- Konu Sahibi berfinbilgen
- #22.801
Rabbim cümlemizi bütün afetlerden korusunkızlar izmir fena sallandı deprem yani kesin 5 ten büyüktür:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim cümlemizi bütün afetlerden korusunkızlar izmir fena sallandı deprem yani kesin 5 ten büyüktür:18:
büyük geçmişoldun ALLAh muhafaza daha kötülerinden korusun..
son depremler sitesine baktım merkez selçuk ve ilginçtir depremler tam 30 dk da bir olmuş peş peşe 3tane ilk ikisi 3,5 şiddetinde anacım giderek büyüyo bunlar heralde:18::18::18:
cnm bende baktm şimdi son deprem eklenmşi kuşadası 4.9 büyüklüğünde
kızlr bişi diimmi ben deriden nefret ederim acayip itici gelir ama yılan derisi görünümlü çantayı çok begendim siparişüzerine getittim bikaç ay önce ..çok hoş göründü gözüme .. kendimede ablamada sipariş verdimşimdi ..İNŞAallaH EN GEÇ CUMARTESİ ELİMDE OLACAK .. bilemiyorum neden böle oldu ama gerçekten çok hoşuma gitti.. ilk defa deri bişi kullanıcam
kısslaarr 2. siparişmde yola çıkmış güzel haber :) birsürü eternal magic siparişi verdim ucuz die
baktım yeni katalogta pahalı
hala stokta var mı o çantadan tatlım
ayrıdır onlar cnm bunlar tahminime göre her yaş grubundan 1er tanedirtatlım bu k 13 ile gelen testırlarmı anewin böle bir çanta gibi içinde bütün serinin testırları var hatta çark'ı bile var.
yoksa onlardan ayrımı
bilmiyorum cnm banada öle yazı çıktı bakalım gelcek mi?
canım bende doldurdum gönderdim ama orası avonun kendi sitesimiydi? gönderceklermiş öle dedi bakalım
güle güle kullan cnm bende geçen kkış anneme almıştım çantasını ve cüzdanını dediğin gibi gzlkızlr bişi diimmi ben deriden nefret ederim acayip itici gelir ama yılan derisi görünümlü çantayı çok begendim siparişüzerine getittim bikaç ay önce ..çok hoş göründü gözüme .. kendimede ablamada sipariş verdimşimdi ..İNŞAallaH EN GEÇ CUMARTESİ ELİMDE OLACAK .. bilemiyorum neden böle oldu ama gerçekten çok hoşuma gitti.. ilk defa deri bişi kullanıcam
geçmiş olsun cnmkızlar izmir fena sallandı deprem yani kesin 5 ten büyüktür:18:
kargom ankarada araca yüklenmiş inşallah yarın merkeze gelirde eşim iş için gümüşhaneye gtcek ona aldırırım
kalp kalbe karşıymı dersana aynı dakka yazmışım bende
öyle olsa kargo ücretinden bahsederdi sanırım cnm yaabu arada bende hemen yolladım anev için form banada gelicek yazıor bakalım:)birde üçkuruşluk şey çin kargo ücreti ödemeyiz inşaALLAH
süperr yarım akşama seninde elinde olur herhalde..:)