ..İNŞAallaH EN GEÇ CUMARTESİ ELİMDE OLACAK .. bilemiyorum neden böle oldu ama gerçekten çok hoşuma gitti.. ilk defa deri bişi kullanıcam
saol cnm tercihim bu olacak
cnm ben de cüzdan almıştım geç girdim siparişleri ama gelcek gibi görünüyo 11 kasımda yola çıkmış kargom yarına gelir heralde dimi:) bayram die ablama yeğenime bişiler almıştım gelsin yahu!!
ay ben ilkşahın yüklediği kadarıyla katalogu pek beğenmedim bilmiyorum iice bakınca hoşuma gider mi zaten satışım yok kendime de o katalogtan bişi alcağımı sanmıyorm neyse arıtk
ayy sana okdar anlattım şimdi benmde alasım geldii ama tekrardan, ben bitirmiştm bidaha almıcaktm ev ruj doldu taşıoo hattaa:)üffff yaa indiirmde de değilkiii
kızlar bakın yeni bi marka gördümmm
yeni çıkmış galiba Farmasi Kozmetik Danışmanı Arzu | Facebook
Canım çanta kısaltılmıyormu peki
Gerçi bende kısa boylu değilim yani ama :)
Nasıl yani? bu 17297 nolu Yüzük şimdi geri iade olmazmı? İndirim kataloğundakiler iade edilmiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?